ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ
ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.


Με μια παράνομη και καθ’ όλα αντιδεοντολογική διαδικασία, σε κατάσταση πλήρους πανικού, ο δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης, το «παρεάκι» και δύο τρία στενά του εξαπτέρυγα, προσπαθούν να στήσουν με διαδικασίες εξπρές δύο τριών το πολύ ημερών, έκτακτη γενική συνέλευση στη Λουτράκι Α.Ε.
Στόχος η καρατόμηση του εκλεγμένου διαχειριστικού συμβουλίου και ει δυνατόν η καρατόμηση των μελών του και από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, υλοποιώντας ως εντολοδόχος της διαταγές των… αφεντάδων του, σε αντιδιαστολή με την αρχική συμφωνία και κατεύθυνση «όλα στο φως» υπέρ των συμφερόντων της πόλης.
Ο Κώστας Λογοθέτης από τα αρχικώς συμφωνηθέντα, έχει ανακρούσει πρύμναν, επειδή δεν εξυπηρετούνται οι σκοποί μετά την επίσημη συνάντησή του με τον ένα εκ των δύο μεγαλομετόχων της Club Hotel Loutraki S.A. Yigal Zilka. Υπενθυμίζεται ότι τη συνάντηση έκλεισε η σύζυγός του Φωτεινή Λογοθέτη, την οποία δεν δίστασε να εκθέσει και να… κάψει, όπως ακριβώς κάνει με όλους τους ανθρώπους για την προσωπική του επιβεβαίωση!
Έτσι λοιπόν, την ώρα που μπαίνουν τα θεμέλια για να ξεκινήσει από στέρεες βάσεις η κάθαρση στην πρώην ΔΑΕΤ Α.Ε. και οι άνθρωποί της δίνουν πραγματική μάχη, κάνει χρήση παράνομα της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας να επιστραφεί στα χέρια του η μία μετοχή που κατέχει στα χέρια του ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Δημοτικής Παράταξης Παύλος Μίχας, ενώ το ορθόν όπως κι έχει αποφασισθεί είναι να επιστραφεί στον εκάστοτε πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο Παύλος Μίχας δεν φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει τη μία μετοχή στο χέρια του Κώστα Λογοθέτη, ενώ σθεναρή εκλαμβάνεται ότι θα πρέπει να είναι και η θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γιώργου Κακαβά.
Στη μέχρι σήμερα παρουσία του, ο Κώστας Λογοθέτης ως πρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε., δεν κάνει τίποτε περισσότερο ή λιγότερο από το να καθυστερεί τις διαδικασίες, αδιαφορώντας αν χάνεται πολύτιμο χρήμα και η Λουτράκι Α.Ε. κινδυνεύει άμεσα με λουκέτο, να καταρρεύσουν όλα τα περιουσιακά της στοιχεία και παράλληλα να χαθεί δια παντός η συμμετοχή του τόπου στο μέρισμα της Club Hotel Casino Loutraki.
Μόνο του ενδιαφέρον είναι, πως θα βολέψει να απολαμβάνουν μηνιαίο μισθό πάνω από € 6.000 από την κοινοπραξία εννέα άτομα. Ένα από τα άτομα είναι η Ε.Μ. η οποία προωθεί για άγνωστους λόγους -με τον Κώστα Λογοθέτη να λέει αβασάνιστα ναι- τον Ν.Γ., οι οποίοι επίσης σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες έχουν ή είχαν σχέσεις με την Πειραιώς. Το άσχημο είναι, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ότι τα συγκεκριμένα άτομα χωρίς την ενδεδειγμένη εμπειρία ο Κώστας Λογοθέτης θέλει να τα προωθήσει να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του διαχειριστικού συμβουλίου της CHCL, σαν νομική του υποστήριξη;
Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν ότι ο Κώστας Λογοθέτης επιδιώκει το σκληρό ροκ -χωρίς κότσια- που επέλεξε για τον Μπάμπη Δοσσαρά επιδιώκει να το μεταφέρει και στη Λουτράκι Α.Ε. Ωστόσο, εξακολουθεί να συγκαλύπτει και να δείχνει εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που έχουν διαπράξει κατά το κοινώς λεγόμενο λαμογιές.
Εντελώς, ανεξήγητα, ο Κώστας Λογοθέτης, χωρίς φυσικά να αντιλαμβάνεται τις επιπτώσεις των πράξεών του, έχει επιλέξει την πολιτική του αυτοκτονία η οποία εκτιμάται ότι θα έλθει πολύ πιο γρήγορα από την ολοκλήρωση της κεκανονισμένης θητείας του.

(050511)




ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟ ΦΙΛΟ ΛΑΚΗ ΤΣΟΥΓΚΟ

Το ύστατο χαίρε στον άνθρωπο, πάνω απ’ όλα, που έβαλε το θεμέλιο λίθο για τον Πολιτισμό στο Λουτράκι και αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, Λάκη Τσούγκο, θα απευθύνουν σήμερα το μεσημέρι στις 15.30 οι οικείοι του, συγγενείς και φίλοι στον ιερό ναό Παναγίας Γιάτρισσας, όπου θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία.
Σήμερα το πρωί το Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρακίου με απόφαση του Δ.Σ. ερθξέδωσε ψήφισμα.
(050511)
Return top