ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ

Το θράσος εξαπτέρυγων, αυλικών και υπηκόων του Κώστα Λογοθέτη, αρχής γενομένης από τον ίδιο, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, δεδομένου ότι από τη μία συνεχίζουν να συγκαλύπτουν τις άνομες πράξεις τους και κανενός να μην ιδρώνει το αυτί, ενώ από την άλλη προσπαθούν να επιβάλλουν το δικό τους νόμο της σιωπής, περιοριζόμενοι προς το παρόν σε κόσμιο τρόπο.
Επιπρόσθετα, το «κρεματόριο» από τους αιρετούς Με τους Πολίτες Μπροστά, ενώ με μεγάλη ευκολία καρατόμησε τον Μπάμπη Δοσσαρά που είπε τα πράγματα με το όνομά τους, από την άλλη με… νοοτροπία «καμόρας» δεν είδε και δεν άκουσε για τον αντιδήμαρχο λαμόγιο που έχει χρηματισθεί, ούτε για το λαμόγιο της Ιάσωνος που καταχράσθηκε επιταγές που ήταν οικονομική βοήθεια.
Αυτή δυστυχώς είναι η νοοτροπία που διέπει τη σημερινή δημοτική αρχή, ενώ στελέχη της που αναμενόταν να παρεμβαίνουν καταλυτικά και να αποτρέπουν ή να στήνουν στον τοίχο τέτοιου είδους καταστάσεις, δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν αρθρώνουν λέξη! Ας ελπίσουμε ότι δεν τους έχει απορροφήσει η στρεβλή αντίληψη περί τον τρόπο λειτουργίας της εξουσίας κι ούτε τελικά στηρίζονται σε σαθρή βάση.

Ζητούν το λόγο γιατί τους αποκαλύπτουν!...
Το θράσος της «ομερτά» που έχει στηθεί από ορισμένους δεν έχει προηγούμενο. Την περασμένη Παρασκευή ο αντιδήμαρχος που συγκαλύπτεται για το χρηματισμό του, έπραξε κι αυτός το ανάλογο. Να συγκαλύψει το λαμόγιο που καταχράσθηκε την επιταγή των € 250! Έτσι, πήρε τηλέφωνο τον παραλήπτη της επιταγής, στον οποίο ως γνωστόν υπήρχε οικονομική οφειλή και σε καμία περίπτωση δεν χορηγήθηκε ως βοήθημα, και τον ρώτησε τι πράγματα είναι αυτά και για πιο λόγο αποκάλυψε τον τρόπο που έγινε η εξόφληση της υποχρέωσης του έτερου λαμόγιου.
Δυστυχώς, αυτοί είναι οι άνθρωποι που μίλησαν και εξαπάτησαν τη ντόπια κοινωνία επικαλούμενοι λέξεις που έχει ανάγκη ο ελληνικός λαός να γίνουν πράξη, όπως διαφάνεια κι όλα στο φως!
Είναι η ώρα πλέον ο καθένας ξεχωριστά από τα μέλη του «κρεματορίου» να διαχωρίζει τη θέση του, αν θέλει να αναγνωρίζεται η ηθική και η εντιμότητά του.

(090511)




ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ...

Του Δημήτρη Καραπατά*

Είναι οι κατάπτυστες μέθοδοι που έχει επιδοθεί τελευταία ο Κώστας Λογοθέτης και οι συνεργάτες του σπέρνοντας ψευδείς ειδήσεις με σκοπό να δημιουργηθεί σύγχυση στους πολίτες και να τους χωρίσουν στα δύο.
Οι μέθοδοι αυτοί σε καμία των περιπτώσεων δεν προάγουν ήθος και Δημοκρατία. Το περιεχόμενο τους ενέχει σοβαρό κοινωνικό ρατσισμό, εκτός από τις έντονες εξουσιαστικές διαθέσεις, που είναι πια τρόπος έκφρασης, τόσο του Κώστα Λογοθέτη όσο και συγκεκριμένων συνεργατών του.
Έτσι, εξανεμίζονται και τα τελευταία ψήγματα αξιοπιστίας του Κώστα Λογοθέτη και δικαιώνει αυτούς που τον κατηγορούν για ψευτοηθική και ότι εφαρμόζει διφορούμενες πολιτικές. Τεχνηέντως αναπαράγονται παλιές, ξεπερασμένες και καταδικασμένες πολιτικές και συνεχίζεται ο φαύλος κύκλος της καταβαράθρωσης του θεσμού του δημάρχου, τελικά, υποβαθμίζοντάς τον.
Ένας Κώστας Λογοθέτης που αδυνατεί να αμβλύνει τις κάκιστες εντυπώσεις που έχουν αφήσει οι πρώτοι μήνες της θητείας του ως δήμαρχος, στους πολίτες του δήμου.
Ένας Κώστας Λογοθέτης που προσπαθεί τεχνηέντως να παραπλανήσει τους πολίτες υποτιμώντας τη νοημοσύνη τους, κλονίζοντας παράλληλα, το αίσθημα εμπιστοσύνης της κοινής γνώμης. Που αναλώνεται σε ευχολόγια σε ανακρίβειες σε γενικότητες που πέφτει διαρκώς σε αντιφάσεις.
Ένας δήμαρχος που αρέσκεται σε ασαφή τεκμηρίωση των όσων λέγει, που πολώνει τους πολίτες με τον τρόπο που αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα της πόλης. Αναλώνεται σε κυνήγι μαγισσών για επικοινωνιακούς λόγους και όμως έχει ήδη υποστεί πολλές και μεγάλες επικοινωνιακές ήττες.
Μια δημοτική αρχή που υλοποιεί την προσφιλή μέθοδο του ΠΑΣΟΚ, άλλα να λέει πριν τις εκλογές κι άλλα να κάνει μετά.
Μια δημοτική αρχή που αυτοδιαψεύδεται, που έχουν τεθεί σοβαρά ερωτήματα για την Δημοκρατία που λειτουργεί κι αν τελικά ασκεί χρηστή διοίκηση. Δαιμονοποιεί χρήσιμα εργαλεία ανάπτυξης χωρίς να νοιάζεται για τις δραματικές δυσμενείς συνέπειες στην οικονομία, αλλα και την ποιότητα ζωής των πολιτών της γιατί ενδεχομένως υπηρετεί το συμφέρον των ελαχίστων και όχι των πολλών.
Μια δημοτική αρχή που μοιάζει σαν να χειραγωγείται, που κρατά τον τόπο αγκυλωμένο και διαμοιράζει τα ιμάτια ανάπτυξής του, που καρκινοβατεί, που μεθοδεύει, που δεν πράττει ούτε τα στοιχειώδη, που βάζει δυναμίτη στα θεμέλια της κοινωνίας και διασαλεύει το κοινό περί δίκαιο αίσθημα, που ανοίγει μέτωπα με τους πολίτες.
Μια δημοτική αρχή που το μόνο έργο που ενδιαφέρθηκε να κάνει είναι να φέρει τα βοθρολύματα όλων των περιοχών που ενώθηκαν με την Κόρινθο, στο Λουτράκι. Που διαθέτει δυο μέτρα και δυο σταθμά, με αρκετούς κακόηχους συμβούλους, που χλευάζουν την συμφωνία που έκαναν με τους πολίτες που τους ψήφισαν.
Μια δημοτική αρχή που απεμπολεί βασικά κυριαρχικά δικαιώματα τόσο των πολιτών όσο και του ίδιου του δήμου. Καταποντίζεται στην ανυπαρξία και στην ανικανότητα. Με πολιτικές που θυμίζουν όχι μόνο σκορποχώρι αλλά μπάχαλο στην κυριολεξία. Με αρκετά πρόσωπα να πουλάνε μαγκιά. Όπως στο τελευταίο συμβούλιο, δημοτικός σύμβουλος του Κώστα Λογοθέτη είχε σηκωθεί από τη θέση του κι ούρλιαζε χωρίς να σέβεται ούτε τον χώρο, αλλα ούτε τη θέση που κατέχει, διακόπτοντας τη συνεδρίαση.
Στα πρότυπα του δημάρχου που πριν λίγο καιρό είχε βάλει τις φωνές σε γυναίκα δημοτική σύμβουλο, αλλά και σε άλλο αντιδήμαρχο που ήρθε να μας πουλήσει… μαγκιά για ασήμαντο αφορμή επειδή δεν ενδώσαμε στις απαιτήσεις άλλου αντιδημάρχου να γράψουμε εγκωμιαστικά άρθρα για να τους προβάλουμε.
Επάξια κερδίζουν τον χαρακτηρισμό μετά του μπάχαλου και του «μπαχαλόμαγκα»!
Τώρα, αφού μας εκμεταλλεύτηκαν και έκαναν την δουλειά τους, ο δήμαρχος μας χαρακτηρίζει και παρορμητικούς, ίσως επείδη είναι ανίκανος να ξεχωρίσει το πάθος για αλήθεια και κοινωνική προσφορά και μας αποδεικνύει πόσο τραγικός δήμαρχος είναι.
Είχε την εντύπωση ο δήμαρχος ότι επείδη τον στηρίξαμε, θα μας χαρακτήριζε δουλοπρέπεια, επιείκεια στην γραφή μας και δεν θα ομιλούσαμε τη γλώσσα την της αλήθειας, που γίνεται σκληρή για όσους χαρακτηρίζονται από ανακολουθία λόγων κι έργων;
Δεν κατάλαβε ότι δεν έχουμε λόγο να κολακεύουμε κανέναν αν δεν το αξίζει;
Κάθε εξουσία θα μας βρίσκει αντιστεκόμενους υπερασπιζόμενοι αλήθεια, δικαιοσύνη και συμφέροντα πολιτών.
Βλέπετε κι εμείς πολίτες είμαστε. Αρκετά με τους εργολάβους της αγωνίας των πολιτών, αρκετά με την πολιτική γάγκρενα του δήμου, αρκετά με τους δημοτικούς τσιτσιφιόγκους του Κώστα Λογοθέτη.

Υ.Γ.: Και ο τελευταίος δήμαρχος έχει κάποια λύπηση. Ο Κώστας Λογοθέτης δεν έχει καμία λύπηση. Άρα δεν είναι δήμαρχος.

* Ο Δημήτρης Καραπατάς, είναι επιχειρηματίας.

(090511)
Return top