ΚΟΥΙΖ

Υπάρχει αντιδήμαρχος του Κώστα Λογοθέτη που φρόντισε λίγο πριν φθάσει το έγγραφο για τον υδροφόρο ορίζοντα έσπευσε να περιφράξει το οικόπεδό του; Λέτε να δοθεί το σύνθημα για αυθαίρετη δόμηση στο πιο ευαίσθητο σημείο του δήμου Λουτρακίου;
(040113)




Είπαν…

«Το μόνο έργο που μπορεί να προβάλλει στον απολογισμό της διετούς θητείας της η δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη είναι μόνον η "Νεραϊδοχώρα" που έχει φέρει σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο μυστικοσύμβουλος του δημάρχου Γιώργος Γιαννιτσόπουλος. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν πέσει με τα μούτρα στη στήριξη αυτού του γεγονότος ο δήμαρχος με τους "αυλικούς" του, που αν έδειχναν το ίδιο ενδιαφέρον και για το δήμο δεν θα είχε μείνει έτσι εγκαταλελειμμένος.»
(040113)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Β΄ΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2011

Έντονη πίεση στα μέλη της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής ασκήθηκε χθες το πρωί από την Ιάσωνος, προκειμένου να υπογράψουν τον απολογισμό του διαχειριστικού έτους 2011, ο οποίος σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία επιβάλλεται να είχε αναρτηθεί στη Δι@ύγεια από το τέλος Μαρτίου 2012, αλλά παρ’ όλα αυτά οδεύουμε ολοταχώς προς τον Μάρτιο του 2013.
Παρά την πίεση που ασκήθηκε και χθες στα μέλη της επιτροπής, ωστόσο, αυτά παραμένουν αταλάντευτα στη θέση τους και ζητούν επίσημη πρόσκληση, λαμβανομένου υπόψη ότι κατά τα 2012 η επιτροπή συνεδρίασε μόνο μία φορά με σκοπό την ενημέρωση του σώματος για τα πεπραγμένα του 2011, όπου τα μέλη που αντιδρούν σήμερα και τότε είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους.
Αντιδράσεις που στηρίζονται όπως ισχυρίζονται στο loutraki-press, τόσο σε διαφωνία επί του τρόπου των δαπανών, όσο και της κατανομής των κονδυλίων στα σχολεία της αρμοδιότητάς τους, τα οποία θεωρούν ότι έχουν γίνει αυθαίρετα και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής. Αυτονόητο είναι ότι της κατάστασης έχει πλήρη και διεξοδική επίγνωση η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αντιπεριφέρειας Κορινθίας, με συνέπεια να παρακολουθεί στενά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το θέμα.
Κάποιες πληροφορίες που έφθασαν σε μέλη της επιτροπής κάνουν λόγο ότι η δημοτική αρχή για να ανταπεξέλθει το σκόπελο που της έχει παρουσιασθεί, θα αποπειραθεί να αναρτήσει τον απολογισμό του 2011 κάνοντας χρήση των υπογραφών παρουσίας των μελών στη συνεδρίαση του σώματος, εκλαμβάνοντάς τες αυθαίρετα ως αποδοχή του απολογισμού.
Τρία από τα μέλη της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής προειδοποιούν μέσω του loutraki-press την Ιάσωνος να μην προβούν σε τέτοιου είδους αυθαίρετες ενέργειες, δεδομένου ότι θα τους εξαναγκάσουν να μετέλθουν άλλων μέσων με απρόβλεπτες εκτάσεις. Μέλη της επιτροπής, δηλώνουν ξεκάθαρα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν αναγνωρίζουν τον απολογισμό που τους έχει παρουσιασθεί και ζητούν επίσημη πρόσκληση να συγκροτηθεί το σώμα και να δοθούν διευκρινιστικές και αναλυτικές αιτιολογήσεις, δεδομένου ότι κανείς δεν θέλει και δεν επιθυμεί να αμαυρωθεί το όνομά του με διαφόρων ειδών σκιές.
Τα μέλη της επιτροπής ισχυρίζονται ότι τα χρήματα ήταν πάρα πολλά, υπήρχαν αδιάθετα χρήματα από το προηγούμενο διαχειριστικό έτος, με συνέπεια να αναζητούν ενδελεχή αιτιολόγησή τους και κατόπιν ποίων αποφάσεων του σώματος αυτά δαπανήθηκαν.
(040113)
Return top