ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ

Του Λουτρακιώτη*

Έκπληκτοι οι δημότες Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στο δήμο τους. Απίστευτη κοροϊδία από την υφιστάμενη δημοτική αρχή και υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του σημερινού δημάρχου, οι δημότες παρατήρησαν ότι:
1 Τα στελέχη και οι υποψήφιοι του προηγούμενου υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ Παύλου Μίχα ήταν χειροκροτητές του μεγαλύτερου -δηλωμένα και με εμπάθεια- εχθρού του ΠΑΣΟΚ.
2 Τρεις υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που είχαν κάνει αυτοσκοπό στην πολιτική τους καριέρα την έχθρα και τον άσχημο λόγο για τον σημερινό δήμαρχο και τον συνδυασμό του, καμάρωναν εμετικά δίπλα του στην παρουσίαση τους.
3 Ο δήμαρχος παρουσίασε ως έργα του τα έργα των άλλων, μην αναφέροντας ότι από το σύνολο των έργων που ανέφερε μόλις 2 ήταν στη δική του θητεία, ενώ όλα ανεξαιρέτως κόστισαν πολύ περισσότερο από ότι είχαν δημοπρατηθεί.
4 Ο δήμαρχος παρουσίασε έργα πνοής χωρίς να αναφέρει ότι το κάθε ένα εξ αυτών επιβαρύνει τον προϋπολογισμό γιατί δεν έχει γίνει τίποτα για να λειτουργούν σωστά. Τρανά παραδείγματα το υδροθεραπευτήριο και το συνεδριακό, τα οποία είναι εξαιρετικά ζημιογόνα και με παντελή έλλειψη σχεδιασμού.
5 Ο δήμαρχος εξήγγειλε έργα και ενέργειες που είχε εξαγγείλει πριν από 4 χρόνια!..
Είπε (καταντάει αστείο πια) ότι θα φέρει τον προαστιακό (λέγε λέγε τόσα χρόνια, μπορεί να αποφασίσει να έρθει μόνος του), ότι θα φτιάξει το νέο λύκειο, αφού τόσα χρόνια δεν έκανε τίποτα με αποτέλεσμα να στοιβάζονται στα ληγμένα κουτιά οι μαθητές και άλλα.
6 Ο δήμαρχος τόνισε ότι ο τουρισμός και η πράσινη ενέργεια είναι σπουδαίας σημασίας αλλά δεν είπε γιατί δεν έκανε τίποτα (μα τίποτα) 4 χρόνια.
7 Τέλος ο δήμαρχος εμφάνισε μια μαγική εικόνα για το ταμείο -περι δήθεν αποθέματος 7 εκατ. ευρώ- όταν μόνο τα έργα εν εξελίξει (σε βαθμό περάτωσης) απαιτούν καταβολή άνω των 10 εκατ. ευρώ. Καθώς και όταν ένας από τους πιο πλούσιους σε εισροή δήμους λόγω Καζίνο, κατάφερε να πάρει δάνεια, σε αντίθεση των διαβεβαιώσεων επί 4 έτη.
ΕΛΕΟΣ. Παίζουν με την νοημοσύνη; Κοροϊδεύουν τους δημότες (νέους και παλιούς); Δεν υπάρχει πουθενά πολιτική τσίπα;
Άλλο έχω συμφέρον να ψηφίσω για τα συμφέροντα μου λόγω σύμβασης και ρουσφετιού (πόσοι να είναι αυτοί;), κι άλλο να κάνω εν γνώσει μου κακό στον τόπο μου!..
Ξυπνείστε!
Σκεφτείτε!
Δώστε ελπίδα στο μέλλον σας.
Μην αφήνετε να σας κοροϊδεύουν άλλο!

* Ο Λουτρακιώτης είναι ένοικος του «παλατιού».
(241010)

Return top