ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΑΧΑΤΗ

Το περασμένο Σάββατο στις πέντε και μισή το απόγευμα συναντήθηκαν στο lobby της Club Hotel Casino Loutraki, ο διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικής Ευθύνης της κοινοπραξίας Γιάννης Βραχάτης με το δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Γιάννη Βραχάτη.
Φυσικά δεν θέλει και φιλοσοφία τι έκανε εκεί ο Γιώργος Γκιώνης και μάλιστα με το συγκεκριμένο πρόσωπο, όταν είναι γνωστό τοις πάσι ο διαχειριστής της κοινοπραξίας Αντώνης Στεργιώτης τον αποφεύγει γιατί ενδεχομένως δεν υπάρχει μεταξύ τους κοινό επίπεδο, έτσι ώστε η μία κουβέντα να γίνεται άμεσα αντιληπτή.
Ο Γιάννης Βραχάτης, λοιπόν, έπιασε δουλειά να μεταφέρει τις επιθυμίες της διοίκησης και να εξηγηθεί στο Γιώργο Γκιώνη ποιο είναι το δέον γενέσθαι. Ένα, ωστόσο, είναι σίγουρο. Ότι ο Γιάννης Βραχάτης δεν μετέφερε στο Γιώργο Γκιώνη τους βαθύτερους προβληματισμούς και ανησυχίες της διοίκησης της Club Hotel Loutraki S. A.
Ούτε ο Γιάννης Βραχάτης θα ανέπτυξε και θα ανέλυσε αν υπάρχουν κι έχουν καταλήξει τις εναλλακτικές λύσεις για την κοινοπραξία και πώς αυτή βλέπει ή επιθυμεί να διαμορφώνεται και με ποιους η επόμενη ημέρα για τον τόπο;
Ο Γιώργος Γκιώνης ως φανατικός λάτρης των εγκαταστάσεων της επιχείρησης, το περασμένο Σάββατο με κόκκινη βερμούδα κυκλοφορούσε πάλι στην πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ το ίδιο βράδυ τον αποθέωνε ο λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης, αφιερώνοντάς του το λαϊκό άσμα: «Με λένε Γιώργο»!

190710




ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ... ΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ

Έχουν αλλάξει λέγεται οι υπασπιστές του Γιώργου Γκιώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μπάμπης Γεωργίου, έχει επιτύχει να απομακρύνει όλους τους άλλους και το ρόλο αυτό να τον έχει αναλάβει ο ίδιος με το εξάδελφό του Θανάση Γεωργίου.
Λέγεται μάλιστα, ότι ο Μπάμπης Γεωργίου είναι αυτός που περνάει την πολιτική καθοδήγηση στον Θανάση Γεωργίου και πολλές φορές του περνάει και την επιχειρηματολογία-θέση για να αντικρούσει θέσεις και σχόλια που δημοσιοποιούνται είτε σε έντυπα, είτε σε ηλεκτρονικούς ιστότοπους και ιστολόγια.
Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, για την οποία τηρούνται και οι επιφυλάξεις του ιστολογίου, ο Θανάσης Γεωργίου φέρεται να έχει πει ερωτηθείς για τη μετεγγραφή του στο συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη -δεν γνωρίζουμε αν ήταν μεταξύ σοβαρού κι αστείου- ότι: «έχω κανονίσει να παίρνω μισθό για τέσσερα χρόνια και γι’ αυτό πηγαίνω».
Είναι απορίας άξιο για το loutraki-press, πώς είναι δυνατόν, ένας συνδυασμός που θα βρίσκεται εκτός δεύτερου γύρου, να τοποθετεί του συμβούλους του στις έμμισθες θέσεις της δημοτικής αρχής;

190710
Return top