ΚΟΥΙΖ

Ποιός θα μπορέσει να εξηγήσει στα «βαλσαμωμένα πουλιά» της δημοτικής πλειοψηφία ότι και η πρόκληση ζημίας από βαρύτατη αμέλεια επιφέρει ποινές φυλάκισης ακόμη και σε βαθμό κακουργήματος όταν τα ποσά είναι ιδιαιτέρως υψηλά, όπως στην περίπτωση της Λουτράκι Α.Ε.; Φυσικά, αν αποδειχθεί και δόλος, τότε τα πράγματα γίνονται κατά πολύ χειρότερα…
(160113)




Είπαν…

«Νέος τρόπος υπεκφυγής για τον Κώστα Λογοθέτη προκειμένου να μην δώσει απαντήσεις κι εξηγήσεις στα καταγγέλλω του επικεφαλής της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών Γιώργου Γκιώνη και του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Γιώργου Κακαβά, η συγνώμη του γιατί πονούσε ο λαιμός του. Δώστε του παιδιά μια halls
(160113)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΡΙΝΗ
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ

Εμβρόντητοι οι αναγνώστες του loutraki-press αδυνατούσαν να πιστεύσουν τα νέα κατορθώματα του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, σε σχέση πάντοτε με τις προθέσεις του να αντικαταστήσει αν και δεν έπιασε καλά καλά ακόμη δουλειά το λογιστή του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, λαμβανομένου υπόψη ότι ο δήμαρχος είχε κάνει αποδεκτή την εισήγηση του διοικητικού συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου για το συγκεκριμένο πρόσωπο.
Το πρωί φίλοι αναγνώστες αναζητούσαν να πληροφορηθούν, τι πραγματικά συνέβη στην προχθεσινή συγκέντρωση της δημοτικής ομάδας του Κώστα Λογοθέτη κι αρνούντο να πιστεύσουν ότι όλα αυτά γίνονται τόσο απροκάλυπτα. Από την άλλη ο κατά φαντασίαν «αυτοκράτορας» μαζί με τα «εξαπτέρυγά» του, αναζητούσαν να πληροφορηθούν πώς έγινε η εν λόγω διαρροή και η πόλη γίνεται θεατής για άλλη μια φορά κατάχρησης εξουσίας.
Μετά την ουσιαστική επιβεβαίωση του συμβάντος από την αποφυγή του Κώστα Λογοθέτη να δώσει εξηγήσεις τόσο στον Γιώργο Γκιώνη, όσο και στον Γιώργο Κακαβά από τους οποίους δέχθηκε σφοδρότατη επίθεση, οι πολίτες είναι πλέον προετοιμασμένοι και τίποτα δεν πρόκειται να τους ξαφνιάσει -όπως επεσήμαιναν χθες το βράδυ στο loutraki-press- απ’ όσα διαπράττει ο «αυτοκράτορας» με τη σύμφωνη σιωπή των «βαλσαμωμένων πουλιών».
Όσον αφορά τα κονδύλια που θα διαχειρισθεί ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Άρης Μαρίνης, αυτά επιμερίζονται σε € 66.000 ως προίκα από το Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου, μετά τις επιτυχημένες παρεμβάσεις του προέδρου από το αρχικό ποσό το πολύ των € 20.000 που προβλεπόταν. Ωστόσο, αυτό που τρέλανε τον Κώστα Λογοθέτη, ήταν η επιτυχία του Άρη Μαρίνη να επιτύχει να αυξήσει σε 20 από 10% το ποσοστό διανομής από ομόλογο, που επίσης τηρούσε για λογαριασμό του Λουτρακίου το Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου. Έτσι, ο Άρης Μαρίνης προσωπικά, επέτυχε να εισρεύσουν στο ταμείο της εταιρείας € 220.000, ενώ σημαντικό αναμένεται να είναι το κονδύλι που θα εισπραχθεί από τις τοπικές επιχειρήσεις για το έτος 2012.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρθηκαν χθες το βράδυ στο loutraki-press, λέγεται ότι χθες πριν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Κώστας Λογοθέτης ζήτησε από τον Άρη Μαρίνη να αποσιωπηθεί το θέμα, να κλείσει εδώ και να μην δοθεί συνέχεια. Ας ελπίσουμε ότι ο Κώστας Λογοθέτης όσο καιρό θα βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση δεν θα αποπειραθεί εκ νέου να αντικαταστήσει το λογιστή του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου ή ακόμη πιο τραβηγμένα, να αποπειραθεί να αντικαταστήσει ακόμη και τον ίδιο τον Άρη Μαρίνη;

Το κουίζ του Γιώργου Μπάκου στο Loutraki1
Στο προσωπικό του ιστολόγιο ο τέως πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου Γιώργος Μπάκος προβάλλει ένα πολύ ενδιαφέρον κουίζ, που περισσότερο παραπέμπει σε σκάνδαλο, δεδομένου ότι δεν έχουν τηρηθεί σύννομες διαδικασίες, ενώ τώρα απαιτείται άμεσα η παρέμβαση του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου και να διεκδικήσει αναδρομικά όσα δικαιούται.
Όλοι θυμούνται τις αδιαφανείς διαδικασίες κατά την προσφιλή τακτική του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, κάτω από τις οποίες εκχωρήθηκε το παραλιακό πάρκο στον ιδιώτη επιχειρηματία, για να πραγματοποιήσει τις εκτεταμένες παρεμβάσεις προκειμένου να λειτουργήσει η «Νεραϊδοχώρα». Ο Κώστας Λογοθέτης, εντελώς αυθαίρετα, λαμβανομένης υπόψη και της σιωπής που επέδειξε το Λιμεναρχείο Κορίνθου για το χώρο που του ανήκει, πέραν από το ενοίκιο που εξασφάλισε κατόπιν εορτής για το τμήμα του παραλιακού πάρκου που ανήκει στο δήμο Λουτρακίου, τώρα θα πρέπει κι επιβάλλεται ενοίκιο, αλλά και τέλος θα πρέπει να διεκδικήσει και το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου, προκειμένου να προστατευθεί και η ισονομία έναντι των επιχειρήσεων της πόλης.
Όσον αφορά τη «Νεραϊδοχώρα», ο κατά φαντασίαν αυτοκράτορας αν κρίνει ότι το εγχείρημα απέδωσε καρπούς για το δήμο Λουτρακίου κι επιθυμεί να εγκατασταθεί εκ νέου, θα πρέπει να προχωρήσει σε ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος και στη συνέχεια σε πλειοδοτικό διαγωνισμό, δεδομένου ότι διαθέτει σε ιδιώτη προς οικονομική εκμετάλλευση δημοτική περιουσία.
(160113)




ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΣΘΜΙΑΣ

Με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξή της συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 18:00, η δημοτική κοινότητα Ισθμίας.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:
1 Γνωμοδότηση ή μη για επέκταση δημοτικού φωτισμού στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, στον οικισμό Αρίων δημοτικής κοινότητας Ισθμίας.
2 Προτάσεις για το νέο Σχέδιο του Κανονισμού Καθαριότητας του δήμου Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων.
3 Εξέταση αιτήματος της ΚΕΡΑΦΙΝΑ ΑΒΕΤΕ, για διαγραφή χρεών από βεβαιωτικούς καταλόγους Τελών Ακίνητης Περιουσίας από το έτος 1993-2008.
(160113)
Return top