Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ,
ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ

Άκρως επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή συναυλία του Γιάννη Βογιατζή που συνέπραξε με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου.
Το κοινό ενθουσιάστηκε από τη γλυκιά φωνή του πάθους με το βελούδινο μέταλλο, ενώ με άριστα βαθμολογήθηκε και η Φιλαρμονική ορχήστρα του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου.
Ο Γιάννης Βογιατζής από την πλευρά του δήλωσε κι αυτός τον ενθουσιασμό του από τις θερμές αντιδράσεις του κοινού, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ομορφιά του Λουτρακίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: Πρέπει να είστε ευτυχείς που ζείτε σ’ αυτόν τον τόπο. Αλήθεια γιατί αυτό το βλέπουν όλοι οι επισκέπτες και δεν το βλέπουν πάρα πολλοί ντόπιοι που διαγκωνίζονται να πρωταγωνιστούν με τον ένα ή τον άλλον τρόπο στα κοινά, όχι όμως για να προσφέρουν, αλλά να καρπωθούν ίδιο όφελος κι αν παραστεί ανάγκη, βρε δε βαριέσαι συμβάλλουν και στο ξεπούλημα του τόπου;
Μιας και το θέμα πήγε στα πολιτικά -τα πάντα στη ζωή είναι πολιτική- πέραν του καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος, υπήρχε ορθότερα παραπολιτικό ενδιαφέρον, από τη στάση που κράτησαν αξιωματούχοι του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας απέναντι σ’ ένα πρόσωπο.
Το loutraki-press κάνει την αναφορά όχι για το συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά για τη στάση ζωής που τηρούν και το πολιτικό ανάστημα που διαθέτουν κάποιοι. Στη συναυλία και δικαιωματικά παρέστη ένας πρώην στενότατος συνεργάτης του Παύλου Παύλου. Ο Αντώνης Κουκουλάς. Ως απλός πολίτης που είναι. Μέχρις εδώ όλα καλά.
Αξιοσημείωτο ήταν, ότι οι ίδιοι άνθρωποι που το 2006 τον στόλιζαν με τα χειρότερα λόγια, σήμερα παρουσιάζονται ως «μετανοούσες» Μαγδαληνές και του υπέβαλαν τα διαπιστευτήριά τους.
Απλά γεννάται ένα ερώτημα: Αν ο Αντώνης Κουκουλάς εξακολουθούσε να είναι με τον Παύλο Παύλου, θα συνέχιζαν να τον στολίζουν με τα ίδια κοσμητικά επίθετα ή θα προέβαιναν σε βαθιές υποκλίσεις, όπως έκαναν χθες το βράδυ;
Μεταξύ αυτών που υποκλίθηκαν, η πιο βαθιά υπόκλιση προήλθε από αυτόν που έπνεε μένεα εναντίον του στις εκλογές του 2006 και τον στόλιζε με το χειρότερο τρόπο. Ο λόγος για τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Σωτήρη Πέρρα, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε άλλο ένα ατυχές περιστατικό.
Επέλεξε να παραστεί στη συναυλία που έδωσε η Φιλαρμονική Περαχώρας -η οποία επίσης είχε πάρα πολύ καλή παρουσία- και στις προσφωνήσεις όταν αναφέρθηκε η ιδιότητα και το όνομά του δεν υπήρξε καμία αντίδραση του κοινού. Τότε ο παρουσιαστής ρώτησε γιατί δεν χειροκροτάτε και εισέπραξε νεκρική σιγή. Μετά από λίγο ο Σωτήρης Πέρρας αποχώρησε, διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι τι περιμένει τη Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών στην Περαχώρα.
Ο Γιώργος Γκιώνης πρώτη φορά στην ιστορία επέλεξε να μην έχει αντιδήμαρχο η Περαχώρα, ενώ ο ίδιος φέρει ακέραια την ευθύνη λόγω αδράνειας, που χάθηκε το ιστορικό όνομα από την ονομασία του νέου δήμου.

(310710)




ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ:
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΟΠΑΝΗΣ!

Το ένα μετά το άλλο φθάνουν στο loutraki-press τα μηνύματα από Λουτράκι και Περαχώρα που προϊδεάζουν με τον καλύτερο τρόπο για το τι μέλλει γενέσθαι με την τύχη του συνδυασμού της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών και του ίδιου του Γιώργου Γκιώνη.
Αρκεί να αναλογισθεί κανείς, ότι σε μια συνάντηση του δημάρχου με αγρότες και κτηνοτρόφους πριν λίγο χρονικό διάστημα, είχε μεταξύ άλλων την τύχη -αφού προηγήθηκε συζήτηση που δεν τους έδωσε ελπίδα και προοπτική στα προβλήματά τους- να δεχθεί και τις διαμαρτυρίες -ως συμβαίνει συνήθως το τελευταίο διάστημα- από έναν εκ των παρισταμένων.
Ο συγκεκριμένος του διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις παραλείψεις του και τον τρόπο που διοικεί το δήμο, επισημαίνοντάς του ότι ο ίδιος είναι ένας από αυτούς που έχουν μετανιώσει γιατί συνέβαλαν να εκλεγεί στο ανώτερο αξίωμα του τόπου. Στη συνέχεια με οργή του είπε εσύ όχι για δήμαρχος δεν κάνεις, αλλά ούτε για τσοπάνης, καθ’ ότι τσοπάνης και ο ίδιος!..

(310710)




ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΚΙΩΝΗ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ THERMAL SPA

Ως ταύρος εν υαλοπωλείω εισήλθε μία από τις προηγούμενες ημέρες ο Γιώργος Γκιώνης στο Thermal Spa Λουτρακίου, προκειμένου να επιτεθεί σε συγκεκριμένο υπάλληλο.
Ξεχνώντας το ρόλο που του είχαν αναθέσει το 2006 οι συμπολίτες του, συμπεριφερόμενος ούτε καν σαν προσωπάρχης, αλλά περισσότερο σαν προϊστάμενος περασμένων δεκαετιών, χρησιμοποιώντας διάλεκτο λιμανιού, του είπε ότι τα έχεις γράψει όλα στα ……. σου και δεν σ’ ενδιαφέρει για τη δουλειά.
Ο εν λόγω υπάλληλος χωρίς καν να διστάσει του είπε κατ’ αυτόν τον τρόπο να μιλάς στη γυναίκα και τα παιδιά σου, καθώς και στους υπαλλήλους σου της νύχτας.
Θλιβερά γεγονότα, όταν ο δήμαρχος συμπεριφέρεται χωρίς επίπεδο, με αποτέλεσμα να εκθέτει πρώτα απ’ όλα τον ίδιο τον εαυτό του.

(310710)
Return top