ΚΟΥΪΖ

Σε ποια νομικό Αθηνών ο Κώστας Λογοθέτης ανέθεσε τη διεκπεραίωση υπόθεσης, ως να μην υπάρχουν αφενός μάχιμοι δικηγόροι του Λουτρακίου ή της Κορίνθου, αφετέρου να επιβαρυνθεί για μια απλή υπόθεση ο δήμος με διπλά παράβολα και αμοιβές, δεδομένου ότι η υπόθεση έχει ανατεθεί και σε εντόπιο δικηγόρο;

(220511)




ΣΤΟ «ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ» ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ
ΤΗΣ ΙΑΣΩΝΟΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΔΟΣΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΚΟ


Σε επίδειξη δύναμης και ισχύος εισηγούνται τα φασιστοειδή της Ιάσωνος να προβεί ο δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης, στέλνοντας στο «κρεματόριο» του συνδυασμού πλέον όχι έναν, αλλά δύο συμβούλους, για να μην τους διαταράσσετε ο σχεδιασμός του βολέματος και της οικονόμας.
Στο στόχαστρο των φασιστοειδών, ενδεδυμένων με τη… στολή του κεντροαριστερού Δημοκράτη, ένας δημοτικός κι ένας τοπικός σύμβουλος. Πρόκειται για τους Μπάμπη Δοσσαρά και Γιώργο Μπάκο, οι οποίοι τόλμησαν όχι μόνο να έχουν διαφορετική άποψη έναντι του… αυτοκράτορα, αλλά το κυριότερο δημιουργούν πρόβλημα στους σχεδιασμούς των φασιστοειδών και πρέπει να τεθούν εκτός… κυκλοφορίας.
Ομιλούν οι άνθρωποι που ενδεχομένως επιβραβεύουν τη λειτουργία καμόρας κι όχι μόνο δεν έχει εκδηλωθεί αντίδρασή τους, αλλά δεν έχουν βγάλει λέξη τόσο για τις δύο επιταγές των απόρων που υπεξαίρεσε ο δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης, όσο και για το χρηματισμό αντιδημάρχου.
Την Τετάρτη το πρωί, τα φασιστοειδή είχαν ξαμολήσει στην πιάτσα τα «παπαγαλάκια» τους και διέδιδαν ότι ο Γιώργος Μπάκος έχει ζητήσει πενήντα (€ 50.000) ευρώ, ως αμοιβή για τη μελέτη του που αφορά τον τουρισμό. Η πραγματικότητα είναι, ότι ο Γιώργος Μπάκος έχει διανείμει την εν λόγω μελέτη σε φορείς του τουρισμού και ξενοδόχους, χωρίς να έχει απαιτήσει σεντ για δείγμα, όπως έχει τονίσει κατ’ επανάληψη ο ίδιος στο loutraki-press.
Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου αθλιότητα, αλλά δεν είναι η πρώτη που εκδηλώνεται από τα φασιστοειδή της Ιάσωνος κι έτσι θα πορευθεί δυστυχώς ο τόπος για τα επόμενα τρία χρόνια, δεδομένου ότι με την πάροδο του χρόνου η προαναφερόμενη νοοτροπία μάλλον είναι η επικρατούσα, για όλους αυτούς που έχουν στα χέρια τους την τύχη του τόπου.
Επίσης, η οργή τους κορυφώθηκε μετά την περασμένη Πέμπτη, όταν ο δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αιφνιδιάστηκε και βρέθηκε προ αδιεξόδου, με την απρόσμενη ανάδειξη του θέματος από τον ίδιο το θιγόμενο τον Γιώργο Μπάκο, με συνέπεια να εξαναγκασθεί να αδειάσει αντιδημάρχους και «παπαγαλάκια» που διέρρεαν τις φημολογίες του δευτέρου ορόφου της Ιάσωνος.

(220511)




ΠΩΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΕΞΟΦΛΕΙ… ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟY


Ο δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης, κάνει τα πάντα είτε του ζητηθεί είτε όχι -εν προκειμένω αυτόβουλα- να ευχαριστεί και να ικανοποιεί τον Παύλο Παύλου, άσχετα αν ο ίδιος του το ζητήσει ή όχι.
Στην εκπλήρωση της αποστολής αυτής, για να μην φαίνεται ο ίδιος ο δήμαρχος -σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press- έχει αναθέσει στον αναπληρωτή του, αντιδήμαρχο Γιώργο Γλυκοφρύδη, να δίνει προτεραιότητα και να φέρνει άμεσα σε πέρας, ότι του ζητείται προς αυτή την κατεύθυνση.
Είναι αναγκαίο να επισημανθεί ότι το loutraki-press και ο γράφων δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με την εργαζομένη -εξάλλου προσυπογράφονται οι αξιώσεις της- η οποία και καλώς πράττει, ούτε με το σύζυγό της. Το πρόβλημα, αυτό που πρέπει να αναδειχθεί, είναι η υποτέλεια που επιδεικνύει ο δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, έναντι του πρώην δημάρχου Παύλου Παύλου, όπως επισημαίνεται ανοικτά από τους πλέον κορυφαίους θεσμικούς παράγοντες, στους οποίους έχει ζητηθεί η άποψή τους, για το παρακάτω θέμα.
Έτσι, ο Γιώργος Γλυκοφρύδης, που δεν λέει ποτέ όχι σε ότι του ζητηθεί από τον Κώστα Λογοθέτη, ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε., είναι ο άνθρωπος που πήρε από το χέρι την Κατερίνα Πέτρου Παύλου και την οδήγησε στο Thermal Spa Λουτρακίου, δίνοντας σαφέστατη εντολή στο διευθυντή Νίκο Πετρίτση να είναι η μόνη που δεν θα χτυπάει κάρτα προσέλευσης κι αποχώρησης στην εργασία της.
Όπως επισημαίνεται από πρώην κορυφαίους θεσμικούς παράγοντες, αλλά και δημοτικούς παράγοντες που στο παρελθόν έχουν διατελέσει μέλη του διοικητικού συμβουλίου της πρώην ΔΑΕΤ Α.Ε. και της πρώην ΑΤΕΚΛ Α.Ε., η απόφαση του Κώστα Λογοθέτη είναι παράτυπη και παράνομη. Η οποιαδήποτε μετακίνηση προσωπικού πραγματοποιηθεί και κυρίως η αλλαγή καθηκόντων, επιβάλλεται προηγουμένως να έχει την έγκριση και να έχει ληφθεί απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας. Επιπρόσθετα, επιβάλλεται να έχει ενημερωθεί και ο γενικός διευθυντής της εταιρείας.
Όλα αυτά ο… αυτοκράτωρ τα έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του, αδιαφορώντας αν στη Λουτράκι Α.Ε. υπάρχει γενικός διευθυντής και διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να ευχαριστήσει τον ευεργέτη του. Κανείς δεν θα μπορούσε να φαντασθεί εργαζόμενο -επομένως και η ίδια η Κατερίνα Πέτρου Παύλου- να διατυπώνει αιτήματα που υπερβαίνουν τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του.
Με αφορμή το ρόλο που ανέλαβε ο Γιώργος Γλυκοφρύδης -στο εσωτερικό του συνδυασμού του περιγράφεται ως ο νέος "σπασάρχης"- στο loutraki-press ετέθη το ακόλουθο ερώτημα: «Γιατί δεν μετακινεί στο Thermal Spa που έχει διαπιστωμένη και πανθομολογούμενη ανάγκη προσωπικού, τον γαμβρό του - υπάλληλο της Λουτράκι Α.Ε., ο οποίος δεν έχει αντικείμενο, εκτός αν περιορίζεται σε ρόλους "ειδικών αποστολών", όπως φημολογείται στο εσωτερικό της εταιρείας; Μαζί του κι άλλους τέσσερις πέντε υπαλλήλους, οι οποίοι πλέον δεν έχουν αντικείμενο εργασίας;»

(220511)
Return top