ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, ποια είναι η ανύπαρκτη πολιτική σου για το νερό, γιατί ως κύριος τίποτα μαζί με τα «εξαπτέρυγά» σου αφήσατε χωρίς νερό και είπαν το νερό νεράκι το τριήμερο τα εκτός σχεδίου και οι οικισμοί στους Αγ. Θεοδώρους;
(160712)




Είπαν…

«Ι Κώωτσης που πραγματοποιεί τη μεθεπόμενη Τρίτη 31 Ιουλίου απολογισμό πεπραγμένων για το 2011 τι θέλει να μας πει; Πώς έχει καταστρέψει το δήμο Λουτρακίου και τα πάντα διαλύονται καθημερινά;»
(160712)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ ΝΑ
ΜΠΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ LOUTRAKI THERMAL SPA

Παρά τον καύσωνα που έχει εκτινάξει τον υδράργυρο να χτυπάει κόκκινο στο θερμόμετρο, σ’ ένα άλλο μέτωπο, της τοπικής πολιτικής σκηνής χτυπάει επίσης κόκκινο, ελέω Κώωτση.
Ο επικίνδυνος για το μέλλον και την προοπτική του τόπου έχει προκαλέσει ιδιαίτερο προβληματισμό κι ανησυχία στην πόλη του Λουτρακίου μετά την εξέλιξη της Παρασκευής να προσημειωθούν από την εργοληπτική εταιρεία «Αλέξανδρος Tεχνική Α.Ε.» οι δύο όροφοι του πράσινου γυάλινου κτιρίου πάνω από την Αγροτική Τράπεζα, ιδιοκτησίας της Λουτράκι Α.Ε.
Ωστόσο, μεγαλύτερη ανησυχία έχει εκδηλωθεί λόγω της ανικανότητας του Κώωτση και των επίσης επικίνδυνων συμβούλων του, η προοπτική που οδηγεί σε λουκέτο το τουριστικό στολίδι του Λουτρακίου -ελλείψει της μαρίνας που κάποιοι συνέβαλαν να «πνιγεί», αλλά ακόμη υπάρχουν ελπίδες- το Loutraki Thermal Spa καταφέροντας ένα ουσιαστικής και καθοριστικής σημασίας πλήγμα για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου.
Μόνιμη επωδό για τις αρνητικές και δυσβάσταχτες εξελίξεις που είναι unde portas αποτελούν τα ερωτήματα στο loutraki-press από πρώην θεσμικούς παράγοντες:
«Καλά, ι Κώωτσης έχουμε διαπιστώσει όλοι ότι δεν κάνει για τίποτε. Το ζητούμενο είναι τι κάνει η αντιπολίτευση και κυρίως ο πλέον εμπειρότερος όλων Παύλος Παύλου που έχει αποδείξει ότι ξέρει να παρεμβαίνει με προσφυγές στη Δικαιοσύνη, αλλά σε τούτη τη φάση για το πλέον ουσιαστικότερο πρόβλημα όλων που θα μπορούσε να έχει συμβάλλει στη διάσωση της Λουτράκι Α.Ε. έχει τηρήσει "σιγή ασυρμάτου", δεδομένου ότι οι φραστικές καταγγελίες -κι αυτές με πάρα πολύ μεγάλη χρονική καθυστέρηση- δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα;
»Ας μην γελιόμαστε, ούτε να εθελοτυφλούμε. Η εξέλιξη των γεγονότων με τη Λουτράκι Α.Ε., έχει αποδείξει -φυσικά ούτε λόγος για την πλειοψηφία, έστω για τα μάτια των Ιουδαίων- ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση είναι κατώτερη των περιστάσεων και συμπεριφέρονται ως να φοβούνται να διεκδικήσουν αυτά που ανήκουν στον τόπο μήπως κάποιος τους τραβήξει τα’ αυτί. Πρέπει ν’ αναζητηθούν πρόσωπα μάχιμα που δεν θα διστάζουν να τα βάλουν ανοικτά και να αναπτύσσουν ολόκληρο το πλέγμα των διαδικασιών με όσους αντιστρατεύονται τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου κι ευρύτερα του τόπου. Πρέπει να αναζητηθεί πολιτικό προσωπικό, για το οποίο υπέρτατος στόχος θα είναι το κοινό συμφέρον, το κοινό καλό κι όχι οι μικροσκοπιμότητες και οι ιδιοτελείς επιδιώξεις, όπως αυτό που ζούμε σε τούτη τη φάση και βουλιάζουν καθημερινά τον τόπο.»
Η ανησυχία είναι διάχυτη και στο προσωπικό της Λουτράκι Α.Ε. που διαπιστώνει και θεωρεί πλέον δεδομένο ότι χάνει την εργασία του, μια προοπτική που έχουν διαπιστώσει να έρχεται εδώ και μήνες, λαμβανομένης υπόψη της ανικανότητας του προέδρου της εταιρείας Κώωτση. Χαρακτηριστικό αυτού είναι ότι από το Πάσχα και μετά αποστέλλουν βιογραφικά σε εταιρείες αναζητούντες αλλού την επαγγελματική τους τύχη, καθ’ ότι είχαν την ατυχία, όπως ακριβώς κι ο δήμος Λουτρακίου να βρεθεί στο τιμόνι του ο ανεκδιήγητος Κώωτσης.
Ο καλός Θεός είναι η μόνη ελπίδα για τον τόπο, αφού η αντιπολίτευση δεν φαίνεται να έχει σκοπό και διάθεση να μπει εμπόδιο, έτσι ώστε να σταματήσει η καταστροφική πορεία του τόπου που έχει επιβάλλει κι εξελίσσει ο άνους Κώωτσης με τους ανεγκέφαλους συνεργάτες του.
(160712)
Return top