ΑΛΕΚΟ ΤΑ ’ΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ;

Την περασμένη Παρασκευή ο υπουργός Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης Ηλεκτρονικής Αποκέντρωσης Γιάννης Ραγκούσης, κατέθεσε στην Εθνική Αντιπροσωπεία το σχέδιο νόμου της διοικητικής μεταρρύθμισης της χώρας, τον πολυσυζητημένο τελευταία «Καλλικράτη».
Το loutraki-press είναι πεπεισμένο ότι ο δήμαρχος Κορίνθου Αλέκος Πνευματικός έχει αντιληφθεί γιατί ο νέος δήμος μας έχει εισαχθεί προς ψήφιση -προκειμένου να γίνει νόμος του κράτους- ως δήμος Λουτρακίου Αγ. Θεοδώρων και ποίου ήταν επιθυμία.
Επειδή είναι γνωστό ότι ο δήμαρχος Κορίνθου έχει στενές σχέσεις με την… παιδική χαρά του «παλατιού» τα μέλη του οποίου έχουν προσβληθεί βαρύτατα από την ασθένεια της κουταμάρας, η οποία όπως φαίνεται μάλλον να μεταλλάχθηκε σε ανίατη, θα πρέπει να τους δώσει να καταλάβουν τι πραγματικά έχει συμβεί.
Αλέκο Πνευματικέ, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας, ότι οι γείτονές σας, λόγω του πλούτου που διαχειρίζονται και δεν ξέρουν τι να τον κάνουν, συντηρούν -πέραν κάποιων λιγδωμένων κονδυλοφόρων με την επικάλυψη της διαφήμισης- και μία εφημερίδα στην οποία γράφει ένα από τα λαμόγια της «δημοσιογραφίας» που εσείς καταγγείλατε. (Ξέρετε, από αυτά που δαγκώνουν, είναι πεινασμένα, αχόρταγα και κόβουν ολόκληρα κομμάτια. Φαίνεται να είσθε παθών κι εσείς);
Η συγκεκριμένη εφημερίδα, λόγω του ήθους και της τσίπας(;) που διαθέτουν όλοι αυτοί που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία, δεν έχει διστάσει να επιτεθεί, να εξυβρίσει και να διαπομπεύσει μέχρι και τον ιδρυτή της αν και παραμένει στη μειοψηφία τους, ο οποίος αποπληρώνει ακόμη το δανεισμό για την έκδοσή της. Ενίοτε, στο προπαγανδιστικό φυλλάδιο, όλοι αυτοί αρέσκονται να αυτοβαυκαλίζονται για το θεάρεστο έργο που παράγουν, αλλά ο τόπος έχει μείνει πίσω στο 2006 και καταχρεωμένος πλέον από τις εξωφρενικές υπερβάσεις σ’ όλα ανεξαιρέτως τα έργα.
Δήμαρχε Κορίνθου, στην τελευταία έκδοση τους πανηγυρίζουν(!..) για την επιτυχία Γιώργου Γκιώνη, χάριν των προσπαθειών που κατέβαλε να μην απορροφηθεί ο δήμος μας από το Λουτράκι!.. Εσείς γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα ότι δεν είχε κινηθεί όχι μόνο ο ίδιος, αλλά κανείς τους, προκειμένου να αποτρέψουν το οποιοδήποτε αναπάντεχο γεγονός για τον τόπο μας, που χειρότερο από την εξαφάνιση του δήμου μας δεν υπάρχει. Μάλλον μπορείτε να τους πείτε και να τους πείσετε να αντιληφθούν, γιατί άλλως αδυνατούν να το καταλάβουν, ποια είναι η πραγματικότητα. Γιατί αδυνατούν να αντιληφθούν ότι είναι καπηλεία να ιδιοποιείσαι την επιτυχία ενός άλλου.

Υ. Γ.: Αλέκο Πνευματικέ, συγχαρητήρια για τη θαρραλέα στάση σας, με τα χρήματα που αρνηθήκατε να πάρετε.
(170510)




ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Μια ευρεία ομάδα ενεργών πολιτών από το Λουτράκι, την Περαχώρα, τα Ίσθμια, τα Πίσια και τους Αγίους Θεοδώρους που συνενώνονται, αποφασίσαμε να ενεργοποιηθούμε δυναμικά και να συμμετέχουμε στις διαδικασίες για τη δημιουργία του νέου, μεγαλύτερου και ισχυρότερου Δήμου στην περιοχή μας.
Σας καλούμε στη Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση από το Δημήτρη Γέρου της Διακήρυξης αρχών και των θέσεων της νέας Δημοτικής Κίνησης.
H Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαΐου, στις 20.00, στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου.
(170510)

Return top