ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΦΑΡΑΩΝΙΚΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ THERMAL SPA,
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!

Μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, περίοδος κατά την οποία στο Λουτράκι θα έχει συγκεντρωθεί ο περισσότερος δυνατόν κόσμος, η δημοτική αρχή της μειοψηφίας του Γιώργου Γκιώνη ετοιμάζει μια μεγάλη φιέστα από την οποία προσδοκάται να αποκομίσει λόγω των εντυπώσεων πολιτικά οφέλη.
Πιο συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι σε ΔΑΕΤ Α. Ε., αλλά και το δήμο Λουτρακίου Περαχώρας λεφτά δεν υπάρχουν, ωστόσο, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, σχεδιάζεται να γίνουν φαραωνικά εγκαίνια στο Thermal Spa Λουτρακίου.
Η «παιδική χαρά του παλατιού» θεωρεί ότι με βεγγαλικά, έναν μπουφέ για όλον τον κόσμο και την ανάλογη δημοσιότητα, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή ο Γιώργος Γκιώνης δράττοντας την ευκαιρία κι εντελώς «αυθόρμητα», συνεπαρμένος από τον παριστάμενο κόσμο που… ανταποκρίθηκε στην ανοικτή πρόσκληση, να προβεί στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τη διεκδίκηση του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, για δεύτερη φορά.
Στη συνέχεια, πιστεύεται ότι θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν αυτές τις εικόνες παρασύροντας ψηφοφόρους επιδεικνύοντας είτε με τηλεοπτικά πλάνα είτε με φωτογραφίες μέσω των εντύπων τους, την ανταπόκριση του κόσμου στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας Γκιώνη για τις προσεχείς εκλογές.
Πρόκειται για ένα σχέδιο το οποίο μεθοδεύεται κι οργανώνεται μ’ άκρα μυστικότητα προκειμένου να αιφνιδιασθούν όλοι οι αντίπαλοι υποψήφιοι δήμαρχοι κι αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που επισπεύδονται οι εργασίες ολοκλήρωσης της εξωτερικής πισίνας, διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου και παράδοσής της προς χρήση από το κοινό.
Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι, αν το κατά πολλά τετραγωνικά μικρότερο βιομηχανικό κτίριο που κατασκευάσθηκε και δεν θυμίζει εξωτερικά σε τίποτε λουτρά, γιατί κόστισε πολύ περισσότερα χρήματα σε βάρος του δημοτικού κορβανά, σε βάρος του δημοσίου κορβανά και γιατί έπρεπε να φεσωθεί με επτά εκατομμύρια ευρώ ο δήμος Λουτρακίου Περαχώρας και από τις κακές συμβάσεις που υπέγραψε ο Γιώργος Γκιώνης, να είναι σήμερα δεσμευμένα € 2.200.000!
Θα θυμηθεί ο Γιώργος Γκιώνης την ίδια στιγμή να πει κάτι προς τους ντόπιους πολίτες, γιατί ενδεχομένως οι επισκέπτες να μην ενδιαφέρονται;
(280710)
Return top