ΚΟΥΙΖ

Γιατί ι Κώωτσης κατασκευάζει τώρα φανταστικούς εχθρούς;
(200712)




Είπαν…

«Η σύζυγος και τα κορίτσια του Γιώργου Γκιώνη, αλλά και ο ίδιος ο τέως δήμαρχος, όταν επισκέπτονταν το Loutraki Thermal Spa μόνοι τους ή με φίλους τους, πάντοτε πλήρωναν οι ίδιοι μη αφήνοντας κανένα περιθώριο για δωρεάν λούσεις και υπηρεσίες που θα προκαλούσαν παραπολιτικές συζητήσεις.»
(200712)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ LTS
ΠΟΥ… ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΔΙ ΤΟΝ «ΣΥΝΗΘΗ ΥΠΟΠΤΟ» ΚΩΩΤΣΗ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Συγνώμη από τον Κώωτση σε όλους τους τόνους οφείλουν και ζητούν το loutraki-press και ο γράφων ή ο γράφων και το loutraki-press μετά από τη λήψη του κοινοποιηθέντος υπηρεσιακού σημειώματος που απηύθυνε η αναπληρώτρια διευθύντρια του Loutraki Thermal Spa (LTS) Μαρία Παύλου Πέτρου, προς τον πρόεδρο της εταιρείας Λουτράκι Α.Ε.
Πρόκειται για ένα υπηρεσιακό σημείωμα που υπερβαίνει τα εσκαμμένα και το οποίο κοινοποιήθηκε με δύο ημέρες καθυστέρηση, σαράντα εννέα ώρες (49) για την ακρίβεια (δημοσιοποιείται με δώδεκα ώρες καθυστέρηση από τη λήψη του, λόγω ειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων) μετά το ρεπορτάζ που δημοσιοποίησε το loutraki-press, για ένα γεγονός που διασκεδάζεται εν μέρει κι ακυρώνει πληροφορίες σε σχέση μ’ όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, παρουσιάζοντας μια άλλη διάσταση.
Αυτή την άλλη διάσταση το loutraki-press οφείλει και την παρουσιάζει για να αποκατασταθεί η πραγματικότητα, καθ’ ότι δεν έχει καμία απολύτως αρνητική προαίρεση προς το συνήθη ύποπτο Κώωτση, μετά την υπεξαίρεση των δύο επιταγών απόρων, το «πνίξιμο» για ένα περίπου χρόνο της γνωμοδότησης Τσοβόλα και τα € 10.000.000 που μπορούν να εισρεύσουν και να διασωθεί η εταιρεία, την αντικατάσταση των αγωγών με την απώλεια € 650.000 από τόκους και ουκ έστιν αριθμός των παρανομιών και παραβάσεων του πρώτου πολίτη. Δεν είναι ανάγκη να προσθέσεις κάτι στον Κώωτση, είναι υπέρ αρκετά και φθάνουν αυτά που κάνει από μόνος του.
Συγνώμη, επιβάλλεται να ζητηθεί και από την Μαρία Λογοθέτη, καθ’ ότι είναι θύμα του βίου και της πολιτείας του πατρός της και δεν υπήρχε καμία απολύτως διάθεση να θιχθεί η όμορφη κατά τ’ άλλα δεσποινίς, η οποία δεν απόλαυσε για προσωπικούς λόγους, όπως πληροφορήθηκε χθες το απόγευμα ο γράφων, των υπηρεσιών του LTS. Εξάλλου, είναι άκρως προσεκτική η αναφορά στο πρόσωπό της, χωρίς καμία απολύτως διάθεση στοχοποίησης, δεδομένου ότι τα παιδιά δεν φταίνε, ενώ το κακό προηγούμενο έχει δημιουργηθεί από τον Κώωτση. Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα, γαρ…
Από το εν λόγω υπηρεσιακό σημείωμα προκύπτουν κι αναδεικνύονται πάμπολλα ερωτήματα, καθώς επίσης και να αναδειχθεί που το περιεχόμενό του υπερβαίνει τα εσκαμμένα.
Στο σημείο αυτό δημοσιοποιείται το κοινοποιηθέν στο loutraki-press υπηρεσιακό σημείωμα και θα επακολουθήσουν επτά ερωτήματα, σχολιασμός και πρόσθετες ερωτήσεις που αναδεικνύονται εξ’ αυτού.

Λουτράκι, 19-07-2012
ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Προς: Τον Πρόεδρο της Λουτράκι Α.Ε.
           κ. Κ. Λογοθέτη

Κε Πρόεδρε,
Μετά τα δημοσιεύματα της 17ης και 18ης Ιουλίου 2012 στο ιστολόγιο Loutraki-press, σχετικά με την επίσκεψη της κ. Μαρίας Λογοθέτη στο υδροθεραπευτήριο, έχω να σας αναφέρω τα εξής:
Την Κυριακή 15 Ιουλίου 2012 και περί ώρα 18:30 προσήλθαν στον χώρο της υποδοχής του Loutraki Thermal Spa τρεις κοπέλες οι οποίες μας ζήτησαν πληροφορίες για την χρήση των εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα για χρήση της πισίνας.
Δύο από αυτές δήλωσαν την επιθυμία τους να χρησιμοποιήσουν την πισίνα και ξεκινήσαμε την διαδικασία που ακολουθούμε με όλους τους πελάτες μας.
Αφού αυτή ολοκληρώθηκε, οι δύο κοπέλες των οποίων τα ονόματα μπορώ να σας γνωστοποιήσω, περίμεναν υπομονετικά στο ταμείο προκειμένου να πληρώσουν για να πάρουν το εισιτήριό τους και να οδηγηθούν στα αποδυτήρια.
Με αποκλειστική δική μου πρωτοβουλία, και επειδή επρόκειτο για δύο νεαρές φοιτήτριες που προσέρχονταν για πρώτη φορά στο spa, έκρινα, ότι έπρεπε να λάβουν δωρεάν παροχή. Διευκρινίζω ότι η παροχή ήταν δύο εισιτήρια για χρήση στην πισίνα δηλαδή 24€.
Στο σημείο αυτό επιθυμώ να δηλώσω τα κάτωθι:
α) Ουδείς ιεραρχικά ανώτερός μου με ενόχλησε κατά την διάρκεια της βάρδιάς μου να παρέχω δωρεάν λούσεις στα συγκεκριμένα άτομα.
β) Η κ. Μαρία Λογοθέτη δεν έκανε χρήση των εγκαταστάσεων του Loutraki Thermal Spa, όπως επίσης δεν επικαλέστηκε την «ιδιότητα» της θυγατέρας Δημάρχου προκειμένου να αποσπάσει την παραμικρή παροχή είτε για την ίδια είτε για την παρέα της.
Κε Πρόεδρε,
Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω ότι είναι επιλήψιμο οι πελάτες μας να συνοδεύονται από συγγενικό πρόσωπο του Δημάρχου ή άλλου αιρετού κατά την επίσκεψή τους σε δημοτικό χώρο.
Επειδή ως άνθρωπος και ως υπάλληλος, δεν μπορώ να πιστέψω ότι για το συγκεκριμένο γεγονός στήθηκε, άγνωστο από ποιους, μία εσκεμμένη διαστρέβλωση, αλλά και παραπληροφόρηση, λαμβάνοντας τέτοια έκταση, συνθλίβοντας πιθανώς και δηλητηριάζοντας αδίκως μια ψυχή 20 ετών για πολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες, παρακαλώ όπως θεωρήσετε την μαρτυρία μου δεδομένη σε κάθε περίπτωση.
Και όχι μόνο την δική μου προσωπικά κ. Πρόεδρε, αλλά και των συναδέλφων μου όπως και της ιατρού που ήταν υπηρεσία την συγκεκριμένη ημέρα.
Επίσης, μπορείτε να επαληθεύσετε τα στοιχεία που σας παραθέτω και μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος αρχειοθέτησης του Loutraki Thermal Spa.
Για να αποκατασταθεί και να λάμψει η αλήθεια.

Μετά τιμής
Κατερίνα Πέτρου
Αναπληρώτρια Διευθύντρια Spa

Κοινοποίηση: Ιστολόγιο Loutraki Press

Τα ερωτήματα που προκύπτουν προς τα στελέχη του Κώωτση
Μετά τo όντως άκρως ενδιαφέρον υπηρεσιακό σημείωμα της αναπληρώτριας διευθύντριας του Loutraki Thermal Spa Κατερίνας Παύλου Πέτρου, ανακύπτουν τα ακόλουθα εύλογα ερωτήματα, τα οποία ζητούν την απάντησή τους τόσο ως προς το περιεχόμενο, όσο και ως προς τη χρονική στιγμή. Επίσης, προβληματισμό αναμένεται να δημιουργήσει και ο σχολιασμός επί σημείων του υπηρεσιακού σημειώματος.
1 Ποιός είναι ο λόγος που ώθησε την αναπληρώτρια διευθύντρια του Loutraki Thermal Spa Κατερίνα Παύλου Πέτρου, να αποστείλει το εν λόγω υπηρεσιακό σημείωμα;
2 Το υπηρεσιακό σημείωμα απεστάλη συνεπεία του γεγονότος ότι ι Κώωτσης τη Δευτέρα αναζητούσε από το λογιστήριο του Loutraki Thermal Spa να πληροφορηθεί, ποιος έκανε τη διαρροή στον Ηλιακόπουλο, όπως έλεγε χαρακτηριστικά;
3 Γιατί η αναπληρώτρια διευθύντρια του Loutraki Thermal Spa Κατερίνα Παύλου Πέτρου, υπεύθυνη και για την επικοινωνία, επομένως γνωρίζει και τους κανόνες της, το απέστειλε με καθυστέρηση σαράντα εννέα ωρών, λαμβανομένου υπόψη ότι ως υπεύθυνη επικοινωνίας ξέρει να χειρίζεται το λόγο, οπότε για ένα κείμενο τριακοσίων πενήντα λέξεων περίπου ο χρόνος σύνταξης που απαιτείται, δεν είναι περισσότερος της μίας ώρας το πολύ και σούπερ πλούσια;
4 Με ποιά εξουσιοδότηση επιλέγει η αναπληρώτρια διευθύντρια ποιός θα καταβάλλει το αντίτιμο των υπηρεσιών και ποιός όχι;
5 Αν οι εν λόγω φοιτήτριες ήταν κόρες του ντόπιου κυρ Μανώλη του υδραυλικού (το επάγγελμα δανείζεται λόγω των διαρροών της δημοτικής αρχής) θα τύγχαναν και θα απολάμβαναν αυτού του προνομίου ή «δεν θα είναι της… τάξης μας»;
6 Την ώρα που το LTS απειλείται με λουκέτο, λόγω της κακής οικονομικής του κατάστασης, με ποιά κριτήρια και υπό ποιές προϋποθέσεις διατίθενται δωρεάν λούσεις;
7 Μήπως πρόκειται για δημαρχιακή «αλληλεγγύη»;
Στο υπηρεσιακό σημείωμά της η αναπληρώτρια διευθύντρια του Loutraki Thermal Spa Κατερίνα Παύλου Πέτρου υπερβαίνει τα εσκαμμένα στο σημείο που κάνει λόγο «…στήθηκε, άγνωστο από ποιους, μία εσκεμμένη διαστρέβλωση, αλλά και παραπληροφόρηση, λαμβάνοντας τέτοια έκταση, συνθλίβοντας πιθανώς και δηλητηριάζοντας αδίκως μια ψυχή 20 ετών για πολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες…» δεν λαμβάνει υπόψη της -απλώς, ενδεχομένως, να θέλει να προκαλέσει εντυπώσεις- ότι οι αναφορές στην δεσποινίδα Μαρία Λογοθέτη είναι οι άκρως αναγκαίες και παρά πολύ προσεκτικές, ενώ επαναλαμβάνεται ότι το ζητούμενο είναι οι πρακτικές με τις αναφορές που έχουν γίνει μα είναι σε βάρος του πατρός της.
Η αναπληρώτρια διευθύντρια του Loutraki Thermal Spa Κατερίνα Παύλου Πέτρου, όπως θα ενθυμείτε και στη δική της ανάλογη περίπτωση, για την κατάληψη της θέσης της αναπληρώτριας διευθύντριας όταν μάλιστα δεν πληρούσε τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις και παρ’ όλα αυτά η θέση της ανετέθη, οι αναφορές στο πρόσωπό της ήταν άκρως προσεκτικές και λιτά διατυπωμένες, ενώ σ’ εκείνη την περίπτωση τα ερωτήματα στρέφονταν προς το πολιτικό πρόσωπο που τυγχάνει να είναι ο σύζυγός της πρώην δήμαρχος Παύλος Παύλου.
Επομένως, το loutraki-press σε καμία των περιπτώσεων δεν είχε πρόθεση και διάθεση να συνθλίψει και πιθανώς να δηλητηριάσει αδίκως μια ψυχή 20 ετών όπως χαρακτηριστικά αναφέρει κι ας ελπίσουμε όχι υστερόβουλα.
Όσον αφορά αυτή τη ρημάδα την αλήθεια, για να λάμψει, λόγω και της ευαισθησίας που επιδεικνύει στο υπηρεσιακό της σημείωμα η αναπληρώτρια διευθύντρια του Loutraki Thermal Spa Κατερίνα Παύλου Πέτρου, γιατί δεν εστάλη αυθημερόν μια διευκρινιστική επιστολή, όταν ως σύζυγος του πρώην δημάρχου, αλλά και υπεύθυνη επικοινωνίας η ίδια έχει υπόψη της τον αντίκτυπο που δημιουργούν αυτού του είδους οι αποκαλύψεις;
Γιατί αφήσατε να συρθεί το θέμα επί διήμερο, να δημιουργήσει αίσθηση και να προκαλέσει τις αντιδράσεις του και κατόπιν να εμφανισθείτε προκειμένου να αποκατασταθεί η πραγματικότητα; Να είστε σίγουρη ότι και μ’ ένα απλό τηλεφώνημα, ο γράφων πάραυτα -χωρίς να αποκαλύψει την πηγή του- θα έσπευδε να αποκαταστήσει την πραγματικότητα και να σταματήσει όσο το δυνατόν συντομότερα η διάδοση ενός γεγονότος που δεν ανταποκρίνεται 100% στην πραγματικότητα.
Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι ο σύζυγός σας Παύλος Παύλου ενημερώνεται για τα πάντα αυτοστιγμεί, ενώ διαθέτει και  το τηλέφωνο του γράφοντος, έτσι ώστε να παρεμβαίνατε και να αποτρέπατε την όποια αίσθηση και τον όποιο αντίκτυπο.
- Έχετε σκεφθεί η καθυστερημένη αποστολή του εν λόγω υπηρεσιακού σημειώματος ποιο νέο κύκλο πολιτικών σεναρίων θα αναζωπυρώσει, αλλά και θα προκαλέσει;
- Έχετε σκεφθεί ότι με την καθυστερημένη αποστολή του θα δημιουργηθούν συνειρμοί που ενδεχομένως άλλοι να ανταποκρίνονται κι άλλοι όχι στην πραγματικότητα;
Πραγματικά, είναι απορίας άξιο, δημιουργεί προβληματισμό κι ερωτήματα, πώς αντιδράσατε με τόσο μεγάλη χρονική καθυστέρηση, όταν γνωρίζατε το θέμα από πρώτο χέρι;
(200712)




ΣΕ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΜΑΛΓΑΜΑ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΙ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

Του Δημήτρη Καραπατά*

Αναρίθμητα φαινόμενα πολιτικής σήψης και διαφθοράς, σκάνδαλα, αλαζονεία αλλά κυρίως η έλλειψη συντονισμού και διαχειριστικής ικανότητας που έκαναν από πολύ νωρίς την εμφάνιση τους στην δημοτική αρχή Λογοθέτη, έχουν κλονίσει σοβαρά, ίσως και ανεπανόρθωτα, την αξιοπιστία της.
Ένα από τα σημαντικά στοιχεία που οδήγησαν στην σταδιακή απόσυρση της εμπιστοσύνης ή έστω της αστείρευτης ανοχής των πολιτών προς τη σημερινή διοίκηση, αποτέλεσε εκτός από τα προαναφερόμενα, η παντελής απουσία κοινωνικής αισθήσεως με το χάσμα μεταξύ των αντιμαχόμενων συμφερόντων του τόπου να διευρύνεται διαρκώς, με ότι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνική σταθερότητα και συνοχή.
Τα φαινόμενα αυτά δεν είναι καινοφανή και η συνεχής μόχλευση, ενίσχυση και διεύρυνση παθολογικών συμπτωμάτων εντάσσεται στο ευρύτερο φαινόμενο πολιτικής κρίσης που είναι εν τέλει κρίση θεσμών, αξιών, ιδεών και πολιτικού λόγου.
Σήμερα, μπορεί η πολιτική να αντιμετωπίζεται με καχυποψία ή ακόμη και εχθρικά, για χάρη ορισμένων ταγών όπως για παράδειγμα ο Κώστας Λογοθέτης, όμως, δυστυχώς ή ευτυχώς, η πολιτική αποτελεί την αναγκαία διαδικασία και προϋπόθεση για την συλλογική ευημερία, αλλά φευ η αλήθεια να λέγεται και δεν μπορεί και δεν είναι νοητό να μην συμμερίζονται την ευθύνη τους στην δημοτική αρχή Λογοθέτη.
Ειρήσθω εν παρόδω στα πλαίσια της ιδεολογικής αντιπαράθεσης όπου αναφανδόν το συναίσθημα και ο λόγος πρέπει να αλληλογονιμοποιούνται, ο Γιώργος Γκιώνης στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο αποκάλεσε αταλαιπώρητα και δικαιολογημένα τον δήμαρχο «ψεύτη». Ο χαρακτηρισμός του Γιώργου Γκιώνη αφενός αποτύπωσε γλαφυρά την εικόνα της πολιτικής πραγματικότητας, αφού ποτέ του ο Κώστας Λογοθέτης δεν κατάφερε να κατακτήσει την ακλόνητη αλήθεια κι ήταν μια πολιτική μομφή κατά του πολιτικού και δημάρχου Κώστα Λογοθέτη και ουδόλως συνιστά προσβολή της προσωπικότητας του, ως άνθρωπου.
Η αντίδραση του Γιώργου Κακκαβά, (του πλέον συμπαθέστατου στο γράφοντα, συνεργάτη του Κώστα Λογοθέτη) προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ενέχει κίνδυνο για τον ίδιο να θεωρηθεί ως πρόεδρος του δημάρχου και όχι του σώματος του ανωτάτου θεσμικού οργάνου του δήμου. Κι αυτό, γιατί σε άλλη πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Κώστας Λογοθέτης, σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από την ασφυκτική πίεση του Παύλου Παύλου, χαρακτήρισε με τον ίδιο σχεδόν τρόπο τον επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης, δίχως ο πρόεδρος να δείξει τα ίδια αντανακλαστικά που επέδειξε με τον Γιώργο Γκιώνη.
Τα μέχρις στιγμής πεπραγμένα του Κώστα Λογοθέτη δεν του επιτρέπουν να εξανίσταται με τους επικριτές του, αλλά ούτε να κάνει επιθέσεις στους προκατόχους του με λόγους υπαινικτικούς και ασάφειας, όταν ο ίδιος φέρει σοβαρότατες ευθύνες για ζέοντα θέματα του τόπου.
Οι έμφυτες ανησυχίες, οι αντιδράσεις, αλλά και ο σκεπτικισμός που προκαλεί η καταστροφική και στερούμενη κάποιου αρχιμήδειου σημείου και θεμελιωδών αρχών διοίκηση του Λογοθέτη, αλλά και οι ατέρμονες προσπάθειες συστηματικού ορισμού της, κατά τίνος καταφάσκει τη συνοχή και την ολότητα, πράγμα που μαθηματικά θα οδηγήσει στην καταπίεση της τοπικής κοινωνίας και γι’ αυτό πρέπει να απορριφθεί αμελλητί. Στο εν λόγω πεδίο του Κώστα Λογοθέτη, όλα τα νοήματα είναι σχετικά και κυμαινόμενα, καταφάσκοντας τη μερικότητα και αποσπασματικότητα των αναπαραστάσεων της πολιτικής πραγματικότητας.
Πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο, ότι στη δημοτική αρχή Λογοθέτη θα επιδιώξουν τη μεταφορά από τα κείμενα στην εικόνα, από το λεκτικό στο οπτικό με τρόπους και τεχνικές οι οποίες θα θελήσουν να αιχμαλωτίσουν το άτομο στην αμεσότητα και υποβλητικότητα της ισχυρής οπτικοακουστικής εντύπωσης για να πετύχουν χωρίς να λοιδορούνται, απαραχώρητα την υποβάθμιση σε καταγραφή κατακερματισμένων παραστάσεων οι οποίες δεν θα επιτρέψουν περαιτέρω νοητικές επεξεργασίες από τον πολίτη.
Ενισχυμένα από φθοροποιά κουτσομπολιά που θα θελήσουν να πλήξουν μέρος των αντιστεκόμενων της κοινωνίας με απορρέουσες από αυτές της μεθόδους μετατροπής του δημότη σε μαζάνθρωπο για να εκφραστεί με τυποποιημένη μορφή και να πέσει  σε λήθαργο, έτσι ώστε να υποκύψει στην πολιτική κραιπάλη και την αναιτιότητα των βάρβαρων πολιτικών της που αλαλάζουν ασταμάτητα διχόνοια.
Αλλά η ασύδοτη πολιτική πραγματικότητα και η πλεοναστική χρήση των προαναφερόμενων τακτικών, είναι σίγουρο ότι θα γυρίσουν μπούμερανγκ στη δημοτική αρχή Λογοθέτη και σε όσους είναι υπέρ του δέοντος επιεικείς μαζί της με δυσχερείς κυρώσεις για τους ίδιους.

Όταν έχεις εξαλείψει το αδύνατο, αυτό που μένει, όσο απίθανο κι αν είναι, πρέπει να είναι η αλήθεια.
Βιργίλιος
(Λατίνος ποιητής)

* Ο Δημήτρης Καραπατάς, είναι επιχειρηματίας.
(200712)




ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

Την προσεχή Τρίτη 24 Ιουλίου στις 19:00 συνεδριάζει η δημοτική κοινότητα Λουτρακίου με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξή της.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τ’ ακόλουθα κι ενδεχομένως από αναφορές είναι πιθανόν να ενοχληθεί και ι Κώωτσης.
1 Απολογισμός πεπραγμένων έτους 2011 της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου Περαχώρας και προτάσεις δράσεων 2012 - 2013.
2 Εισήγηση για την κυκλοφοριακή ρύθμιση της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου και Γ. Λέκκα από την Μ. Αλεξάνδρου έως και το ξενοδοχείο «Καρέλειον».
3 Εισήγηση για την κυκλοφοριακή ρύθμιση της παραλιακής οδού Ποσειδώνος στο Λουτράκι από το σημείο καφετέρια «Πλώρη» μέχρι το ύψος κέντρου διασκέδασης «Cocoon».
4 Περί εξέτασης αιτημάτων για επέκταση δημοτικού φωτισμού και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων σε διάφορες περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας.
5 Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος οπωρολαχανοπωλείο του Παντελεήμονα Καραμάνη του το οποίο θα λειτουργήσει επί της οδού Καραϊσκάκη 31 στο Λουτράκι.
6 Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος παντοπωλείο - πρατήριο άρτου της Μαρίας Ευαγγελίας Γλυκοφρύδη το οποίο θα λειτουργήσει επί της Δημοσίων Υπαλλήλων 19 στο Λουτράκι.
7 Λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ’ αριθ.19/2012 απόφασης της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου Περαχώρας.
(200712)
Return top