ΚΟΥΙΖ


Κώωτση, ποίου τα σχέδια εκτελείς και πας να καταστρέψεις το Λουτράκι;
(020712)




Είπαν…

«Ρε τομάρι (συγνώμη από τους φίλους αναγνώστες, αλλά δεν καταλαβαίνουν αλλιώς), οι νταήδες σου χτύπησαν τον άνθρωπο και παρ’ ολίγο να χάσει το μάτι του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει σωθεί. Γιατί δεν του δίνεις τα χρήματα που του χρωστάς για ν' αγοράζει τα φάρμακά του που κοστίζουν και πολλά χρήματα, αφού ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχει πόρους κι εισοδήματα και ψάχνει για δανεικά;»
(020712)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΑΦΩΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ...

Του Δημήτρη Καραπατά*

Χωρίς καμία αίσθηση της πραγματικότητας, με στίφη από αλλοιωμένες αξιακές αρχές αλλά και με παλιομοδίτικη μικροπολιτική αντίληψη που ξεπερνάει τα όρια του ρεβανσισμού, ο Κώστας Λογοθέτης και οι συνδημιουργοί του ρεπερτορίου ατοπημάτων του, σαλπίζουν την επέλαση των νοσηρών καταστάσεων και των οριακών στιγμών για τον τόπο.
Αφού η χείριστη και εκδικητική εξουσία σε υστερόβουλες λογικές νέμεται και καταστρατηγεί τα δικαιώματα όχι μόνο των πολιτών, αλλά και των στελεχών της αντιπολίτευσης θυμίζοντας ιδιοκτήτες της εξουσίας. Κι αυτό, γιατί ο Κώστας Λογοθέτης τζογάροντας σε σκοπιμότητες και επίκτητες επιλογές, αρνείται πεισματικά να ικανοποιήσει μια πρόβλεψη του «Καλλικράτη», που αφορά την εκχώρηση γραφείου σε κάθε εκλεγμένο δημοτικό συνδυασμό, λαμβανομένου υπόψη ότι τέτοιο αίτημα έχει υποβληθεί τόσο γραπτώς, όσο και προφορικώς, στο παρελθόν από τον επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης του Παύλου Παύλου κι ως εκ τούτου η δημοτική αρχή, επιβάλλεται να ικανοποιήσει το εν λόγω αίτημα.
Η πολιτεία δια του Καλλικράτη δίνει τη δυνατότητα στους δημοτικούς συνδυασμούς να συγκεντρώνονται τα στελέχη του, ώστε να σταματήσει η ευτράπελη εικόνα, οι συνδυασμοί να συνέρχονται στα καφέ της πόλης.
Για ακόμη μια φορά ο φαιδρός πολιτικά Κώστας Λογοθέτης, χωρίς πειστικές απαντήσεις, έμφορτος από πλανητική επιχειρηματολογία κι αφύσικες θέσεις, αποδίδει την άρνηση του στην δήθεν έλλειψη χώρου. Όταν χώρος υπάρχει άφθονος για να στεγάσει όχι μόνο το συνδυασμό που υπέβαλε το συγκεκριμένο αίτημα, αλλά όλες τους δημοτικούς συνδυασμούς στα άδεια πλέον γραφεία της Λουτράκι Α.Ε.
Για μία φορά ακόμη ο «αιώνιος» Κώστας Λογοθέτης δεν σέβεται το υπέρτατο αξίωμα «ο λέγων αποδεικνύει» που υπαγορεύει ο νόμος και ο ορθός λόγος, σταχυολογώντας για ακόμη μια φορά την αλήθεια. Η λογική του παραλόγου και η βιαιότητα των συνθηκών που κομίζει στον τόπο ο Τελάλης της επικινδυνότητας και κήρυκας της αποτυχίας Κώστας Λογοθέτης αποτυπώνεται ανάγλυφα και στα ακόλουθα παραδείγματα. Καθώς η πολιτική συμφορά του τόπου που χρίζει με τις επιλογές της και ψυχιατρικής διερεύνησης, έδωσε πρόσφατα σε επιχείρηση με σωρεία κραυγαλέων ποικιλώνυμων παραβάσεων στον κεντρικό ιστό της πόλης άδεια να παίζει μουσική μέχρι της 3 τα ξημερώματα, χωρίς μάλιστα να είναι υποχρεωμένη να διαθέτει ηχομόνωση για να αποφεύγεται η όχληση στις παρακείμενες οικίες. Κι όλα αυτά, παρά το γεγονός πως το αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου κάνοντας το καθήκον του σ’ αυτή την περίπτωση, υπέβαλε  μόνο για το έτος που διανύουμε στην εν λόγω επιχείρηση πάνω από πέντε μηνύσεις για ηχορύπανση, ενώ το πολιτικό μόρφωμα του Κώστα Λογοθέτη όχι μόνο βρίσκεται σε ωκεάνια αποχαύνωση, αλλά προστατεύει την παρανομία δίδοντας τέτοιες κατάπτυστες άδειες.
Το πολιτικό Βατερλό που βιώνει ο τόπος από τους κακόφημους πολιτικούς της παρούσας δημοτικής αρχής συνεχίζεται μ’ αμείωτη ένταση, αφού ο πρόσφατα απογαλακτισμένος πολιτικά, νεοσσός αντιδήμαρχος Γιωργάκης Δέδες, ακηδεμόνευτα και χωρίς περιφρούρηση πολιτική είχε τη φαεινή ιδέα να φράξει όλους τους πεζόδρομους -ακόμη και αυτούς που δεν είναι επίσημα χαρακτηρισμένοι- με μεταλλικά κολωνάκια πακτωμένα σε τσιμέντο. Αυτή η αψυχολόγητη σκέψη κόντεψε να στοιχίσει ανθρώπινη ζωή, αφού προσφάτως παρουσιάστηκε σοβαρό περιστατικό συνανθρώπου μας που έχριζε κατεπείγουσας ιατρικής βοήθειας και το ασθενοφόρο δεν μπόρεσε να φτάσει στο σημείο του συμβάντος για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες, αφού οι δίοδοι ήταν απροσπέλαστες. Ενώ τρόμος διαπερνάει τους εχέφρονες πολίτες στη σκέψη για το τι θα συνέβαινε αν ο μη γένοιτο είχε ξεσπάσει κάποια φωτιά στα αποκλεισμένα σημεία και τα οχήματα της πυροσβεστικής δεν θα μπορούσαν να επέμβουν.
Οι ανορθολογικές εμπνεύσεις -που δεν έχουν κανένα έρεισμα στη λογική και στην πραγματικότητα- του εν λόγω πιτσιρικά αντιδημάρχου πυροδότησε δικαιολογημένα και θύελλα αντιδράσεων από πληθώρα θιγόμενων επαγγελματιών και πολιτών και με όλους σχεδόν τους παραγωγικούς φορείς της πόλης να τάσσονται αναφανδόν κατά αυτής της πρότασης, ενώ για πολλοστή φορά η δημοτική αρχή καταγγέλθηκε στην Εισαγγελία Κορίνθου.
Πρόσφατα και μετά την δικαιολογημένη προσφυγή Παύλου Παύλου στην Εισαγγελία Κορίνθου για τη σκανδαλώδη παραχώρηση του ακριβοπληρωμένου, νεόκτιστου Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου σε ιδιώτη, που έγινε χωρίς κανένα όφελος για το δήμο, ακολούθησε βροχή καταγγελιών από συμπολίτες μας βετεράνους αθλητές του υγρού στίβου για τον εξοβελισμό τους από το κολυμβητήριο εξαιτίας της  ανυπαρξίας ωρών για τους δημότες. Κι αυτό γιατί το κολυμβητήριο έχει καταληφθεί από την «εισβολή» Ρώσων πελατών των ιδιωτικών συμφερόντων που έλαβαν δώρο το κολυμβητήριο από τον Κώστα Λογοθέτη και λυμαίνονται τη δημόσια περιουσία. Μάλιστα, υπάρχουν φωτογραφίες που φαίνονται Ρώσοι να έχουν πέσει στην πισίνα με νεογέννητα μωρά και να κολυμπάνε. Ενώ οι Λουτρακιώτες αν και ιδιοκτήτες, χάρις στον Κώστα Λογοθέτη δεν μπορούν να χαρούν το στολίδι της πόλης τους. Αυτός είναι ο Κώστας Λογοθέτης και ο πολιτικός συρφετός του που τον απαρτίζει και κομίζει γλαύκας στην δικιά του εξουσία, εκτοξεύει κορώνες για το θεαθήναι και κάνει λάβαρο προκλητικές συμπεριφορές, που καλλιεργεί αντιδραστικές νοοτροπίες και πολώνει τους πολίτες. Που δεν μπορεί να αντιληφθεί την προθανάτια κατάσταση στην οποία βρίσκεται και που πολύ σύντομα θα τους οδηγήσει στο πολιτικό κατευόδιο. Με μόνα τους πλέον υποστυλώματα κάτι δημοσιογραφικά μορμολίκια και ορισμένα ανώνυμα «κουκουλοειδή» που με τις νεκρώσιμες εξαγγελίες τους, ως απότοκο αυτής της συνλειτουργίας με τις κεκανονισμένες θέσεις πασχίζουν να αποφύγουν τη λυπητερή των πολιτών και να μην απαγγείλουν σύντομα… το ύστατο χαίρε. Αφού οι πολίτες είναι σίγουρο πως κορεσμένοι από αυτούς θα επιβάλουν των εξωραϊσμό της πολιτικής σκηνής του τόπου.

Μέσα στην βροχή στέκονταν ο κρεμασμένος με δέκα σύννεφα από λάσπη στην καρδιά του από λάσπη παίρναν τα μικρά παιδιά και χτίζαν δέκα πολιτείες ονείρου
Μίλτος Σαχτούρας

* Ο Δημήτρης Καραπατάς, είναι επιχειρηματίας.
(020712)



ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΗΡΑΙΟΥ

Ο πρώτος εθελοντικός καθαρισμός για το 2012 στη Λίμνη Βουλιαγμένης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Ιουλίου 9.30 π.μ.
Η πρωτοβουλία ανήκει στον Εξωραϊστικό Σύλλογο οικιστών Λίμνης Ηραίου που πραγματοποιεί τον 3° συνεχόμενο εθελοντικό Καθαρισμό της Λίμνης Ηραίου Βουλιαγμένης Περαχώρας Κορινθίας και τον 1° για το έτος 2012.
Το σημείο συνάντησης και εκκίνησης είναι τα νέα γραφεία του Συλλόγου (με το που φτάνουμε στη Λίμνη, έναντι περιπτέρου, στην δεξιά πλευρά του κεντρικού δρόμου).
Ανανεώσαμε και για φέτος την όμορφη και ουσιαστική αυτή εθελοντική δράση των μελλών, φίλων κι επαγγελματιών της περιοχής περιμετρικά του αιγιαλού, για να απολαμβάνουμε πάντα την λίμνη Ηραίου καθαρή!
«www.limniheraiou.gr»
(020712)
Return top