ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




ΚΟΥΙΖ

Η κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους την 25η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί κάνοντας πατινάζ;
(150113)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΟΙ € 300.000 ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΕΧΟΥΝ... ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΝ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ» Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ;

Νέες πληροφορίες, σε συνέχεια των μεταμεσονυκτίων, σε σχέση με την συντονισμένη «επίθεση φιλίας», που προβλέπεται να κλιμακωθεί και να μεταβληθεί σε πραγματική επίθεση στο πρόσωπο του Άρη Μαρίνη τις επόμενες ημέρες, περιήλθαν σε γνώση του loutraki-press πριν από λίγη ώρα.
Σύμφωνα λοιπόν πάντοτε μ’ αυτές τις πληροφορίες, αυτό που έκανε ν’ αλλάξει τη στάση του ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, έναντι του λογιστή και του νομικού συμβούλου που είχε εισηγηθεί το διοικητικό συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου κι είχε κάνει αποδεκτό, είναι όταν πληροφορήθηκε το πραγματικό ύψος των κονδυλίων που θα διαχειρίζεται.
Η αρχική εκτίμηση και κανείς δεν έδινε σημασία, είναι ότι θα διαχειριζόταν περίπου € 10.000, 15.000, το πολύ € 20.000 ετησίως. Επ’ εσχάτοις ανακάλυψαν ότι το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου πρόκειται να διαχειρισθεί ζεστό χρήμα περίπου € 280.000 και μαζί με τις οφειλές των επιχειρήσεων για το 2012, το κονδύλι αυτό μπορεί και να φθάσει τις € 400.000 που είναι πέρα από κάθε φαντασία για το δεύτερο όροφο της Ιάσωνος.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες από το στενό πυρήνα του κατά φαντασίαν «αυτοκράτορα», λέγεται ότι όταν πληροφορήθηκε το ύψος των ποσών που πρόκειται να διαχειρισθεί του «γυάλισε το μάτι» και δεν μπορούσε εμβρόντητος να το πιστέψει. Έτσι, χθες μπήκε εμπρός η Α΄ φάση του σχεδίου να προχωρήσουν στην αντικατάσταση του λογιστή, κάτι που δεν μπορεί να γίνει σε τούτη τη φάση, δεδομένου ότι έχει δεσμευθεί με διαφόρων ειδών υπογραφές. Γι’ αυτό και χθες ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου υπέστη την «επίθεση φιλίας» ότι πρέπει να υπακούει και να εκτελεί τις επιθυμίες - εντολές του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη. Σύμφωνα με τις ίδιες πάντοτε πληροφορίες, στην «επίθεση φιλίας» πρωτοστάτησε ο πρώτος εξάδελφος του «αυτοκράτορα» και δημοτικός σύμβουλος Κώστας Δόσχορης, συνεπικουρούμενος από τα γνωστά τέσσερα πέντε «εξαπτέρυγα» γι’ αυτές τις δουλειές του δημάρχου.
Στην περίπτωση που δεν συμμορφωθεί ο Άρης Μαρίνης με τις επιθυμίες του «αυτοκράτορα», θα μπει μπροστά η Β΄ φάση του σχεδίου. Δηλαδή, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν, να γίνει απόπειρα «πραξικοπηματική» ανατροπής του Άρη Μαρίνη με μομφή στο πρόσωπό του, από την κολυμπήθρα του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να τοποθετηθεί πρόσωπο απόλυτα ελεγχόμενο κι εκτελών πιστά τις εντολές του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη!
Η υπόθεση έχει πάρα πολύ ψωμί, αύριο θα αναδειχθεί και μία άλλη διάστασή της που διεμηνύθη στο loutraki-press, προκειμένου να αντιληφθεί η τοπική κοινωνία τη φιλοσοφία -που να το βρουν το ρημάδι το μυαλό, τον τρόπο είναι το πιο ορθό- της διοίκησης του δήμου Λουτρακίου, από τον «αυτοκράτορα» και την αυλή του.
Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Άρης Μαρίνης, θα πρέπει να έχει υπόψη του ότι δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα, αν κινείται με το γράμμα του νόμου. Η πραγματικότητα είναι ότι έχει δουλέψει σε βάθος και πολλές ώρες, την αποστολή που έχει αναλάβει ως ώρας τη φέρνει σε πέρας με απόλυτη επιτυχία και καλόν θα είναι να συνεχίσει με την ίδια ένταση.
Όσο ο Άρης Μαρίνης κινείται απόλυτα σύννομα το loutraki-press θα είναι στο πλευρό του και θα τον στηρίζει, προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στο έργο του, που αυτό τελικά θα είναι και προς το συμφέρον του τόπου.
(150113)
Return top