ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΨΗΦΟΥΣ!..

Σε μια άνευ προηγουμένου κινητοποίηση προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις, έχει επιδοθεί η μειοψηφία που θα υποστηρίξει το συνδυασμό του μορφώματος της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών» στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιώργου Γκιώνη που θα γίνουν σε λίγες ώρες.
Από την πλευρά του, ο απερχόμενος δήμαρχος της μειοψηφίας Γιώργος Γκιώνης κάθε ημέρα που περνάει εξευτελίζει όλο και περισσότερο το κύρος του θεσμού, αδυνατώντας να αντιληφθεί ότι όχι μόνο ως δήμαρχος, αλλά και ως επικεφαλής συνδυασμού δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ή συγγενής και φίλος που μαζεύει σταυρούς.
Δυστυχώς, για το δήμο Λουτρακίου Περαχώρας ο πρώτος πολίτης αποδεικνύει άλλη μια φορά ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων της τιμής που του έκαναν οι συμπολίτες του, αλλά και του θώκου που κατέχει.
Καθ’ ότι τα ποσοστά δημοσκοπήσεων γίνονται συνεχώς πιο δυσμενή, έχει αναγκασθεί ο ίδιος να ζητά τη ψήφο των συμπολιτών του εισπράττοντας απ’ όπου κι αν απευθύνεται ευθέως αρνητικές απαντήσεις.
Έσπειρε ανέμους, θερίζει θύελλες, σχολιάζει υπάλληλος της Ιάσωνος, όταν ο κόσμος τον επισκεπτόταν στο γραφείο του και είτε τους απέφευγε, είτε τους έλεγε μην με απασχολείται, είτε δεν έδειχνε ούτε καν κατανόηση στα προβλήματά τους. Όλοι αυτοί σήμερα, δεν πρόκειται να δώσουν σε καμία περίπτωση ψήφο ούτε για δείγμα στο συνδυασμό της οικογενειοκρατίας που εξυπηρετεί και διορίζει γνωστούς, φίλους, κουμπάρους και όσους προσκυνούν προς την Ποσειδωνία.
Μεταξύ των αρνήσεων που εισέπραξε ο Γιώργος Γκιώνης, χαρακτηριστικές είναι δύο περιπτώσεις:
Στην πρώτη περίπτωση απευθυνόμενος σε νεαρό τον ρωτά αν θα τον ψηφίσει και εκείνος του απαντά όχι. Στη συνέχεια ο Γιώργος Γκιώνης τον ρωτά γιατί, αφού με ψηφίζει και ο πατέρας σου. Τότε ο νεαρός του απαντά ότι δεν με ενδιαφέρει αν σε ψηφίζει ο πατέρας μου, εγώ δεν σε ψήφισα ούτε την προηγούμενη, πολύ χειρότερα δε, ούτε τώρα θα σε ψηφίσω.
Στη δεύτερη περίπτωση επιβαίνων ο Γιώργος Γκιώνης στη μοτοσικλέτα του, πλησίασε από το παράθυρο οδηγό αυτοκινήτου, του οποίου επίσης ζήτησε τη ψήφο του κι εκείνος του απάντησε όχι και το ξέρεις. Τον εν λόγω πολίτη, ο Γιώργος Γκιώνης δεν το είχε δεχθεί στο γραφείο του, αλλά δεν του είχε φερθεί και με τον ενδεδειγμένο τρόπο που αρμόζει σε δήμαρχο.

Τα εγκαίνια
Σε περίπου τρεις ώρες ο Γιώργος Γκιώνης θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου και εκεί ως είθισται θα εκφωνήσει ένα σύντομο λόγο για τα τέσσερα χρόνια που ήταν στο τιμόνι του δήμου.
Κατά πάσα πιθανότητα θα ισχυριστεί ότι επί των ημερών του το Λουτράκι άλλαξε με τα έργα που έκανε, αλλά δεν θα αναφέρει λέξη για τα τεράστια και αδικαιολόγητα ποσά που στοίχισαν παραπάνω για τους δημότες, αλλά δεν θα πει ακόμη και που πήγαν τα λεφτά.
Χαρακτηριστικό του πάρτι που έγινε με το δημοτικό χρήμα με τα ίδια χρήματα περίπου αντί για ανοικτό θα μπορούσε να κατασκευασθεί κλειστό κολυμβητήριο, λαμβανομένου υπόψη ότι και ο διευθυντής Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Μάνος Μαυρογόνατος, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είχε ισχυρισθεί ότι δεν απαιτείτο να αλλάξει η μελέτη.
Ακόμη ενδιαφέρον έχει να πληροφορηθεί η τοπική κοινωνία πως επέτυχε να κατααστρέψει τη γραφική εικόνα εικόνα της πόλης με το έκτρωμα που δημιούργησε ως αλιευτικό καταφύγιο, που σήμερα δεν είναι τίποτε παρά μόνο μπάζα.
Καλόν θα είναι επίσης να αναφερθεί και στο ασύρματο δίκτυο internet που εγκατέστησε στο εσωτερικό της πόλης του Λουτρακίου και όλοι οι δημότες το απολαμβάνουν δωρεάν.
Ακόμη, έχει ενδιαφέρον να πληροφορήσει ο Γιώργος Γκιώνης τους συμπολίτες του, πώς επέτυχε το κατασκευαστικό κόστος του δευτέρου ορόφου του κτιρίου της Δημοτικής Αστυνομίας να υπερβεί τις 8.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.
Ακόμη ενδιαφέρον θα έχει τι θα πει ο Γιώργος Γκιώνης ως προς την υλοποίηση του προεκλογικού του προγράμματος για τη μαρίνα Λουτρακίου που είχε εγείρει τη ρομφαία, καθώς επίσης και τον προαστιακό που πανηγύριζε ότι έρχεται, αλλά στην ουσία ο ίδιος για λόγους που μόνο αυτός ξέρει δεν τον θέλει.
Επειδή ως είθισται στο λόγο των εγκαινίων που 03ADδει προεκλογικό χαρακτήρα, μην μας πει ότι θα κατασκευάσει αεροδρόμιο στον Ασπρόκαμπο για να εξυπηρετεί μόνο τις ανάγκες του Λουτρακίου.
Πάντως, αναμένονται με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τα σημερινά εγκαίνια, καθ’ ότι πάρα πολλοί θα τα αξιοποιήσουν για συγκρίσεις κυρίως τόσο με τα εγκαίνια που πραγματοποίησαν Κώστας Λογοθέτης και Γιώργος Πετρίτσης, όσο και με τα εγκαίνια που αναμένεται να πραγματοποιήσει αύριο ο Παύλος Παύλου.
(221010)
Return top