ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, πότε έχεις σκοπό να πληρώσεις τους εργαζόμενους στη Λουτράκι Α.Ε., ενώ υπάρχουν χρήματα στο ταμείο της εταιρείας που μπορούν να καλύψουν τη μισθολογική δαπάνη; Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε απόγνωση και με δανεικά πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ για τα στοιχειώδη της καθημερινής επιβίωσης;
(270712)




Είπαν…

«Με new look -ενόψει των νέων δημοτικών εκλογών;- εμφανίσθηκε χθες στο Λουτράκι ο Παύλος Παύλου έχοντας ξυρίσει το μουστάκι του. Μήπως να το έκανε για να μην είναι το σημείο ομοιότητας με τον Κώωτση; Λέτε και ι Κώωτσης να ξυρίσει το δικό του, νομίζοντας ότι έτσι μπορεί να μοιάζει του Παύλου Παύλου;»
Πάντως, αν και ξύρισε το μουστάκι του, όπως πληροφορήθηκε το loutraki-press, το κοινό σημείο με τον Κώωτση παραμένει…
(270712)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΤΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ
ΤΣΟΒΟΛΑ, ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Τρέχει και δεν φθάνει ι Κώωτσης -μετά τα ψέματα που τον είχε χορτάσει- να πείσει τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. Γιώργο Βλάχο να τον πείσει ότι θα βάλει τάξη και πρόγραμμα, προκειμένου να εξοφληθούν σταδιακά οι υποχρεώσεις της Λουτράκι Α.Ε. προς την εταιρεία του.
Αυτός άλλωστε ήταν ο σκοπός της επίσκεψης την Τρίτη το πρωί του Γιώργου Βλάχου στην Ιάσωνος, ο οποίος συνοδευόταν από τη γραμματέα του, για το δέον γενέσθαι της οφειλής, προκειμένου να μην προχωρήσει σε νέες συντηρητικές κατασχέσεις, δεδομένου ότι… έχει λάβει το πράσινο φως της Δικαιοσύνης για όλες τις κατά νόμον ενέργειες.
Ι Κώωτσης πλέον, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, εξαιτίας της αλλοπρόσαλλης κι ανακόλουθης τακτικής και πολιτικής του και ειδικότερα μετά την έκδοση σε βάρος της Λουτράκι Α.Ε. άλλων πέντε διαταγών πληρωμής ύψους περίπου € 3.000.000, για την ανακοπή των οποίων απαιτούνται περισσότερες από € 80.000 περίπου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.
Δυστυχώς, η εξέλιξη αυτή, είναι αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής που ακολουθεί σε βάρος του δήμου Λουτρακίου και των φορέων του, ο πρώτος τη τάξει πολίτης. Αφενός, γιατί ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται και είναι πάρα πολύ κατώτερος των περιστάσεων, αφετέρου, γιατί έχει μαζέψει γύρω του ότι χειρότερο υπάρχει πολιτικά. Σ’ αντίθετη περίπτωση αν είχε γύρω του υγιώς σκεπτόμενους συμβούλους, θα υπήρχε η δυνατότητα να τον προφυλάξουν και να τον αποτρέπουν από την καταστροφή που επιφέρει στο δήμο Λουτρακίου. Παράλληλα, αν υπήρχαν νουνεχείς σύμβουλοι, δεν θα τον εξέθεταν σε ποινικά αδικήματα και δη κακουργηματικού χαρακτήρα. Πρόκειται για αδικήματα που θα τον καθίσουν στο σκαμνί της Θέμιδας!
Το δυστύχημα είναι κι εδώ τίθεται το ζητούμενο, γιατί ι Κώωτσης δεν προχωρεί την προώθηση -έστω κι ένα χρόνο μετά- της γνωμοδότησης Τσοβόλα προκειμένου να βάλει στο τραπέζι προς διαπραγμάτευση ποσά που μπορούν να φθάνουν με τους τόκους και τα € 10.000.000. Τι να φοβάται άραγε και ποιος είναι ο λόγος που δεν θέλει και δεν προτίθεται να αντιπαρατεθεί με τους μεγαλοεπενδυτές της Club Hotel Loutraki S.A., προκειμένου να υπερασπισθεί το δημοτικό συμφέρον και να φέρει ζεστό χρήμα στο ταμείο της Λουτράκι Α.Ε., έτσι ώστε ν’ αντιμετωπίσει και να υπερβεί τις δυσκολίες που υπάρχουν σήμερα;

Ζητούμενο η παθητική στάση του πολύπειρου Παύλου Παύλου
Επίσης, ζητούμενο είναι, γιατί και ο πολύπειρος με τις προσφυγές στη Δικαιοσύνη, δημοτικός σύμβουλος κι επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλος Παύλου, δεν προχωρεί σε κατάθεση συγκεκριμένης μήνυσης κατά του Κώωτση, επειδή δεν διεκδικεί από τους μεγαλοεπενδυτές της Club Hotel Loutraki S.A. κεφάλαια που ανήκουν στην εταιρεία του δήμου και θα τη βγάλουν οριστικά και δια παντός από την καταστροφική της θέση;
Ο Παύλος Παύλου, λόγω της πρότερης εμπειρίας του διαθέτει το know how του τρόπου με τον οποίο πρέπει κι επιβάλλεται να κινηθεί προς τη Δικαιοσύνη, για να υπερασπισθεί τα συμφέροντα του τόπου.
Αν δεν το κάνει σήμερα, να υπερασπισθεί τα συμφέροντα της Λουτράκι Α.Ε. και κατ’ επέκταση τα συμφέροντα του τόπου και των πολιτών του κόντρα στη Club Hotel Loutraki S.A., για ποιό ακριβώς λόγο θέλει να είναι και πάλι υποψήφιος;
Ποιά είναι η νοοτροπία που τον διακατέχει;
(270712)
Return top