ΚΟΥΪΖ

Ποιόν εκλεγμένο σύμβουλο (νέο πρόσωπο) τα φασιστοειδή της Ιάσωνος, ετοιμάζονται να περάσουν από το «κρεματόριο»; Τρέχει των ανθρώπων η Δημοκρατία από τα μπατζάκια. Όποιος τολμήσει να έχει άλλη άποψη έναντι των ανικάνων της Ιάσωνος, καρατομείται…

(190511)




ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΣ Ή ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ;

Είναι αλήθεια ότι ο Κώστας Λογοθέτης αρέσκεται να βλέπει την υπογραφή του σ’ ότι έγγραφο κυκλοφορεί στο δήμο και να υπερτονίζεται ο τίτλος του δημάρχου σε κάθε αναφορά στο πρόσωπό του;

(190511)




ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΙΕΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ
ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΕΞΟΡΓΙΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟ!

Το θράσος της δημοτικής αρχής δεν έχει προηγούμενο και πολύ ορθά η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών την προχθεσινή στημένη σφαγή του Γιώργου Γκιώνη τη χαρακτηρίζει κακοστημένο πανηγύρι.
Ο δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης, όχι μόνο δεν έκανε καμία αναφορά στις δύο επιταγές απόρων που έχει υπεξαιρέσει, αλλά δεν έκανε και καμία αναφορά στην επίσκεψη που δέχθηκε προχθές το μεσημέρι στο γραφείο του από τον Παναγιώτη Παλαιολόγο, στον οποίο οφείλει πεντακόσια (€ 500) ευρώ, από το εκλογικό κέντρο για τις υπηρεσίες που του παρείχε.
Ο Κώστας Λογοθέτης δεν είπε λέξη για τον ωμό εκβιασμό, αν τολμήσεις και μιλήσεις στο διοικητικό συμβούλιο, οι δικηγόροι είναι έτοιμοι να σε πάνε στον εισαγγελέα!
Ο πρώτος πολίτης με σημαία τη δήθεν ηθική, δεν είπε λέξη για την πρότασή του στον Παναγιώτη Παλαιολόγο, αν θέλει και τα υπόλοιπα πεντακόσια (€ 500) ευρώ που του οφείλει θα πρέπει να βγει δημόσια και να του ζητήσει συγνώμη.
Και κερατάς και δαρμένος δηλαδή ο Παναγιώτης Παλαιολόγος για να εισπράξει την αμοιβή του.
Οι πρακτικές του Κώστα Λογοθέτη, ουδεμία σχέση έχουν με την ηθική που επικαλείται και προφασίζεται. Αυτό μάλλον ονομάζεται ψευτοηθική!

Το άνευ ουσίας λογυδρίου δίκην κεντροαριστερής κουλτούρας
Σχεδόν στο απόλυτο σύνολό τους, όσοι έχουν συγκεντρωθεί γύρω από τον… αυτοκράτορα διαπνέονται από την ίδια αντίληψη να εισπράττουν μπράβο και ζήτω, μη χάνοντας την ευκαιρία σε κάθε περίπτωση να αυτοεπιδεικνύονται.
Χθες λοιπόν, προκειμένου να πληροφορηθεί και το πόπολο τα περισπούδαστα άνευ ουσίας παχιά λόγια, δίκην κεντροαριστερής φιλοσοφίας, τα φασιστοειδή της Ιάσωνος, εξέδωσαν ανακοίνωση, χωρίς να κάνουν την οποιαδήποτε αναφορά στην… επιθεώρηση που είχε στηθεί.
Μπορεί οι παριστάμενοι να εισέπραξαν τη στυγνή σφαγή του Γιώργου Γκιώνη, ωστόσο, στους παροικούντες την «πιάτσα» του Λουτρακίου, τους δημοτικούς παράγοντες και τους δημοτικούς παρατηρητές, έκανε αλγεινή εντύπωση σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, το στήσιμο που είχαν κάνει, Κώστας Λογοθέτης και Παύλος Παύλου, έχοντας πλέον την πεποίθηση ότι τις γενικές κατευθύνσεις τις δίνει στο νυν ο πρώην δήμαρχος.

Η ιδιότυπη ομηρία Κώστα Λογοθέτη υπό τον Παύλο Παύλου
Δεν σταματούν μόνο εκεί, αλλά θεωρούν ότι ο Κώστας Λογοθέτης βρίσκεται σε μια ιδιότυπη ομηρία υπό τον Παύλο Παύλου, άσχετα αν προεκλογικά τον κατήγγειλε με το χειρότερο τρόπο. Πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας που γνωρίζει από πολύ παλαιά τον Κώστα Λογοθέτη, ισχυριζόταν ότι ο νυν δήμαρχος έχει σαφέστατη αδυναμία άρθρωσης πολιτικού λόγου, αλλά και γνώσης των θεμάτων σε βάθος, με συνέπεια να αδυνατεί να τοποθετηθεί και να αντιπαρατεθεί πολιτικά. Παράλληλα, όλοι αυτοί που έχουν μαζευτεί γύρω του, ουδεμία σχέση είχαν με τα δημοτικά πράγματα. Αυτό το μαρτυρεί η απουσία τους από τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων όλα τα προηγούμενα χρόνια. Σήμερα λοιπόν, πώς θα μπορέσουν να αρθρώσουν και να τεκμηριώσουν πολιτικό λόγο διερωτήθηκε;
Επομένως, ο Κώστας Λογοθέτης δανείζεται το λόγο και τη γνώση του Παύλου Παύλου, κάνοντάς του κάποιες εξυπηρετήσεις δια του νέου «σπασάρχη», αλλά αποσιωπώντας και στοιχεία που είναι υπέρ του δέοντος σίγουρο ότι έχουν περιέλθει στα χέρια του.
Έτσι λοιπόν, αν και κέρδισαν Κώστας Λογοθέτης και Παύλος Παύλου τις εντυπώσεις στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, υπέστησαν χωρίς αντίπαλο και χωρίς κανείς να προβάλλει τον Γιώργο Γκιώνη, μια πομπώδη ήττα που καταμαρτυρεί ότι θα πρέπει να πάρουν των ομματίων τους και να πάψουν την ενασχόληση με τα κοινά, όταν αυτό που βγαίνει τελικά είναι η εμπάθεια και όχι οι γόνιμες σκέψεις για προοπτική κι ανάπτυξη του τόπου.

Υ.Γ.: Κώστα Λογοθέτη ενθυμείστε που λέγατε στο γράφοντα κάνοντας παραστατικά την κίνηση σαν ηθοποιός, ότι σας έχει κάτσει στο στήθος η αναφορά του loutraki-press ότι ο Παύλος Παύλου χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι στους ανθρώπους του καζίνο;
Τελικά έχετε μπει υπό πολιτική κηδεμονία στον άνθρωπο που αντιπαθούσατε;

(190511)




ΜΕΣΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ, ΕΞΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ!..

Του Παναγιώτη Παλαιολόγου*

Κυρίες και κύριοι,
με τα παρακάτω γραφόμενά μου θέλω να αναφερθώ σε ζητήματα, που κατά την ώρα της «πανηγυρικής» συνεδρίασης για τα οικονομικά του δήμου, προβλήματα παρέμεναν άλυτα ή έψαχναν απεγνωσμένα να βρουν καταλύτη!..
Την ώρα που στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων διαδραματίζονταν κατά κάποιο τρόπο η σύγχρονη δίκη του «μεσσία» με επιχειρήματα και αριθμούς να δίνουν και να παίρνουν, ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, σαν σύγχρονος «Καϊάφας»… εκτελούσε δικαιοσύνη στην προηγούμενη δημοτική αρχή... θέλοντας να αποδείξει στους συνδημότες ότι ήρθε η ώρα να γίνει ταμείο και όποιος έφταιξε θα πληρώσει.
Μετά από έναν πακτωλό από αριθμούς και μέσα σε βαριά θλίψη, ο δήμαρχος που παρ’ ολίγο να μας πιάσουν κι όλους εμάς τα κλάματα που βρισκόμασταν στην αίθουσα, καταλόγιζε ευθύνες στην προηγούμενη δημοτική αρχή!..
Η σημερινή δημοτική αρχή έχει πέσει από τις αρχές του έτους με τα μούτρα να ξεσκονίσει τα «κιτάπια» των οικονομικών του δήμου ...για να δημιουργήσει εντυπώσεις στους συνδημότες μας!..
Μέχρι και πρώην δήμαρχος που παρευρισκόταν στην αίθουσα βγήκε από τα ρούχα του!..
Πάμε παρακάτω...
Την ώρα εκείνη που το δημοτικό διαμέρισμα Σχίνου έχει εγκαταλειφθεί στο έλεος των σκουπιδιών, ενώ σε μερικά σημεία η κατάσταση με την καθαριότητα έχει ξεφύγει!.. Που είναι ο αρμόδιος γι’ αυτό το σκοπό αντιδήμαρχος;.. Απαιτείται λύση εδώ και τώρα!..
Την ώρα εκείνη που κάνεις τον Σταυρό σου διανύοντας το εγκαταλειμμένο οδικό δίκτυο του δήμου, γεμάτο λακκούβες, χωρίς ίχνος διαγράμμισης σε πάρα πολλά σημεία, καθιστούν την οδήγηση, ειδικότερα τη νύχτα, πάρα πολύ επικίνδυνη.
Την ώρα εκείνη που απεγνωσμένα ξενοδόχοι και καταστηματάρχες του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων κάνουν το Σταυρό τους για το τι μέλει γενέσθαι με την καλοκαιρινή περίοδο... βλέποντας τη δημοτικά αρχή να είναι θεατής στα θέματα τουρισμού!..
Την ώρα εκείνη που με την πυρασφάλεια δεν έχει γίνει ούτε συζήτηση!
Την ώρα εκείνη που το όνομα της Περαχώρας έχει θαφτεί στα προεκλογικά σας σημειωματάρια.
Την ώρα εκείνη...
τι να πρωτοπώ άραγε;..
Ναυαγοσώστες, ρυθμίσεις κυκλοφορίας ,περιφερειακός, διαβάσεις πεζών και αναπήρων με αμαξίδιο και πολλά άλλα...

Υ.Γ.: Τουρίστας από τη βόρεια Ευρώπη με ρώτησε αν στο Λουτράκι υπάρχει σημείο πληροφοριών -κιόσκι- όπου ο καθένας μπορεί να λάβει τις απαιτούμενες πληροφορίες και να προσανατολιστεί. Ειλικρινά δεν ήξερα τι να του πω;
Μετατράπηκα σε οδηγός πόλης για να μην γίνουμε, αν και γίναμε, πανευρωπαϊκά... ρεζίλι.
Καλημέρα σας.

* Ο Παναγιώτης Παλαιολόγος είναι ιδιωτικός υπάλληλος, ενώ έχει ορισθεί από το δήμαρχο Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, επόπτης καθαριότητας.

(190511)




ΤΕΛΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΤΟΙΜΗ Η ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΗ ΓΕΦΥΡΑ ΙΣΘΜΙΑΣ

Μέχρι τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα έχουν παραδοθεί και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της βυθιζόμενης γέφυρας Ισθμίας, έτσι ώστε να εξυπηρετείται κανονικά η κίνηση των οχημάτων
Από την περασμένη Τρίτη η κίνηση των οχημάτων γίνεται μόνο από ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

(190511)




ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ

Διήμερο σεμινάριο προπονητών μπάσκετ διοργανώνει αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο, ο Σύλλογος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στο κλειστό γυμναστήριο αθλοπαιδιών «Γ. Γαλανόπουλος», σε συνεργασία με το Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης Λουτρακίου.
Ομιλητές στο εν λόγω σεμινάριο θα είναι οι διακεκριμένοι προπονητές Γιώργος Καλαφατάκης, Θανάσης Σκουρτόπουλος, Γιάννης Χρυσανθόπουλος και Ελένη Καπογιάννη.
Το πρόγραμμα και τα θέματα του σεμιναρίου, στο οποίο η συμμετοχή των προπονητών καλαθοσφαίρισης του νομού Κορινθίας είναι ελεύθερη, έχει ως ακολούθως:
Την Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες.
Στις 16.30 ο Γιάννης Χρυσανθόπουλος θα αναπτύξει το θέμα «άμυνα στο low post, παγίδες από τη base line».
Στις 18:00 ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα αναφερθεί στην ατομική προπόνηση και τη συνεργασία των περιφερειακών παικτών.
Την πάσα στις 19:30 θα πάρει ο Γιώργος Καλαφατάκης, όπου θα αναπτύξει την ενότητα επίθεση εναντίον ζώνης.
Το Σάββατο πρωί στις 10:00 το τζάμπολ θα πάρει η Ελένη Καπογιάννη και θα μιλήσει για την επίθεση με pick n’ roll.
Πρώτη πάσα στις 11:30 θα γίνει στον Γιώργο Καλαφατάκη, ο οποίος θα αναφερθεί στην ατομική προπόνηση των υψηλών παικτών.
Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί στις 13:00 με το Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος θα αναφερθεί στις άμυνες του pick n’ roll.

(190511)
Return top