ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ


Τη Δευτέρα το βράδυ στις 7.30 μμ ο υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού Με τους Πολίτες Μπροστά, θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στους Αγ. Θεοδώρους.
Είναι καθοριστική η παρουσία και συμμετοχή του κόσμου εκεί, δεδομένου ότι ο Κώστας Λογοθέτης, σύμφωνα με τις υπάρχουσες εκτιμήσεις είναι δεύτερη δύναμη, γεγονός που απαιτεί και την ανάλογη παρουσία ψηφοφόρων του.
(221010)
ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ: ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗΚΑ
ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


Χτύπημα κάτω από τη μέση είναι οι καταγγελίες η εκμετάλλευση της επαγγελματικής μου ιδιότητας στον προεκλογικό αγώνα για τις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Αυτό τόνισε στο loutraki-press η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών» Μαρία Πρωτοπαππά, με αφορμή τη δημοσιοποίηση καταγγελίας από τους Αγ. Θεοδώρους, ότι εκμεταλλεύεται την ιδιότητά της, ως γυμνασιάρχου.
Η Μαρία Πρωτοπαππά σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους θεωρεί απαράδεκτους αυτούς που προέβησαν σ’ αυτή την καταγγελία, ξεκαθαρίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι στα τρία χρόνια παρουσίας της εκεί, ουδέποτε έχει αποπειραθεί να εμπλέξει ή να εκμεταλλευθεί τη θέση της προς όφελος άλλων δραστηριοτήτων, πέραν του επαγγέλματός της. «Κρατώ και διατηρών διακριτές αποστάσεις προς αποφυγή τέτοιου είδους σχολίων. Ας το σεβασθούν».
Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος διευκρινίζει ότι έχω γνώση και υπόψη μου και καλόν είναι αυτό να το αντιληφθούν και οι καταγγέλλοντες ότι σε τρεις εβδομάδες οι εκλογές θα περάσουν στην ιστορία, αλλά εμείς θα βλεπόμαστε καθημερινά. Κατά συνέπεια, δεν μου το επιτρέπει η συνείδηση και οι αρχές μου να προβώ σε ενέργειες που κάποιοι θέλουν κι επιδιώκουν να με πλήξουν πολιτικά.
(221010)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ: ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ


Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι, ζούμε στον ίδιο τόπο και η συμμετοχή μας σε διαφορετικά ψηφοδέλτια δεν μπορεί να μας χωρίζει. Δεν θα κόψουμε και την καλημέρα γιατί το θέλουν κάποιοι.
Τα παραπάνω τονίζει σε έντονο ύφος ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοπορίας ιατρός Δημήτρης Πρωτονοτάριος, ο οποίος σ’ αυτές τις εκλογές κατέρχεται υποψήφιος με το συνδυασμό της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών».
Ο Δημήτρης Πρωτονοτάριος αναγκάσθηκε να προβεί στην προαναφερόμενη δήλωση στο loutraki-press με αφορμή τα σχόλια που αναρτήθηκαν σε blogs για την επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο και τη σύντομη συνομιλία του με τον επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης, Παύλο Παύλου.
Ο ιατρός διευκρίνισε ότι θα επισκεφθεί όλα ανεξαιρέτως τα εκλογικά κέντρα και θα ευχηθεί καλή επιτυχία προς τους επικεφαλής των συνδυασμών, καθώς επίσης και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, όπως έπραξε ακριβώς και στο εκλογικό κέντρο του Παύλου Παύλου.
(221010)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΣ: ΨΗΦΟΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Η ψήφος τη μεθεπόμενη Κυριακή 7 Νοεμβρίου θα πρέπει να γίνει με μόνο κριτήριο το μέλλον του τόπου. Μια ψήφος που θα πρέπει να διακρίνεται από αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, γιατί είναι δικαίωμα και ταυτόχρονα υποχρέωσή μας απέναντι στο δήμο και τα παιδιά μας.
Αυτό τονίζει σε προσωπικό του σημείωμα ενόψει των δημοτικών εκλογών ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Κοντός, ο οποίος παράλληλα επισημαίνει ότι επέλεξε το συνδυασμό εκείνο που πιστεύει ότι διαθέτει το σωστό μίγμα εμπειρίας και διάθεσης, «χιλιόμετρων αλλά και τσαγανού» απαραίτητα εχέγγυα για σωστά αποτελέσματα.
Η συμμετοχή στα κοινά είναι καθήκον κάθε συνειδητοποιημένου πολίτη. Για εμένα ήταν και είναι στάση ζωής, τονίζει.
«Η ανιδιοτελής διάθεση προσφοράς προς τον δήμο μας και τους δημότες υπήρξε πάντα κινητήριος μοχλός για τις αποφάσεις μου. Είναι το σημείο που φίλοι και αντίπαλοι πάντα μου αναγνώριζαν.
Η διαφάνεια, οι ίσες ευκαιρίες, η τουριστική ανάπτυξη με ταυτόχρονη ανάδειξη του παραδοσιακού μας πλούτου, η ισότιμη δράση με το καζίνο ήταν πάντα στο επίκεντρο των προσδοκιών μου και τα κριτήρια των πολιτικών μου επιλογών.
Αυτές οι προσωπικές αρχές δεν βρήκαν ανταπόκριση στον συνδυασμό της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών και του Γιώργου Γκιώνη προσωπικά, παρά τις αντίθετες εξαγγελίες και δεσμεύσεις του 2006. Τίποτα εξ αυτών δεν τηρήθηκε, αντίθετα το 2010 βρίσκει το δήμο μας σε πολύ χειρότερη κατάσταση που μάλιστα εντείνεται περισσότερο λόγω της οικονομικής κρίσης.
Φίλες και φίλοι,
ο Καλλικράτης ήρθε να μεγαλώσει τα διοικητικά όρια του Δήμου μας φέρνοντας κοντά μας τους γείτονες και φίλους από του Αγ. Θεοδώρους. Η πολυσυζητημένη οικονομική κρίση έρχεται να αναδείξει την ανάγκη ΑΜΕΣΩΝ αποφάσεων και μέτρων. Η τετραετία της Παρέμβασης του Γιώργου Γκιώνη μας έχει φορτώσει με δυσβάστακτα χρέη. Ο δήμος πρέπει να πάει μπροστά. Οι δημότες πρέπει να ξανακερδίσουν την χαμένη εμπιστοσύνη τους .
Συνδημότες και συνδημότισσες,
έχοντας συνειδητοποιήσει ότι σ’ αυτή τη μάχη δεν μπορεί να λείψει κανείς δηλώνω παρών και συνεισφέρω τις δυνάμεις μου στο συνδυασμό της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης με επικεφαλής τον Παύλο Παύλου.
Με ένα επιτελείο νέων και καταξιωμένων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, ικανών και ανιδιοτελών στελεχών και με ένα υποψήφιο δήμαρχο που απέδειξε ιδιαίτερα τα τέσσερα τελευταία χρόνια ότι ξέρει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του δήμου ακόμη και μόνος του, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες που η Παρέμβαση φρόντισε να διαμορφώσει.
Αποφάσισα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης του Παύλου Παύλου γιατί πιστεύω ότι διαθέτει το σωστό μίγμα εμπειρίας και διάθεσης, «χιλιόμετρων αλλά και τσαγανού» απαραίτητα εχέγγυα για σωστά αποτελέσματα.
Φίλοι και φίλες ,
οι εκλογές είναι δικαίωμα και ταυτόχρονα υποχρέωσή μας απέναντι στον δήμο και τα παιδιά μας. Εμείς θα επιλέξουμε και κανείς άλλος, εκείνους που θα πάρουν τις τύχες στα χέρια τους και θα τις πάνε μπροστά. Δεν πρέπει να μας παρασύρουν ψεύτικες υποσχέσεις και ψεύτικα μηνύματα. Αυτή τη φορά θα επιλέξουμε τους σωστούς και ανιδιοτελείς ανθρώπους. Ψηφίστε με μόνο κριτήριο το μέλλον του τόπου ψηφίστε με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια.
Ψηφίστε την Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση.»
(221010)
Return top