ΚΟΥΙΖ

Ποιά είναι η πολιτική για το ξενοδοχείο της Club Hotel Casino Loutraki; Οι πληροφορίες του loutraki-press από διευθυντικό στέλεχος, θέλουν να μην υπάρχει σοβαρή ενασχόληση και θέληση ανάπτυξής του, δεδομένου ότι αναζητείται επενδυτής που θα το λειτουργήσει;
(170712)




Είπαν…

«Έχουν σκοπό να πλύνουν τους κάδους στο Λιβαδάκι που βρωμοκοπάνε από δεκάδες μέτρα μακριά και καθιστούν την κατάσταση ανυπόφορη κι αποπνικτική;»
(170712)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ SPA;

Απλήρωτοι έμειναν για το δεκαπενθήμερο του Ιουλίου οι εργαζόμενοι στο Loutraki Thermal Spa, αν και υπήρχαν χρήματα στο ταμείο.
Ανεξήγητοι οι λόγοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press που ι Κώωτσης έδωσε εντολή να μην καταβληθεί η προκαταβολή του μισθού στους εργαζομένους. Εκπρόσωπός τους, απευθυνόμενος στο loutraki-press διερωτάτο: «Γιατί μας εκδικείται ι Κώωτσης; Τι του έχουμε κάνει, όταν περιμένουμε αυτά τα χρήματα, όπως άλλωστε ο κάθε εργαζόμενος για να τα πάμε στο σπίτι για τις καθημερινές τρέχουσες ανάγκες μας;»
(170712)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ» ΚΩΩΤΣΗ!..

Όταν έχει αποκαλυφθεί ότι έχεις υπεξαιρέσει τις δύο επιταγές απόρων για την αντιμετώπιση προσωπικών σου οικονομικών οφειλών ή όταν οι ενέργειές σου επιφέρουν -κι έχεις επιφέρει- πρωτοφανή καταστροφή στον τόπο που διοικείς, αν δεν έχεις όλο τον κόσμο γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων σου, τουλάχιστον φροντίζεις να μην προκαλείς στοιχειωδώς το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
Ο λόγος για ποιόν άλλον φυσικά; Τον μοναδικό, τον ανεκδιήγητο, τον επικίνδυνο Κώωτση που του φταίνε όλοι οι άλλοι πλην του εαυτού του και τα κακά blogs διασύρουν τον ίδιο και τα μέλη της οικογένειάς του.
Η πραγματικότητα, είναι αποτέλεσμα των ενεργειών του ιδίου του ανεκδιήγητου Κώωτση κι όλα ξεκινούν από την έλλειψη σεβασμού προς τον ίδιο του τον εαυτό, γιατί πολύ απλά δεν θα είχε προβεί στην ενέργεια της υπεξαίρεσης των δύο επιταγών αξίας € 100! Η νοοτροπία του Κώωτση, έχει ως αποτέλεσμα ο ίδιος να εκθέτει τα μέλη της οικογένειάς του αδιαφορώντας να προστατέψει ακόμη και τα παιδιά του, αλλά του φταίνε blogs κι εφημερίδες που αποκαλύπτουν κι αναφέρονται σε γεγονότα!
Ποιο ήταν λοιπόν το νέο κατόρθωμα του Κώωτση;
Το Σάββατο το πρωί η κόρη του συνοδευόμενη από δύο φίλες της μετέβησαν στο Loutraki Thermal Spa προκειμένου ν’ απολαύσουν μεταξύ των άλλων την πισίνα, τη σάουνα κι άλλου είδους υπηρεσίες. Η «οικοδέσποινα» Μαρία Λογοθέτη, σύμφωνα με την εντολή του πατρός της είπε στο ταμείο ότι ο μπαμπάς έδωσε εντολή να μην πληρώσουν και να απολαύσουν δωρεάν υπηρεσιών. Σημειώνεται, ότι το προσωπικό του Loutraki Thermal Spa και της Λουτράκι Α.Ε., καθώς επίσης και τα μέλη του Δ.Σ. καταβάλλουν κανονικότατα στο ταμείο το κόστος των παρεχομένων υπηρεσιών.
Αν ι Κώωτσης ήταν σοβαρός, διέθετε νου, θα έδινε χρήματα στην κόρη του, έτσι ώστε να καταβάλλει το κόστος της δαπάνης και να μην δημιουργηθεί κανέναν απολύτως πρόβλημα, αντίθετα μάλιστα θα μπορούσε η κίνηση αυτή να χρησιμοποιηθεί κι ως επικοινωνιακό όπλο σε «κακόβουλους που τον πολεμούν» κατά τη φαντασία του.
Ι Κώωτσης, όμως, λόγω του μεγαλοϊδεατισμού του, φαντάζεται ότι είναι «αυτοκράτορας» κι όλοι από κάτω του είναι οι «ιθαγενείς» του, στους οποίους δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να δίνει σημασία, απλά πρέπει να αποδέχονται και να επικροτούν οποιαδήποτε ενέργεια του «αυτοκράτορά» τους.
Μετά τις εγκληματικές ενέργειες του Κώωτση -υπεξαίρεση των δύο επιταγών απόρων, το δώρο σε συμφέροντα τρίτων της γνωμοδότησης Τσοβόλα και τους τόκους συγκεκριμένης αγωγής- επιβαλλόταν να ήταν άκρως προσεκτικός και να μην έριχνε λάδι στη φωτιά που έχει ανάψει μόνος του και τη συντηρεί μη διστάζοντας να εκθέσει ακόμη και το παιδί του.
Προκειμένου να μην συγχέονται τα πράγματα, είναι διαφορετική περίπτωση ι Κώωτσης να είχε στο δήμο Λουτρακίου κάποιο επίσημο προσκεκλημένο και οι δύο οικογένειες ή ι Κώωτσης να πήγαινε με τον προσκεκλημένο του να του επιδείξει και ν’ απολαύσουν των υπηρεσιών του Loutraki Thermal Spa.
Φυσικά, κατά την προσφιλή του τακτική ι Κώωτσης θα βγει και θα λέει ότι βρίζουν την οικογένειά μου, όταν ο ίδιος δεν την προστατεύει και την εκθέτει!..
(170712)
Return top