Η «ΠΟΛΥΦΕΡΝΗ ΝΥΦΗ» ΣΟΥΖΥ ΒΡΗΚΕ «ΓΑΜΠΡΟ» ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ

Σφόδρα ενοχλημένη και δυσαρεστημένη είναι η γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Σούζυ Παπακωνσταντίνου, με αφορμή το νέο και εντεινόμενο κύκλο φημολογίας που τη θέλει να είναι ο άνθρωπος που θα στηρίξει και πάλι τον Γιώργο Γκιώνη προσωπικά με την ιδιότητα της προσωπικής του συμβούλου, αλλά και της Παρέμβασης γενικότερα όπου κι όταν χρειάζεται.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση του loutraki-press, η Σούζυ Παπακωνσταντίνου επαναλαμβάνει προς πάσα κατεύθυνση ότι για την ίδια το κεφάλαιο με τη Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών, έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα και καλόν θα είναι να το αντιληφθούν αυτοί που προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα χωρίς καν να υπάρχει ή να ενισχυθεί το προφίλ του συνδυασμού τους.
Μάλιστα, η Σούζυ Παπακωνσταντίνου, για να κόψει τις ορέξεις και τη φαντασία αρρωστημένων εγκεφάλων της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών, ξεκαθαρίζει ότι έχει δώσει τα χέρια και έχει συμφωνήσει σε όλα με άλλο συνδυασμό και η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στο τρίτο δεκαήμερο του προσεχούς μηνός.
Φαίνεται ότι η Σούζυ Παπακωνσταντίνου βρήκε… το «γαμπρό» και με τον επικεφαλής της νέας της πολιτικής στέγης, έχουν επιλέξει να αφήσουν το χρόνο να τρέξει σε μια περίοδο που οι συζητήσεις και το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης περιστρέφονται περισσότερο είτε στις καλοκαιρινές διακοπές είτε στη μειωμένη τουριστική κίνηση που υπάρχει στο Λουτράκι. Προτιμούν δε την ανακοίνωση να την πραγματοποιήσουν μόλις θα κατακάτσει η τουριστική σκόνη και η τοπική κοινωνία θα ομφαλοσκοπεί στα του οίκου της.
(270710)
Return top