ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΤΟ ΓΚΙΩΝΗ Η ΣΟΥΖΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ

Την πλήρη απογοήτευση εισέπραξε ο δήμαρχος της μειοψηφίας του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Γιώργος Γκιώνης, από την ανάρτηση του loutraki-press για την κάθοδο της Σούζυ Παπακωνσταντίνου, ως υποψηφίας με άλλο συνδυασμό.
Ο Γιώργος Γκιώνης διαπιστώνει ημέρα με την ημέρα, ότι σε κάθε επόμενο βήμα που βαδίζει το έδαφος γίνεται όλο και πιο σαθρό, ενώ ο ίδιος πλέον αντιλαμβάνεται ότι η διεκδίκηση του δήμου, χωρίς ουσιαστικούς και κατάλληλους συνεργάτες γίνεται για το θεαθήναι.
Ο Γιώργος Γκιώνης έχοντας χάσει όλους τους προηγούμενους συνεργάτες του -τους οποίους προσπάθησε να προσεγγίσει πρόσφατα, αλλά τον απέφυγαν και τον αποφεύγουν, Δημήτρης Κοντός και Μιχάλης Πούλος- θεωρεί ότι η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική απώλεια είναι αυτή της Σούζυ Παπακωνσταντίνου.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Γιώργος Γκιώνης ήλπιζε ότι η άλλοτε πιστή του συνεργάτης, δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά του και θα ήταν αυτή που θα έπαιζε τον ίδιο ρόλο με τις εκλογές του 2006, χωρίς ωστόσο, η ίδια να είναι υποψήφια. Και τούτο, γιατί είναι προφανείς οι αντιδράσεις των περισσοτέρων εκ των στελεχών της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών. Άλλοι δεν την θέλουν ευθέως κι ανοικτά, άλλοι λόγω του γεγονότος ότι τη θεωρούν εμπόδιο στις προσωπικές τους φιλοδοξίες να ηγηθούν της Παρέμβασης, ενώ και κάποιο άλλοι την έχουν εξυβρίσει με το χειρότερο τρόπο.
Φυσικά, η απουσία της Σούζυ Παπακωνσταντίνου θα ήταν πλήγμα για ολόκληρο το συνδυασμό, αν αυτός δεν είχε υποστεί τη σημερινή του κατάρρευση. Παράλληλα, η προσπάθεια της αντιπολίτευσης ή των νέων υποψηφίων δημάρχων θα ήταν ακόμη πιο ασφυκτική και δελεαστική στην «πολύφερνη νύφη», αν η Παρέμβαση πατούσε τα πόδια της, διέθετε βηματισμό και δυνατότητες τουλάχιστον να πλασαριστεί στη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών. Στη φάση που βρίσκεται ο συνδυασμός του Γιώργου Γκιώνη, η απουσία της Σούζυ Παπακωνσταντίνου θα είναι άλλο ένα πρόβλημα στα χίλια μύρια που του προκύπτουν καθημερινά. Είναι πραγματικότητα και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι την καθ’ όλα πολυδιάστατη ποιοτική βοήθεια που του προσφέρει η Σούζυ Παπακωνσταντίνου, κανείς άλλος δεν έχει την υπομονή, αλλά και τη δυνατότητα να του την προσφέρει.
Ζητούμενο για το Γιώργο Γκιώνη είναι αν θα σταθεί στενά στο πλευρό του ο φίλος(;) του Γιάννης Βραχάτης, προκειμένου να τον καθοδηγήσει για την εκλογική αναμέτρηση του Νοεμβρίου, όπως έγινε και το 2006. Ως γνωστόν, ο Γιάννης Βραχάτης είναι στέλεχος της Club Hotel Loutraki S. A. κι ακόμη δεν έχει αποφασισθεί σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες κι ενδείξεις, ποιος θα είναι τελικά ο υποψήφιος ή οι υποψήφιοι που θα τύχουν της προτίμησής των επενδυτών. Όπως είναι φυσικό, στο πλαίσιο αυτό θα κινηθεί επισήμως ο διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικής Ευθύνης της Club Hotel Casino Loutraki, Γιάννης Βραχάτης. Κάποια δημοσιεύματα ή αναρτήσεις ως ώρας, δείχνουν εν μέρει να διαφαίνεται αυτή η πρόθεση, εκτός αν οι λιγδωμένοι κονδυλοφόροι -που προβάλλουν κι άλλο συνδυασμό(;)- το κάνουν για να επιδείξουν τις καλές υπηρεσίες στους αφεντάδες τους.
Οι λιγδωμένοι κονδυλοφόροι, έχουν πιάσει ήδη δουλειά και πίσω από δημοσιεύματα ή αναρτήσεις τους βάζουν λάσπη στον ανεμιστήρα κατά παντός, θίγοντας πρόσωπα - υπολήψεις - αξιοπρέπειες. Αρχές - αξίες - κριτήρια που δεν διαθέτουν, γεγονός που αποβαίνει μπούμερανγκ, καθ’ ότι επιστρέφει η λάσπη που εκτοξεύουν.
Σίγουρο είναι, ότι ο Γιώργος Γκιώνης θα έχει στο πλευρό και στο μηχανισμό του τη μεγαλύτερη μερίδα των ηθικών αυτουργών των «ανένταχτων», που ήδη έχουν πιάσει δουλειά… Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο πυρήνας αυτός έχει εμπλουτισθεί και μ’ ένα άλλο άτομο, τον οποίο ήδη φρόντισαν να εκθέσουν.
(290710)




ΚΟΥΪΖ

Ποιός είναι ο… μεγαλοεκδότης και ποιός ο συντάκτης με ψευδώνυμο που κατονόμαζε ο πρώτος με κατηγορηματικότατο τρόπο το ονοματεπώνυμο του συνεργάτη του. Ο… μεγαλοεκδότης βρισκόταν σε τσακίρ κέφι και οι αποκαλύψεις έγιναν σε γνωστό καφέ της κεντρικής λεωφόρου, διαλύοντας και την τελευταία επιφύλαξη ή αμφισβήτηση, για το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από την υπογραφή. Η αποκάλυψη έγινε γιατί ο… μεγαλοεκδότης άρπαξε το «δόλωμα» της… άγνοιας, καθ’ ότι αδυνατεί να κρατάει το στόμα του κλειστό, δεδομένου ότι διακατέχεται από το δόγμα όλα τα ξέρω, όλα τα εξουσιάζω!
(290710)
Return top