ΚΟΥΪΖ

Ποιοί άλλοι γνωρίζουν το λαμόγιο της Ιάσωνος και δεν το αποκαλύπτουν; Δεν φοβούνται μήπως τους πάρει… η μπάλα μαζί με την κατακραυγή του κόσμου;
(050511)




ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΔΟΣΣΑΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ»
ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ… ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ


Με το παραπάνω επαληθεύθηκε η προχθεσινή πρόβλεψη-ανάρτηση του loutraki-press που είχε τίτλο «ο τυφώνας Logotheti καταστρέφει το Λουτράκι;» με τα όσα έγιναν στο «κρεματόριο» του συνδυασμού, των κατ’ άλλα δημοκράταρων που θα ζήλευαν και τα πιο ακραία ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι συμφώνησαν για το περιεχόμενο επισημάνσεων και καταγγελιών του καρατομηθέντος από το συνδυασμό Μπάμπη Δοσσαρά, ωστόσο, αυτό που τους ενόχλησε ήταν το περιτύλιγμα. Μ’ άλλα λόγια, πολιτικά μεθερμηνευόμενο σημαίνει ότι βλέπουμε τη σαπίλα στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, αλλά την κουκουλώνουμε για να μην δώσουμε δικαιώματα, μην μας πάρει χαμπάρι ο κόσμος και το κυριότερο μη θιγεί ο αυτοκράτορας. Έτσι, διαφυλάττουμε αλώβητη τη… βιτρίνα μας και το φαίνεσθαι που είναι ο δήμαρχος, ενώ το σαράκι εκ των έσω ας καταστρέφει τα πάντα.
Το loutraki-press οφείλει να αποκαταστήσει την πραγματικότητα και να διευκρινίσει ότι την ώρα της καρατόμησης είχε αποχωρήσει ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος ιατρός Λουκάς Λούκας, προφανώς γιατί ο άνθρωπος υγιώς σκεπτόμενος, αντελήφθη ότι επρόκειτο για μία συνάντηση που είχε προγραμματισθεί να μετατραπεί σε «κρεματόριο».
Επίσης, δικαίωμα ψήφου -αν και παρευρισκόταν- δεν είχε και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου Περαχώρας, Γιώργος Μπάκος.

Επιβάλλεται η ανάγνωση του κειμένου στο δημοτικό συμβούλιο
Ο Μπάμπης Δοσσαράς δεν είχε κάνει τίποτε περισσότερο ή λιγότερο από το να επισημάνει στα όργανα του συνδυασμού -χωρίς να δημοσιοποιηθεί μέχρι σήμερα τίποτε προς τα έξω- ότι ο Κώστας Λογοθέτης στραβά αρμενίζει και το καράβι έχει παρεκκλίνει από τις προεκλογικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις.
Κάτι που αντελήφθησαν όλοι ανεξαιρέτως, αλλά το yes man στον επικεφαλής, σαν άβουλα όντα, δεν επέτρεψε και δεν άφησε κανένα περιθώριο να σκεφθούν, μήπως τελικά πρέπει να αλλάξουν πορεία και αν υπάρχει ανάγκη να περιορισθούν να εξοβελίσουν μόνο τους χαρακτηρισμούς που είχε διατυπώσει, όπως αποδεικνύεται τελικά το θύμα.
Ο Μπάμπης Δοσσαράς με τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα, αλλά και για να τιμήσει τους πολίτες που τον ψήφισαν και τον ανέδειξαν σε τρίτο σύμβουλο, οφείλει στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να αναγνώσει το κείμενο που ανέγνωσε στο πλαίσιο του συνδυασμού του και να ξεκαθαρίσει τη θέση του έναντι της κοινής γνώμης, παρέχοντάς της όσο το δυνατόν πιο ενδελεχή ενημέρωση, προκειμένου μόνη της να διαγνώσει ποιος υπερασπίζεται πραγματικά τα συμφέροντα του τόπου και ποιος όχι;

Η κοινή γνώμη και οι εντυπώσεις υπέρ Δοσσαρά
Φυσικά αυτός που αναδείχθηκε ωφελημένος και διπλά κερδισμένος από τον πολιτικό κανιβαλισμό του Κώστα Λογοθέτη, ήταν ο Μπάμπης Δοσσαράς, για τον οποίο η κοινή γνώμη κι όσοι έχουν επικοινωνήσει με το loutraki-press υποστηρίζουν να μην παραιτηθεί από καμία θέση του και να παραμείνει θεματοφύλακας για το καλό του τόπου.
«Αφού λειτουργούν με τη λογική να εξαπατήσουμε τον κόσμο για να αναρριχηθούμε στην εξουσία και μετά θα κάνουμε αυτά που έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, θα τους περιμένουμε στις επόμενες εκλογές, αλλά από εδώ και πέρα διαρκώς και καθημερινά θα εισπράττουν την κατακραυγή της κοινωνίας».
Με τις τελευταίες εξελίξεις ο Κώστας Λογοθέτης περνάει και θα αρχίσει να εισπράττει την απαξία της κοινωνίας, δεδομένου ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο τόπος βαδίζει από το κακό στο χειρότερο, λειτουργεί ένα ιερατείο από πολιτικά ανεγκέφαλους και άσχετους ανθρώπους, που μόνο δεινά μπορούν να επιφέρουν και να κληροδοτήσουν.

Η αποθέωση της «χούντας» της Ιάσωνος
Τα φασισταριά του δευτέρου ορόφου της Ιάσωνος δεν κρατιούνται. Έχουν την αίσθηση ότι έχουν καταλάβει το δήμο και έχει μετατραπεί σε τσιφλίκι τους. Νομίζουν ότι ο δήμος Λουτρακίου και Αγ. Θεοδώρων είναι προέκταση του συνδυασμού τους.
Έτσι, προχθές το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση της ανθρωποφαγίας, έκαναν χρήση του γραφείου Τύπου του δήμου για να διαδώσουν το επίτευγμά τους, κάτι που ήταν προσχεδιασμένο πριν τη σύγκλιση του… δείπνου κι οι περισσότεροι γνώριζαν για το σκοπό του εκτάκτου της συνάντησης.

Υ.Γ.: Με την πορεία που έχετε ακολουθήσει μέχρι σήμερα, όλους εμάς που συμβάλαμε στην ήττα του Γιώργου Γκιώνη, μας κάνατε να νιώθουμε ένοχοι για την καταστροφή που έχετε συμβάλλει και είναι ante portas.

(050511)




ΠΡΟΘΕΣΗ ΧΑΡΗ ΜΑΡΙΝΗ ΓΙΑ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ LOUTRAKI-PRESS

Φίμωση, λογοκρισία, συγκάλυψη, απαξίωση, απομόνωση, διώξεις, ρουφιανιές, λαμογιές, πλιάτσικο, είναι τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν κατά κύριο λόγο το νέο ύφος και το νέο ήθος εξουσίας που απορρέει από σχεδόν ολόκληρο το περιβάλλον και τον ένοικο του δευτέρου ορόφου της Ιάσωνος, Κώστα Λογοθέτη.
Χθες το μεσημέρι επικοινώνησε με το γράφοντα ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Κώστα Λογοθέτη, ο Χάρης Μαρίνης, ισχυριζόμενος ότι οι αναρτήσεις του ιστολογίου τον θίγουν.
Ζήτησε να του αποκαλυφθεί ποια είναι η πηγή των πληροφοριών κι όπως είναι αυτονόητο κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ερωτήθη αν του άρεσε να είχε δώσει μια πληροφορία και να αποκαλύπτετο η προέλευσή της; Σιγή ιχθύος…
Ευγενέστατα ο γράφων του πρότεινε αν νομίζει ότι θίγεται, μπορεί κάλλιστα να στείλει μία επιστολή και πολύ ευχαρίστως θα δημοσιοποιηθεί, όπως άλλωστε είχε συμβεί και στο παρελθόν. Επομένως διαθέτει την εμπειρία.
Με απόλυτο ύφος επεσήμανε ότι δεν τον ενδιαφέρει να στείλει επιστολή, αλλά προτίθεται να κάνει αγωγή. Του επισημάνθηκε ότι αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμά του και με μεγάλη προθυμία ερωτήθηκε αν γνωρίζει τη διεύθυνση κατοικίας του γράφοντος, η οποία του δόθηκε, για να αποστείλει το δικόγραφο.
Ο Χάρης Μαρίνης θα πρέπει να έχει υπόψη του ότι τα πάντα διαρρέουν με τους… ταχυδρόμους του Κώστα Λογοθέτη. Πρόκειται για μία πάγια τακτική του να καίει τους ανθρώπους. Ακόμη, οι διαρροές υπάρχουν γιατί πρώτα πρέπει να ρωτήσει σαράντα άτομα και τελικά απόφαση δεν παίρνει. Λοιπόν μην ψάχνετε ποιός κάνει τις διαρροές; Είναι ο ίδιος ο Κώστας Λογοθέτης.
Μήπως ο Χάρης Μαρίνης λόγω της στενής του παρουσίας στην Ιάσωνος, θα μπορούσε να αναλογισθεί σε διάστημα τόσων μηνών, πόσους από τους συνεργάτες του, του έχει κατακρίνει ο Κώστας Λογοθέτης; Το ίδιο ακριβώς κάνει τώρα και για τον ίδιο.
Ο Κώστας Λογοθέτης χρησιμοποιεί και καίει ανθρώπους!

(050511)




ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ 18 ΜΗΝΕΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ
ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Τη διαβεβαίωση, άμεσης ρύθμισης υπέρ των συμβασιούχων, προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα την εργασία τους στους δήμους που υπηρετούσαν, μέχρι την συμπλήρωση 18 μηνών -όπως προβλεπόταν αρχικά- έλαβε από το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης η βουλευτής Κορινθίας Κατερίνα Φαρμάκη Γκέκη.
Πρακτικά σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι θα εξακολουθήσουν να παρέχουν χωρίς διακοπή τις υπηρεσίες τους στους δήμους μέχρι και τη συμπλήρωση των 18 μηνών. Κατά συνέπεια οι νέοι ενισχυμένοι δήμοι του «Καλλικράτη», δεν θα αποψιλωθούν περισσότερο, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν όσο το δυνατόν καλύτερα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους.

(050411)




ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των Πενήντα Ελλήνων Πατριωτών, που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, θα τελέσει την Κυριακή 8-5-2011 και ώρα 11.00 π.μ. στον ειδικό χώρο του μνημείου που βρίσκεται στους Αγ. Θεοδώρους στην περιοχή Πενήντα, ο δήμος Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων για να αποτίσει τον ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης στους αγωνιστές.
(050511)
Return top