ΚΟΥΙΖ

Ποίου προσώπου είναι επιστήθια φίλη και προστατευόμενη η πρώην έμπιστη του συμβούλου του δημάρχου Γιώργου Γιαννιτσόπουλου στην Club Hotel Casino Loutraki; (Αύριο αναλυτική παρουσίαση.)
(180113)




Είπαν…

«Το 2014 θα εκλεγούμε και πάλι νέα δημοτική αρχή στο δήμο Λουτρακίου, γιατί ο κόσμος θα διαπιστώσει το μεγάλο έργο μας και θα μας ανταμείψει με τη ψήφο του γι’ αυτό!
»Δεν ξέρω αν θέλουν και τα λένε -γιατί τότε είναι εντελώς ανόητοι μέχρι ηλιθιότητας επειδή δεν αντιλαμβάνονται καν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα- αλλά μάλλον έχουν καταλάβει τα χάλια τους και διακωμωδούν την κατάσταση και την καταστροφή που έχουν προκαλέσει στο δήμο μας».
(180113)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ 20% ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ

Βρέθηκε αξιωματούχος του δήμου Λουτρακίου να πει ότι έχουν πρόβλημα νομικό και γι’ αυτό δεν έδιναν μέχρι σήμερα το 20% στο φιλόπτωχο ταμείο της Παναγίας Γιάτρισσας -που ενοχλούνται όταν το ακούνε- ή προς τους απόρους -για να μην δυσαρεστούνται- σύμφωνα με την προεκλογική τους δέσμευση.
Άλλοι αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι το δίνουν το 20%, αλλά δεν το αποκαλύπτουν για να μην εξευτελίσουν αυτούς που το λαμβάνουν.
Άλλος πάλι αξιωματούχος ισχυρίζεται ότι μετά τις περικοπές δεν περισσεύουν χρήματα για να μπορέσει να δώσει το 20%!
Τελικά, τι σημασία έχουν οι περικοπές επί της μηνιαίας αποζημίωσής τους, όταν αυτή η δέσμευση αφορά το Χ ποσόν της αμοιβής;
Πρέπει να συνεννοηθούν μεταξύ τους για το τι λένε. Πρέπει να ’ναι υπέρ του δέοντος σίγουρο ότι «κάτι πίνουν, αλλά δεν μας δίνουν…» Οι τρεις διαφορετικές εκδοχές, το μόνον που κάνουν είναι ότι συνειδητά έχουν εμπαίξει τους ψηφοφόρους και ειδικότερα περισσότερα από το 23% που τους εμπιστεύθηκε τη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών του 2010.
Όπως αντιλαμβάνεται πλέον ο κάθε αναγνώστης, την καρέκλα την ήθελαν για τη μηνιαία αποζημίωση και μόνον, δεδομένου ότι έργο και αποτέλεσμα δεν έχουν να παρουσιάσουν απολύτως τίποτα μετά δύο χρόνια!
(180113)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Η ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΓΕΛΩΤΑ…

Στέλεχος του Loutraki Thermal Spa (LTS) αποπειράθηκε να δημιουργήσει πρόβλημα -ζητώντας να κλείσει- στην εύρυθμη λειτουργία του μ’ αφορμή τυχαίο περιστατικό, το οποίο αν και είναι σοβαρό, ωστόσο, δεν ενδείκνυται για αντιπολιτευτικούς λόγους κατά δύο επικεφαλής συνδυασμών.
Μάλιστα, η σπουδή που επιδείχθηκε, περισσότερο επιδεικνύει κι αναδεικνύει ότι το συγκεκριμένο στέλεχος έχει άγχος κι αγωνία γιατί τα πράγματα δεν πάνε όπως φαντάζεται η ηγεσία στο συνδυασμό τους, με συνέπεια να επιβεβαιώνεται η παροιμία: «Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του -όταν έχει- πιάνεται…»
Πριν περίπου ένα δεκαήμερο, στο στολίδι της πόλης του Λουτρακίου, το LTS οι υπάλληλοι που πήγαν το πρωί να ανοίξουν τις εγκαταστάσεις, βρήκαν στο έδαφος δίπλα από τη μικρή πισίνα μια γυψοσανίδα μήκους περίπου δύο μέτρων και πλάτους 10 εκατοστών, η οποία είχε πέσει από την ψευδοροφή του κτιρίου.
Επρόκειτο για ένα κομμάτι που είχε μουσκέψει από τους υδρατμούς της μικρής πισίνας, με συνέπεια να καταστραφεί η ανθεκτικότητα του, να μην είναι δυνατόν να συγκρατηθεί και να πέσει στο έδαφος. Το συγκεκριμένο κομμάτι σκέπαζε λούκι επί της ψευδοροφής, από το οποίο περνούσαν καλώδια ηλεκτρισμού. Αντικαταστάθηκε με μεταλλική επιφάνεια για να μην επαναληφθεί ανάλογο συμβάν κι αποκαταστάθηκε η αισθητική, από το τεχνικό προσωπικό της συντήρησης του LTS.
Φυσικά, ήταν επικίνδυνο, αν το γεγονός αυτό συνέβαινε σε ώρα λειτουργίας και βρισκόταν άνθρωπος στο σημείο που έπεσε, ώστε να προκαλούσε ατύχημα.
Επειδή το LTS δεν έχει παραληφθεί ακόμη από την «Αλέξανδρος ΑΤΕ», οι τεχνικές υπηρεσίες της Λουτράκι Α.Ε. θα πρέπει κι επιβάλλεται να προβούν σ’ ενδελεχή έλεγχο προκειμένου να θεραπευθούν όπου συναντηθούν αστοχίες υλικού.

Προκάλεσαν μειδιάματα κατανόησης…
Πέραν όλων των άλλων, έχει ενδιαφέρον πώς μεταφέρθηκε προχθές το βράδυ στο loutraki-press το συγκεκριμένο γεγονός, εκπορευόμενο από την ηγεσία του συνδυασμού του στελέχους και μεταφερόμενο μ’ έναν εκ των «παπαγαλακίων» του. «Στο υδροθεραπευτήριο, έχει πέσει μεγάλο τμήμα της σκεπής. Έχεις μάθει κάτι»;
Προς στιγμήν ο γράφων σάστισε κι αμέσως μετά πιο ψύχραιμα επικράτησε η σκέψη ότι αν είχε συμβεί κάποιο τέτοιο γεγονός θα είχε «γκρεμισθεί» σε χρόνο μηδέν το Λουτράκι, από το θόρυβο και τις πολιτικές αντιδράσεις που θα εκδηλώνονταν.
Στόχος αυτής της ενέργειας από το συγκεκριμένο στέλεχος που διακρίνεται για την επαγγελματική αδράνειά του, όπως μεταφέρθηκε στο loutraki-press, ήταν κατ’ αρχήν να δημιουργηθεί κλίμα σε βάρος αφενός σε βάρος επικεφαλής δύο συνδυασμών, αφετέρου τη γελοιοποίηση του loutraki-press με τη δημοσιοποίηση ενός ανύπαρκτου θέματος.
Το συγκεκριμένο γεγονός, έχει αρχίσει πλέον να γίνεται γνωστό στην πόλη και ειδικότερα στα πολιτικά στέκια, με συνέπεια να γελούν μαζί τους που προσπαθούν να κάνουν την τρίχα τριχιά και να εκμεταλλευθούν πολιτικά μια φωτοβολίδα, ενώ την ίδια ώρα κλείνουν τα μάτια και τηρούν σιγή ιχθύος στο πιο σύγχρονο και σημαντικό γεγονός για τη Λουτράκι Α.Ε. και κατ’ επέκταση το δήμο Λουτρακίου. Ο λόγος για τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα, ώστε να μην στενοχωρήσουν τους ενδεχομένως «αφεντάδες» τους, μεγαλοεπενδυτές της Club Hotel Loutraki S.A. και το «φιλαράκι» από τα παλιά, που κατ’ ουσίαν μόνον ως φίλος δεν τους αντιμετωπίζει!
Με άσφαιρο σμπάρο ήθελαν να δυο τριγόνια, αγνοώντας και την άλλη παροιμία που λέει ότι: «Ο Γιάννης με τα λόγια κτίζει ανώγια και κατώγια»!
(180113)
Return top