ΚΟΥΙΖ

Ποιό έργο για το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου, που ήταν παγωμένο, θα πέσει στο τραπέζι για να μπορέσει να υπάρξει πρόσβαση στα € 500.000 που υπάρχουν διαθέσιμα;
(240113)




Είπαν…

«Έβαλαν το "γιουσουφάκι" να υπεραμυνθεί των έκνομων σχεδίων και σκοπιμοτήτων του Σουλεϊμάν και των υπηκόων του.»
(240113)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΤΖΟΥΦΙΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ!

«Η αγνωμοσύνη, η αμετροέπεια, η αλαζονεία, απέναντι στον άνθρωπο που προσέδωσε κύρος η παρουσία του λόγω της προσωπικότητας και της στάσης του σ’ έναν ολόκληρο συνδυασμό, εκφράσθηκε με το χειρότερο τρόπο από τους στενούς ανθρώπους και φίλα προσκείμενους στο δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη
Αυτό τόνισε χθες το βράδυ στο loutraki-press διατυπώνοντας την έκπληξη και την απορία του μέλος του διοικητικού συμβουλίου του νεοσύστατου Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, μετά την ενημερωτική συνάντηση των μελών του χθες το βράδυ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
Ο λόγος για την επίθεση που δέχθηκε ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Γιώργος Κακαβάς από την οικογενειακή φίλη του δημάρχου δημοτική σύμβουλο της πλειοψηφίας και μέλος του Δ.Σ. του νεοσύστατου Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Σταυρούλας Λέζου.
Όπως επεσήμανε στο loutraki-press το μέλος του Δ.Σ. του ΛΤΛ, η Σταυρούλα Λέζου δεν είχε το θάρρος αυτό που ήθελε να πει, να το πει ευθέως κατά πρόσωπο του Γιώργου Κακαβά, αλλά αόριστα έλεγε ότι δεν είναι δυνατόν να παρακολουθείται η συνεδρίαση από άτομα που δεν είναι αρμόδια. Δηλαδή, διερωτάτο «ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος δεν μπορούσε χωρίς λόγο παρέμβασης να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση του οργάνου, όταν δεν υπάρχει κάποιο απόρρητο θέμα καθ’ ότι η συνεδρίαση ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα, λαμβανομένου υπόψη ότι το ΛΤΛ δεν είναι ανώνυμη εταιρεία, αλλά ΝΠΔΔ;»
Φυσικά, στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το έτερο μέλος της πλειοψηφίας, η σύζυγος του συμβούλου του δημάρχου Τάσου Φουντούκη, με συνέπεια να βρεθούν και οι δύο κυρίες απέναντι στα καταιγιστικά πυρά του τέως προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου Γιώργου Μαρίνη, ο οποίος ως γνωστόν ότι έχει να πει το λέει χύμα και τσουβαλάτα, υιοθετώντας το δικό του savoir vivre, γινόμενος κατανοητός και απ’ όσους σε διαφορετικές περιπτώσεις δείχνουν ή προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν.
Συνέπεια όλων αυτών ήταν το θέμα να μπει σε ψηφοφορία και φυσικά να περάσει με τη ψήφο του προέδρου η παραμονή στην αίθουσα των Γιώργου Κακαβά και Γιώργου Μαρίνη, όπου μετά από λίγη ώρα κατέφθασε ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, συνοδευόμενος από τους δύο αντιδημάρχους του Θανάση Μουζάκη και Γιώργο Δέδε.
Όλα δείχνουν ότι η «αυλή του αυτοκράτορα» θα προσπαθήσει να κάνει δύσκολη και να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί και σε ησυχία την προεδρία του Άρη Μαρίνη, με σκοπό να τον αναγκάσουν είτε να υποκύψει στις απαιτήσεις του Κώστα Λογοθέτη, είτε αν δεν συμμορφώνεται να παραιτηθεί. Εκτιμάται από δημοτικούς παρατηρητές ότι με την εγκατάσταση του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, από τις έμπιστες του δημάρχου στο διοικητικό συμβούλιο ενδεχομένως να επιδιωχθεί ο απόλυτος έλεγχος των κινήσεων του προέδρου, έτσι ώστε να βρίσκεται υπό διαρκή επιτήρηση. Στο πλαίσιο αυτό μπορεί να καταβληθεί προσπάθεια να είναι ελεγχόμενη και φίλα προσκείμενη στην «αυλή του αυτοκράτορα» η γραμματέας που θα διατεθεί στον πρόεδρο του ΛΤΛ. Οι ίδιοι παρατηρητές, που έχουν την απαιτούμενη πληροφόρηση από το δεύτερο όροφο της Ιάσωνος, ισχυριζόντουσαν ότι δεν είναι απίθανο, μάλλον βάσει σχεδίου, να μην επιτρέψουν στον Άρη Μαρίνη να είναι μόνος του στο γραφείο, αλλά να εγκατασταθεί με διάφορα προσχήματα και κάποιο άλλο πρόσωπο εμπιστοσύνης στον ίδιο χώρο!
Όλα αυτά μένει να τα δούμε στην πράξη, καθώς επίσης και τα μεγαλεπίβολα σχέδια που θα παίζουν στο τραπέζι λόγω της προίκας που έχει πλέον το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου.
Αυτό που τεκμαίρεται από τη χθεσινή απόπειρα στη συνεδρίαση του Δ.Σ., είναι ότι τα πλέον έμπιστα μέλη της δημοτικής αρχής Λογοθέτη, έστησαν για άλλη μια φορά Δημοκρατία, διαφάνεια, έλεγχο της εξουσίας στο απόσπασμα, προς χάριν των επικρατουσών φασιζουσών ιδεών, απόψεων και αντιλήψεων του δευτέρου ορόφου της Ιάσωνος.
Το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου θα συνεδριάσει την προσεχή Δευτέρα με πιο σημαντικά την έγκριση του καταστατικού του και κατά δεύτερον την έγκριση του κανονισμού λειτουργίας του, για τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να έχει ήδη τρέξει ο πρόεδρος Άρης Μαρίνης.
Επαναλαμβάνεται για άλλη μια φορά, προκειμένου να το αντιληφθεί η δημοτική αρχή ότι όσο ο Άρης Μαρίνης ασκεί διάφανη, αξιοκρατική, έντιμη, σύννομη και με ηθική διοίκηση, το loutraki-press θα είναι στο πλευρό του και θα τον στηρίζει, κόντρα σ’ όλους αυτούς που ήδη έχουν ξεκινήσει να του αποσαρθρώνουν το δρόμο!
(240113)
Return top