Είπαν…

Μπορείτε να σκεφθείτε και να προβληματισθείτε γιατί ο Κώστας Λογοθέτης επιμένει να δώσει μισθούς υψηλότερους ακόμη και από τις αποδοχές του στους δύο νομικούς από το «παρεάκι», που δεν διαθέτουν την ανάλογη εμπειρία να δικαιολογήσουν τέτοιου είδους μηνιαία αποζημίωση; Τι πραγματικά μπορεί να έχει στο μυαλό του;

(300511)




ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Το οικοδόμημα του Κώστα Λογοθέτη -ο συνδυασμός που ξεκίνησε τότε με την ονομασία Με τους Πολίτες Μπροστά και σήμερα κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει όπως καταγγέλλεται αν η ονομασία του είναι Με τους Πολίτες Πίσω ή Με τον Παύλο Μπροστά και τους Πολίτες Πίσω- αλλά ειδικότερα το στενό του περιβάλλον δεν είναι πολιτικά μόνο σαθρό… Είναι σάπιο!
Σίγουρα, υπάρχουν και υγιή στοιχεία αλλά δεν υπερβαίνουν τα δάχτυλα του ενός χεριού. Γιατί όταν έχεις έναν οργανισμό σάπιο, η ισχνότατη υγιής μειοψηφία δεν μπορεί να εξυγιάνει ένα άρρωστο σώμα. Δεν σας φταίει απολύτως τίποτε ο τόπος. Μπορεί ο κόσμος να παραπλανήθηκε και να σας ψήφισε, αλλά μην κάνετε κακό στον τόπο!
Παραιτηθείτε τώρα, να προκηρυχθούν νέες εκλογές στο δήμο Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, γιατί ο Κώστας Λογοθέτης δεν έχει τη δυνατότητα και τη δυναμική να καθαρίσει όλο το άρρωστο σύστημα που έχει δημιουργήσει γύρω του.
Η διαπίστωση δεν είναι αυθαίρετη του loutraki-press, αλλά προκύπτει από τα ερωτήματα που κατέγραψε κι έθεσε σε δημόσια κρίση μέσω του προσωπικού του ιστολογίου, ένας από τους παροικούντες το 2ο όροφο της Ιάσωνος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου Περαχώρας, Γιώργος Μπάκος. Είναι αναγκαίο ο καθένας να θυσιάσει λίγο χρόνο και να επισκεφθεί το ιστολόγιο http://loutraki1.blogspot.com/ με ημερομηνία 26/05/2001 για να αντιληφθεί από πρώτο χέρι περί τίνος πραγματικά πρόκειται.
Ο Γιώργος Μπάκος, λόγω της καθημερινής του παρουσίας στην αυλή του Κώστα Λογοθέτη, βιώνει και εισπράττει καθημερινά την άρρωστη νοοτροπία και το πολιτικά σάπιο των φασιστοειδών με το κεντροαριστερό φαίνεσθαι.
Οι δύο αναρτήσεις της περασμένης Παρασκευής το πρωί στο προσωπικό ιστολόγιο του Γιώργου Μπάκου, το loutraki 1, δεν έκαναν τίποτε λιγότερο ή περισσότερο από το να καταγράψουν την σχεδόν πέντε μηνών καθημερινή εμπειρία του από τις συμπεριφορές των… εκλεκτών του Κώστα Λογοθέτη.
Στο σημείο αυτό το loutraki-press, αλλά και ο γράφων προσωπικά με υψηλότατο δείκτη αυτοσεβασμού, οφείλουν να ευχαριστήσουν τον Γιώργο Μπάκο και το loutraki 1 για την πλήρη επιβεβαίωση των αναρτήσεων του, στη πεντάμηνη μοναχική και δύσκολη πορεία, που έχει μόνο γνώμονα το συμφέρον και την πρόοδο του τόπου κι όχι το ιδιοτελές, όπως έχει αποδειχθεί από τα φασιστοειδή με το κεντροαριστερό φαίνεσθαι, του Κώστα Λογοθέτη.

Οι αποκαλύψεις Γιώργου Μπάκου για τον πολιτικά σάπιο οργανισμό!
Η αθλιότητα του περιβάλλοντος των ανθρώπων του Κώστα Λογοθέτη δεν έχει προηγούμενο όχι μόνο στην τοπική πραγματικότητα, αλλά σε πανελλήνιο επίπεδο, λαμβανομένου υπόψη ότι τίποτε δεν έχει γίνει εν αγνοία του, αλλά τα περισσότερα σχεδόν εν γνώσει του και τις πιο πολλές φορές με τη σύμφωνη γνώμη του και ως εκ τούτου είναι αυτός που φέρει ακέραια την ευθύνη.
Όλα οφείλονται γιατί ο Κώστας Λογοθέτης δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, δεν διαθέτει υψηλό δείκτη κρίσης και παράλληλα λόγω αδυναμιών που ο ίδιος γνωρίζει για τον εαυτό του, δεν θέλει να έχει στον περίγυρό του ανθρώπους εξυπνότερους και ικανότερους απ’ αυτόν. Κι αν το ανεχθεί αυτό για συγκεκριμένο διάστημα, στη συνέχεια τους αδειάζει, δεδομένου ότι δεν κοιτάζει να ωφεληθεί και να βελτιωθεί, γιατί δεν τον αφήνει ένα αίσθημα κατωτερότητας που ενδεχομένως να του αναπτύσσεται.
Ο Γιώργος Μπάκος, χωρίς να κατονομάζει, έχοντας ιδία άποψη, καταγράφει τους σύγχρονους Εφιάλτες, το σύγχρονο Αρτέμη Μάτσα, το σύγχρονο Δήμο Σταρένιο μεταξύ των έμπιστων ανθρώπων του Κώστα Λογοθέτη. Αναφέρεται σε συγκεκριμένα παραδείγματα, όταν ένα γεγονός βρισκόταν σε εξέλιξη σε μια κλειστή σύσκεψη και συμμετέχουν συγκεκριμένοι αξιωματούχοι του δήμου ή μέλη του συνδυασμού, την ίδια ώρα το θέμα δημοσιοποιείτο σε συγκεκριμένο ιστολόγιο. (Συγχαρητήρια στο ιστολόγιο).

Πρωταγωνιστής στο θέατρο του παραλόγου
Ο Κώστας Λογοθέτης γι’ αυτά τα γεγονότα δεν έχει εκστομίσει λέξη γιατί τον εξυπηρετούν και νομίζει στο μυαλό του ότι έτσι ασκείται η πολιτική κι αποκομίζει οφέλη. Από τις σκόπιμες διαρροές που έχουν γίνει, καμία δεν έχει αναρτηθεί από το loutraki-press, πλην της συνάντησης του Κώστα Λογοθέτη με τον Yigal Zilka, πληροφορίες που έφθασαν από ανθρώπους της Club Hotel Casino Loutraki. Και σ’ αυτή την περίπτωση είχε προηγηθεί δημοσιοποίησή της από το ιστολόγιο του συνδυασμού. (Τρικυμία εν κρανίω, δεδομένου ότι δεν ήξεραν και αδυνατούσαν να προσδιορίσουν, ως τι είχε κάνει την εν λόγω συνάντηση ο Κώστας Λογοθέτης.)
Ο Γιώργος Μπάκος αποκαλύπτει ότι το loutraki-press με γραμμή από τον Κώστα Λογοθέτη το αποκαλούν το ιστολόγιο του συκοφάντη, ενώ ο συκοφάντης είναι ο ίδιος ο Κώστας Λογοθέτης που λέει ψέματα ότι ο γράφων εξύβρισε τη σύζυγό του κι ενέπλεξε την οικογένειά του, ενώ ήταν αυτός που δεν είχε διστάσει για το προσωπικό του συμφέρον, να εκθέσει ακόμη και τους οικείους του!
Παράλληλα, το loutraki 1 αποκαλύπτει τους αιρετούς -για αντιδημάρχους κυρίως πρόκειται, αλλά και δύο συμβούλους- που βγαίνουν στα καφενεία και προκειμένου να απαλλάξουν τον εαυτό τους, καρφώνουν όσους έχουν εμπλακεί σε μαύρες υποθέσεις. Ακόμη, τίθεται ευθέως το ερώτημα, ποιοι ήταν αυτοί που υπέσκαψαν την εκλογή του Χάρη Μαρίνη ως συμπαραστάτη του δημότη με αντίθετες εντολές;
Μεταξύ των αποκαλύψεων, πιο σημαντική είναι αυτή που έγινε με το πλιάτσικο στις επιταγές της Motor Oil, που τους προκαλεί ανοιχτά αν θέλουν να μιλήσουν δημόσια, για το τι έχει γίνει πραγματικά με τις επιταγές;

Το κατάντημα για το 2ο όροφο της Ιάσωνος
Αυλικοί και υπήκοοι του αυτοκράτορα, προκειμένου να επιδείξουν την πίστη τους, έστησαν ακόμη και ιστολόγιο, http://wwwgigenisloutrakiwtis.blogspot.com, προκειμένου να στήσουν βιομηχανία εκτόξευσης λάσπης, κατά όποιου επιθυμεί ο αφέντης τους ή συλλαμβάνεται να είναι εχθρικά διακείμενος στο συνδυασμό με την απροσδιόριστη πλέον ονομασία.
Στο στόχαστρό τους, πρώτος βρέθηκε ο γραμματέας του συνδυασμού Χρήστος Μίχας, δεδομένου ότι έγινε -σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press- αισθητή η πολιτική ανεπάρκειά του, ενώ στη συνέχεια την τιμητική του από τα φασιστοειδή με το κεντροαριστερό φαίνεσθαι, είχε ο γράφων με δύο υβριστικές αναρτήσεις σε διάστημα δύο ημερών. (Εσείς που υπογράφετε ως γηγενείς Λουτρακιώτες, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι δεν σας ζηλεύω στο παραμικρό, γιατί ενδεχομένως, είσαστε έτοιμοι ακόμη και για εκατό ευρώ να ξεπουλήσετε ως σύγχρονοι Εφιάλτες τον τόπο που γεννηθήκατε και ανήκετε στη μερίδα των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι που το Λουτράκι επί τόσα χρόνια βιώνει την υστέρηση και το μαρασμό.)
Στη συνέχεια από τα ίδια άτομα την τιμητική του είχε ο Γιώργος Μπάκος γιατί υπέδειξε σε φιλικό τόνο στο loutraki-press να αποδοθεί η πραγματικότητα, όσον αφορά τη σύγχυση περί αμοιβής στο αξίωμα που έχει εκλεγεί.
Ο Γιώργος Μπάκος αναφέρεται και στο ναυάγιο της Επικοινωνίας, εννοώντας το «παρεάκι» και το μέγα δημοκράταρο της λογοκρισίας που προσετέθη στη συνέχεια Δημήτρη Σκλία, ενώ δεν κατονομάζει και στην ουσία αναφέρεται -με επιφύλαξη- στον Τάσο Φουντούκη που επανακάμπτει στο πλευρό του Κώστα Λογοθέτη για να συμβάλλει στο ανύπαρκτο δήθεν επικοινωνιακό team, καταγγέλοντάς τον ότι κάνει κακό στον τόπο;

Ομοβροντία κατά Κώστα Λογοθέτη από τον τοπικό Τύπο
Το Σαββατοκύριακο που πέρασε θα πρέπει ίσως να ήταν το πιο εφιαλτικό για τον Κώστα Λογοθέτη, καθ’ ότι δέχθηκε τα πυρά από σύσσωμο τον τοπικό Τύπο, με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα κι έχουν λάβει χώρα ακόμη και στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων.
Να δεχθούμε ότι ο τοπικός Τύπος είναι σύσσωμος απέναντί του. Ωστόσο, ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί η τοπική δεκαπενθήμερη εφημερίδα Το Βήμα, που έκανε τις τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου τη μεγάλη ανακυβίστηση κι από το πουθενά υποστήριξε τον Κώστα Λογοθέτη, όταν μάλιστα τον είχε χαρακτηρίσει προεκλογικά, την ώρα που ήταν στην κούρσα και ο Δημήτρης Γέρου, ως διασπαστή του ΠΑΣΟΚ.
Ο εκδότης της εφημερίδας, Σπύρος Γιαλοψός, επειδή προφανώς όπως διαδίδει στην τοπική πολιτική «πιάτσα» τον έχουν ξεχάσει κι αναμένει, στη δεύτερη σελίδα της εφημερίδας του προειδοποιεί τον Κώστα Λογοθέτη ότι θα έχετε την τύχη της Παρέμβασης εάν θα ξεφύγετε από τις προεκλογικές δεσμεύσεις. Όποιος ξέρει καλά τον Σπύρο Γιαλοψό, στον Κώστα Λογοθέτη στέλνει συστημένο προειδοποιητικό γράμμα, εάν δεν τηρήσει άμεσα τα υπεσχημένα.
Φυσικά, θα εμφανισθεί η… εξωτερική βοήθεια από την Πελοπόννησο, που είχε συμβάλλει ο Σπύρος Γιαλοψός να υποστηρίξει στο φινάλε της προεκλογικής κούρσας τον Κώστα Λογοθέτη.

(300511)




ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ!

1 Αντί για τυρί gouda (άγευστο) ψωνίστε Λογάδι Ηπείρου ή Μακεδονικό τυρί, κασέρια, κεφαλοτύρια Κρήτης, Νάξου, Μυτιλήνης κ.λπ. κ.λπ.
Λιώνουν το ίδιο καλά στην πίτσα και στα τοστ.
2 Αντί για παγωτά Nestle, Algida, προτιμήστε τώρα με τις ζέστες τα πραγματικά ελληνικά: ΕΒΓΑ, ΚΡΙ ΚΡΙ και μόνο αυτά!..
3 Αντί για Coca Cola, Pepsi Cola, αγοράστε αναψυκτικά Lux, Έψα, Παλίρροια, ΒαπΚουγιός (βασικα μην πίνετε αναψυκτικά, αλλά αν πίνετε, προτιμήστε μόνο ελληνικά!..)
4 Αντί για μπύρα Heineken, Amstel κ.λπ κ.λπ, αγοράστε Kraft, ΦΙΞ, Βεργίνα, Μάγκνους Παπαδημητρίου (εξαίρετη και καλοψημένη!).
5 Αντί για μακαρόνια Barilla, Misco που παράγονται από πολυεθνική, αγοράστε μόνο μακαρόνια Μ έ λ ι σ σ α. Είναι εξαιρετικά και τα καλύτερα απ’ όλα (δοκιμάστε αυτά του καρότου. Απίθανα!..)
6 Αντί για… προσούτο, αγοράστε μόνο ελληνικά αλλαντικά.
7 Αντί για σκληρό τυρί Δανίας, αγοράστε ελληνικά κεφαλοτύρια (παράδειγμα Γκλίτσα, Όλυμπος, Νάξου, Μυτιλήνης κ.λπ.)
8 Αντί για γάλα εισαγωγής Βερόπουλου και Lidl, αγοράστε γάλα ελληνικό, ΑΓΝΟ, ΜΕΒΓΑΛ, Όλυμπος, Αγρόκτημα Βραχιάς, ΕΒΟΛ, ΚΟΡΦΗ, του Κρητικού, ΚΡΙ ΚΡΙ, κ.λπ κ.λπ. Μόνο ελληνικά.
9 Αντί για ποτά ουίσκυ κ.λπ., αγοράστε τσίπουρο, ούζο, τσικουδιά και προτιμήστε μόνο ελληνικά κρασιά, που είναι και απίθανα!..
10 Αντί για σοκολάτες Nestle, αγοράστε μόνο σοκολάτες - σοκολατάκια ΙΟΝ που είναι και οι καλύτερες (έως και σήμερα, μόνο ελληνικής ιδιοκτησίας. Άλλωστε, πρέπει να σωθεί η επιχείρηση που επιμένει να είναι ελληνική). Ο Παυλίδης, δυστυχώς, δεν γλύτωσε και πουλήθηκε στους Γάλλους! Δεν χρειάζεται να στηρίζουμε γαλλικές επιχειρήσεις!
11 Αντί για ταξίδια και διακοπές εκτός Ελλάδας, προτιμήστε φέτος την πατρίδα μας και μόνο! Παζαρέψ' τε και τις τιμές!..
12 Αντί για τσιγάρα Marlboro, Camel , Kent , Winston κ.λπ. των αγαπημένων Αμερικάνων, αγοράστε τα ελληνικά Καρέλια, ΣΕΚΑΠ HELLAS, special, ΞΑΝΘΗ.
Ή κόψτε το εντελώς.

Οι αρνητικές επιπτώσεις
Δείτε τις επιπτώσεις όταν αγοράζετε προϊόντα πολυεθνικών εταιρειών:
1 Αποδυναμώνετε και εξαφανίζετε τις ελληνικές παραγωγές. Μην πείτε δεν με νοιάζει, διότι εμάς αφορά το θέμα.
2 Αποδυναμώνοντας ελληνικές παραγωγές, βοηθάτε στην επιδείνωση της ανεργίας και την εξάρτηση από ξένα κεφάλαια. Βλέπετε που φτάσαμε…
3 Όταν αγοράζετε εισαγόμενα προϊόντα, ουσιαστικά δίνετε 70% των χρημάτων σας σε εργοστάσια άλλων χωρών που εκτός του ότι απασχολούν αποκλειστικά αλλοδαπούς, ενισχύετε τις οικονομίες των χωρών αυτών.

Τα οφέλη για την πατρίδα και την οικονομία μας
Αντίθετα, ενισχύοντας ελληνικές παραγωγές ειδικά σε τόσο δύσκολους καιρούς, όπως σήμερα:
1 Βοηθάτε τη διατήρηση κι αύξηση θέσεων εργασίας!
2 Σκεφτείτε επίσης, ότι αν η κάθε ελληνική ιικογένεια στρέψει 500 ευρώ ετησίως σε ελληνικά προϊόντα, τότε για κάθε 1.000 οικογένειες, θα αυξηθεί άμεσα η ζήτηση ελληνικών προϊόντων κατά 500.000 ευρώ.
3 Θα δημιουργηθεί μια τελική κυκλοφορία χρήματος ισοδύναμη με περίπου 4.500.000 ευρώ στην αγορά! Ή πιο απλά; Αλλάζοντας απλά την κατανάλωση από προϊόντα πολυεθνικών και από εισαγόμενα προϊόντα, οι 1.000 οικογένειες μπορούν να δημιουργήσουν 100 - 150 θέσεις εργασίας τουλάχιστον!..
4 Τελικά, σκεφτείτε ότι αν όλοι μας υιοθετήσουμε μια τέτοια συνήθεια, τότε 1.000.000 οικογένειες θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε στην πρόσληψη 100.000 - 150.000 συμπατριωτών μας.
Επίσης μια πληροφορία: Το μοναδικό αμιγώς ελληνικό σούπερ μάρκετ που έχει απομείνει είναι ο Σκλαβενίτης (μάλιστα απ ότι λέγεται, δεν απέλυσε κανέναν υπάλληλο, λόγω κρίσης, αλλά και απορρόφησε τους υπαλλήλους γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ που αγόρασε). Και καλές τιμές έχει και ποικιλία προϊόντων.
Στηρίξτε τα μικρά παντοπωλεία, τα μαγαζιά της γειτονιάς, μακριά από τα πολυκαταστήματα.

Καταστροφική η πρόσκαιρη φθηνότερη τιμή
Δεν κάνουμε οικονομία αγοράζοντας ξένα προϊόντα. Το ποσό που υποτίθεται ότι κερδίζουμε από την υποτιθέμενη διαφορά της τιμής, το χρυσοπληρώνουμε καταστρέφοντας τη δική μας Οικονομία.
Απλά οι επιπτώσεις δεν γίνονται αντιληπτές βραχυπρόθεσμα, αλλά μακροπρόθεσμα.
Σε λίγο καιρό οι ξένες εταιρείες θα ελέγχουν τα πάντα και θα καθορίζουν τις τιμές χωρίς κανέναν ανταγωνισμό.
Σκεφτείτε το! Είναι πάρα πολύ απλό.

Οι αγορές με γνώμονα τη βοήθεια της πατρίδας μας
Επομένως όταν κάνετε την επόμενη αγορά σας, σκεφτείτε ότι ίσως να βοηθάτε μεσοπρόθεσμα την επαγγελματική σας εξέλιξη ή την επαγγελματική εξέλιξη αγαπημένων σας προσώπων.
Αγοράστε μόνο ελληνικά προϊόντα, τα οποία θα ξεχωρίζετε - όχι από το όνομα μόνο, αλλά και από τον αριθμό στο bar code...
Τα ελληνικά προϊόντα ξεκινούν από τον αριθμό 520 π.χ. 5 201287 470868 που αντιστοιχεί στο αλουμινόχαρτο της Sanitas A.E. που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής.
(300511)
Return top