ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ

Ο Γιώργος Γκιώνης γυρνάει στην πόλη και αναρωτιέται γιατί τον πολεμούν τόσο πολύ. Ισχυρίζεται ότι αδυνατεί να καταλάβει το λόγο. Χαρακτηριστικά διερωτάται: «Τι θέλουν; Δεν δικαιούμαι να παραμείνω δήμαρχος άλλη μια τετραετία;»
Είναι εύκολο λοιπόν, να αντιληφθεί ο καθένας, ότι ο Γιώργος Γκιώνης τουλάχιστον δεν ζει στο Λουτράκι.
Αδυνατεί να αντιληφθεί τις επιπτώσεις από λόγους και πράξεις.
Αδυνατεί να αντιληφθεί τις ζημίες που έχει προξενήσει η παρουσία του.
Αδυνατεί να αντιληφθεί τον πολύτιμο χρόνο που έχασε εξαιτίας του ο τόπος.
Αδυνατεί να αντιληφθεί πόσο κακό έχει κάνει από το αδικαιολόγητο χρέος που έχει βάλει στη ΔΑΕΤ.
Ο Γιώργος Γκιώνης ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις έναντι οποιουδήποτε προκατόχου του. Μόνος του, πρώιμα, λόγω του κακού επιτελείου και των κακών για τις απαιτήσεις συμβούλων του, προκάλεσε το τέλος εποχής του.
Η κοινωνία, δεν του επιτρέπει ούτε ως κακόγουστο αστείο να σκέφτεται ότι υπάρχει περιθώριο να έχει τύχη επαναδιεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου. Η κοινωνία τον θεωρεί ότι χειρότερο μαζί με όλους αυτούς μαζί που συγκροτούν τη δημοτική αρχή της μειοψηφίας, που πέρασε από τον τόπο, τουλάχιστον από τη μεταπολίτευση και μετά.
Με αυτή τη σκέψη και τη λογική οι πολίτες θα προσέλθουν στην κάλπη της 7ης Νοεμβρίου, για να του πουν ευθαρσώς ότι πρέπει να πάει σπίτι του και δεν τον θέλουν άλλο να ασχολείται με τα κοινά και τα προβλήματά τους.
Οι πολίτες θεωρούν όχι μόνο ότι προδόθηκαν, αλλά εξαπατήθηκαν από το λεγόμενο «καλό παιδί», το φυσάνε και δεν κρυώνει... Έτσι, η ψήφος που θα προσέλθουν στις κάλπες να ρίξουν, κατ’ αρχήν θα είναι ψήφος εκδίωξης του Γιώργου Γκιώνη και κατά δεύτερο λόγο, ψήφος επιλογής του διαδόχου του.
Σύμφωνα πάντως με τις εκτιμήσεις από τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης, οι κάλπες θα αναδείξουν το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου, λαμβανομένης υπόψη της πολύ μεγάλης αποχής που προβλέπεται να υπάρξει λόγω μνημονίου -που στην ουσία θα είναι ψήφος στη στήριξή του!, τρίτη δύναμη λόγω της απέχθειας της κοινωνίας προς το «παλάτι», αλλά και γιατί διαπίστωσαν αντί η ζωή στην πόλη αν όχι να παραμένει στην ίδια κατάσταση, έγινε κατά πολύ χειρότερη.
Μεγάλη μερίδα, πολύ σημαντική, θεωρούν ότι ο Γιώργος Γκιώνης γύρισε μαύρη σελίδα στον τόπο.
(151010)




ΣΟΥΖΥ: ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Οι επερχόμενες εκλογές της εβδόμης Νοεμβρίου του 2010, ανοίγουν τον δρόμο σε μία νέα εποχή για την τοπική αυτοδιοίκηση, όπου η διοικητική μεταρρύθμιση γνωστή ως σχέδιο «Καλλικράτης», θα επιφέρει σημαντικότατες καινοτομίες στο επίπεδο των δήμων αλλά και των νομαρχιών αντίστοιχα.
Είναι συνάμα, μία μεγάλη πρόσκληση αλλά και πρόκληση για τις πολιτικές δυνάμεις, ώστε να ενωθούν για το κοινό καλό και την πρόοδο του τόπου.
Ως πολιτικό πρόσωπο, ξεκίνησα από την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα το δήμο Λουτρακίου Περαχώρας μέσα από την θέση της δημοτικής συμβούλου, ως αντιδήμαρχος αρχικά και ως πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Υγείας και Κοινωνικής Αντίληψης (ΔΟΥΚΑΛΠ) στη συνέχεια.
Οι αλλαγές και απαιτήσεις όμως που επιφέρει το σχέδιο Καλλικράτης σε δημοτικό και περιφερειακό επίπεδο ιδίως με την κατάργηση των νομαρχιών, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να με αφήσουν αδιάφορη.
Tα συμφέροντα του τόπου και των πολιτών, δεν χωρούν μέσα σε στεγανά, διότι η νέα αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση, δημιουργεί νέους ισχυρούς δεσμούς, φέρνοντας έτσι τους ανθρώπους και τις τοπικές κοινωνίες ακόμα πιο κοντά.
Με συναίσθηση λοιπόν της ευθύνης μου έναντι των συνδημοτών μου αλλά και έναντι όλων των δημοτών της Κορινθίας, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως περιφερειακή σύμβουλος, στις προσεχείς Περιφερειακές Εκλογές.
Η απόφασή μου αυτή, είναι προϊόν ώριμης και σοβαρής σκέψης.
Ο τομέας της Περιφέρειας σαφώς, δεν είναι αντικείμενο λίγων ατόμων, αλλά απαιτείται ομαδική και σοβαρή δουλειά, από υπεύθυνα σύνολα ανθρώπων.
Αυτήν λοιπόν την υπευθυνότητα και σοβαρότητα, βρήκα στο συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος», με επικεφαλής υποψήφιο περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας τον Γιώργο Δέδε.
Ο συνδυασμός αυτός, θα οδηγήσει την Κορινθία μας και όλη την Πελοπόννησο, με ασφάλεια στους νέους αυτοδιοικητικούς ορίζοντες που διάπλατα ανοίγονται, μέσα από τη συσπείρωση όλων των πολιτικών δυνάμεων του τόπου.
Η ψήφο σας, μου δίνει την ευκαιρία να δώσω όλες μου τις δυνάμεις, για τη διεκδίκηση του μέλλοντος της Κορινθίας μας με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των ανθρώπων του.
(151010)

Return top