ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ


Έσφυζε από νιάτα και ζωντάνια το χθεσινό πάρτι για τη νεολαία, που διοργάνωσε ο συνδυασμός Με τους Πολίτες Μπροστά του Κώστα Λογοθέτη.
Στην κυριολεξία, στο café bar Altera δεν έπεφτε καρφίτσα, δεδομένου ότι οι νέοι από νωρίς το βράδυ είχαν κατακλύσει όλους τους χώρους του παραμένοντας μέχρι νωρίς το πρωί, δημιουργώντας μια ευχάριστη εικόνα.
Εξυπνότατη ήταν η πρωτοβουλία του Κώστα Λογοθέτη να προσκαλέσει και να κάνει μια σύντομη παρέμβαση για την υπ’ αριθ. Νο1 μάστιγα των ναρκωτικών σε βάρος των νέων, ο πρόεδρος του Κέντρου Δίολκος, Ντίνος Κανέλλος.
Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού Με τους Πολίτες Μπροστά Κώστα Λογοθέτης, στον πολύ σύντομο χαιρετισμό του προς τους νέους τους επεσήμανε ότι πολιτική στάση είναι να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν, ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που βιώνει η αγορά.
«Όταν κοιμάσαι κάποιες άλλος γράφει ιστορία.
Κάθε ψήφος που απέχει είναι μια γνώμη που δεν εκφράζεται, είναι μια άποψη που δεν κατατίθεται, είναι μια θέση που δε διατυπώνεται. Είναι μια τιμωρία χωρίς αποδέκτη».
Ο Κώστας Λογοθέτης αναφερόμενος στο συνδυασμό του είπε:
«Είμαστε περήφανοι γιατί έχουμε ένα συνδυασμό ανεξάρτητο. Ανεξάρτητο από κομματικές χειραγωγήσεις, αλλά και από πάσης φύσεως εξαρτήσεις και συναλλαγές που παραμορφώνουν αρχές και οράματα».Ο Κώστας Λογοθέτης απευθυνόμενος στους νέους είπε ότι: συμφέρει σε πολλούς να χάνετε τη μπάλα. Μην τους κάνετε τη χάρη. Μπείτε στο παιχνίδι γερά. Φτιάξτε δικούς όρους και κανόνες και κερδίστε».

(281010)




ΩΡΑΙΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΜΕΣΩ SMS ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ

Οι εκλογές δεν πρέπει να είναι στείρα αντιπαράθεση, ούτε να οδηγούν σε ακρότητες τόσο μεταξύ των υποψηφίων, όσο και μεταξύ οπαδών των συνδυασμών.
Προέχει ο πολιτικός πολιτισμός κι αυτό φαίνεται στην ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ ενός προσκείμενου στο συνδυασμό Με τους Πολίτες Μπροστά του Κώστα Λογοθέτη κι ενός στην Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση του Παύλου Παύλου.
Η παρακάτω ανταλλαγή μηνυμάτων με υψηλή δόση χιούμορ έγινε αμέσως μετά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Κώστα Λογοθέτη στους Αγ. Θεοδώρους.
Οπαδός Λογοθέτη: Χάλια ο Λογοθέτης απόψε στους Αγ. Θεοδώρους. Πω, πω 4ο τον βλέπω, λέει με ειρωνικό ύφος.
Οπαδός Παύλου: Το τρένο φεύγει, προλαβαίνεις ν’ ανέβεις,
ΟΛ: Άσε θα πάω με υποβρύχιο.
ΟΠ: Καλό πάτωμα τότε.
ΟΛ: Έχω μάθει να ξεκινάω από τον πάτο και να ανεβαίνω. Να προσέχετε εσείς στα ψηλά, υπάρχει και ελεύθερη πτώση.
ΟΠ: Στην ελεύθερη πτώση έχεις αλεξίπτωτο. Στον πάτο σαπίζεις και σε τρώνε οι καρχαρίες.
ΟΛ: Κοίταξε να προλάβεις, γιατί ο Παύλος Παύλου έχει μόνο 4 - 5 (εννοώντας τις θέσεις των συμβούλων) αλεξίπτωτα και μπορεί να μην έχει για σένα.
(281010)
Return top