ΚΟΥΙΖ

Γιατί ο Παύλος Παύλου συνηθίζει συχνά - πυκνά να διακόπτει τον Γιώργο Μπάκο όταν παίρνει το λόγο στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου;
(280712)




Είπαν…

«Τέτοια πάσα στον Κώωτση για να πάρει το λόγο, μόνο ο πολιτικά "συνέταιρος" μπορούσε να κάνει, να τον βγάλει από το αδιέξοδο που τον έχουν βγάλει οι δικοί του αντιδήμαρχοι…»
(280712)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ
Ο «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ!..

Persona non grata, χαρακτηρίζεται για τους Αγ. Θεοδώρους ι Κώωτσης, ενώ στη μαύρη λίστα των επιχειρηματιών της πόλης, αλλά και των απλών δημοτών έχουν περιέλθει όλοι ανεξαιρέτως οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, καθ’ ότι το χωριό βιώνει τους χειρότερους δεκαεννέα μήνες στη μακρόχρονη ιστορία του.
Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από τις επαφές του loutraki-press με επιχειρηματίες της πόλης που εμπλέκονται στα κοινά, με πιο κυρίαρχο ότι στις τελευταίες δημοτικές εκλογές συνέβαλαν στο έγκλημα σε βάρος του τόπου τους, ψηφίζοντας το μεταλλαγμένο πλέον σήμερα συνδυασμό με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω.
Αξιοσημείωτο είναι ότι οι επιχειρηματίες στους Αγ. Θεοδώρους, έχουν αντιληφθεί το μεγαλοϊδεατισμό του Κώωτση που νομίζει ότι είναι «αυτοκράτορας» και του γράφουν για τη σεβαστή εξοχότητα κι ότι έχει κάνει λάθος αν νομίζει ότι ίσως να θέλει δημότες - υπηκόους που να θυμίζουν άλλα καθεστώτα...
Κώωτση, μην έχεις αίσθηση ότι είσαι κάτι. Κώωτση, το αξίωμα στο δίνει με μεγάλη σκέψη ο πολίτης γιατί λες ότι θέλεις να τον υπηρετείς και με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία σε καθαιρεί και δεν ανέχεται δεύτερη κουβέντα. Αυτό, όλοι εσείς μαζί δεν το έχετε καταλάβει, δεν ακούτε την κοινωνία, την απόφασή της την έχει πάρει, με συνέπεια να έχετε τελειώσει όλοι μαζί, γιατί αποδειχθήκατε ελλειποβαρείς για να ανταποκριθείτε σε τέτοιου είδους καθήκοντα και υποχρεώσεις. Να δείτε, μετά τις προσεχείς εκλογές, ότι οι περισσότεροι από εσάς θα θυμίζετε καρικατούρες…
Αξιοσημείωτο, για την αποστροφή τους προς το πρόσωπο του Κώωτση, είναι ότι στην επιστολή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αγ. Θεοδώρων, δεν αναφέρει ούτε μία φορά τ’ όνομά του.
Οι έμποροι των Αγ. Θεοδώρων προβάλλουν κι απαιτούν μια σειρά των πλέον αυτονόητων και στοιχειωδών αιτημάτων και κλείνοντας την επιστολή τους του γράφουν χαρακτηριστικά ότι έχει ο καιρός γυρίσματα προειδοποιώντας τον ότι να μην φαντασθεί να πλησιάσει για ψήφο στους Αγ. Θεοδώρους στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ενώ το ίδιο μήνυμα αποστέλλεται και προς τους συγχωριανούς τους, που δεν έχουν επιδείξει προσωπικό ενδιαφέρον.
«Κώωτση, μονοψήφιο θα είναι το ποσοστό σου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.»

Η επιστολή φωτιά των εμπόρων κατά Κώωτση
Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Εμπορικού Συλλόγου Αγ. Θεοδώρων έχει ως ακολούθως:
Κε δήμαρχε, Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων - Περαχώρας - Πισσίων - Σχοίνου -
Καλαμακίου - Ισθμίας.
Θέλουμε κε δήμαρχε να σας θυμίσουμε με αυτή μας την επιστολή τα παρακάτω:
Εκκρεμεί μια αίτησή μας από τις 15/5/2012 προς τη σεβαστή εξοχότητά σας μα την οποία απαιτούσαμε Ναι κε δήμαρχε απαιτούσαμε (ακούστε θράσος) όπως συγκαλέσετε μια σύσκεψη με τούς κ.κ. πρόεδρο Δ.Σ., αντιδήμαρχο Καθαριότητος, αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων, το τοπικό συμβούλιο Αγίων Θεοδώρων και όλους τούς εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους από τούς Αγίους.
Μέχρι σήμερα 25/7/2012 ουδεμία απάντηση είχαμε. Σε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Χρήστο Ψυχογιό, πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας, όπως και με τον Φίλιππα Στάμου τηλεφωνικώς μα και προσωπικά στο γραφείο του Σπύρου Νικολάου είπατε: «Ποιοί είναι αυτοί που απαιτούν;»
Ο Φίλιππας Στάμου σας εξήγησε πως η λέξη απαιτούμαι γράφηκε ορμώμενη από την αγανάκτηση που νοιώθουμε για την εγκατάλειψη των Αγίων κατά τη διάρκεια της θητεία σας. Του υποσχεθήκατε ότι θα του τηλεφωνήσετε για να ορίσετε ημερομηνία συνάντησης, πράξη που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει.
Κε δήμαρχε, γιατί σας ενόχλησε η απαίτηση;
Απαιτείτε λόγω αξιώματος να σας παρακαλούν και να ικετεύουν οι δημότες σας;
Ξεχνάτε δήμαρχε ότι ο Ελληνικός Λαός ποτέ δεν παρακάλεσε, ούτε ικέτευσε, για να κερδίσει την Ελευθερία του, να κατοχυρώσει το Σύνταγμά του, να διώξει κατακτητές, χούντες και να κερδίσει την Ελευθερία του και την αξιοπρέπειά του;
Έτσι λοιπόν κι εμείς, απαιτούμε.
Απαιτούμε, γιατί έχουμε υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας, στο τόπο μας που γεννηθήκαμε, ζούμε, δουλεύουμε, δημιουργούμε και που θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.
Απαιτούμε γιατί είστε υποχρεωμένος δήμαρχε να κάνετε τακτικό απολογισμό για το τι κάνατε και τι δεν κάνατε και γιατί δεν το κάνατε.
Απαιτούμε γιατί έχουμε μάθει στη ζωή μας να παλεύουμε και να διεκδικούμε κι όχι να ικετεύουμε για κάτι που δικαιούμαστε.
Απαιτούμε γιατί είμαστε και νοιώθουμε Ελεύθεροι Πολίτες του δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων - Περαχώρας του οποίου έχετε την ύψιστη τιμή να ηγείσθε. Αυτό, μάλλον δεν σας αρέσει κι ίσως να θέλετε δημότες - υπηκόους που να θυμίζουν άλλα καθεστώτα, αποικιοκρατικά. Τότε, χτυπήσατε λάθος πόρτα.
Απαιτούμε γιατί μας είπατε προεκλογικά ψέματα για ισότητα - αξιοκρατία - ισονομία και τίποτα δεν τηρήσατε.
Απαιτούμε γιατί τίποτα δεν έγινε στη πόλη μας, παρά το αντίθετο. Έχασε πολλά από αυτά που είχε. Διαβάστε το πρόγραμμά σας και διαψεύστε μας.
Καθαριότητα - Φωτισμός - Παραλία - Νερό - Πολιτισμός - Νεολαία - Περιβάλλον; Τελειωμό δεν έχουν.
Εμείς κε δήμαρχε θα συνεχίσουμε να απαιτούμε.
Αίτησή μας με ικεσίες και παρακάλια από εμάς δεν πρόκειται να δείτε.
Είμαστε αποφασισμένοι και να είστε σίγουρος πως κάποιοι άλλοι θα παρακαλούν για συναντήσεις, γιατί όπως λένε οι γέροντες, έχει ο καιρός γυρίσματα.
Όλα τα παραπάνω αφορούν και τους εκλεγέντες Αγιοθοδωρίτες δημοτικούς συμβούλους που είναι γενικά απόντες.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος με εντολή Δ.Σ.
Άγγελος Ι. Μποζίκης
(280712)
Return top