Η ΑΦΑΣΙΑ ΤΟΥ «ΠΑΛΑΤΙΟΥ»

Τρεις εβδομάδες πέρασαν και δεν συνεδρίασε ακόμη το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας. Ακόμη δεν έχει προγραμματισθεί συνεδρίαση για την επόμενη εβδομάδα, εκτός αν το έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος του σώματος Μπάμπης Γεωργίου και το φυλάει για έκπληξη!
Η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών στους σαράντα μήνες που διοικεί το δήμο, έχει αφήσει την εικόνα του όπως ακριβώς την παρέλαβε την 1/1/2007, ενώ δικό της έργο δεν έχει κάνει απολύτως κανένα. Είναι προφανές ότι δεν έχει και δεν αντιλαμβάνεται τα θέματα που απασχολούν τον τόπο για να τα φέρει προς συζήτηση.
Ο Μπάμπης Γεωργίου -όπως αρέσκεται να λέει σύμφωνα με πληροφορίες- θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να εισπράττει από πενήντα ευρώ ο κάθε σύμβουλος, κάνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο οικονομία στο δήμο ή για να φουσκώνουν ακόμη περισσότερο οι υπερβάσεις στα έργα;
Εδώ επιβάλλεται να επισημανθεί ότι ευθύνη για την αδράνεια του δημοτικού συμβουλίου φέρουν όχι μόνο μείζονα και ελάσσονα αντιπολίτευση, αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν διαχωρίσει τη θέση τους από το «παλάτι».
Θέματα φλέγοντα που απασχολούν τον τόπο υπάρχουν και είναι πολλά. Οι προαναφερόμενοι με τη συγκέντρωση των επτά υπογραφών θα πρέπει να προκαλούν συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, αφενός για να αναδεικνύουν την ανυπαρξία της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών, αφετέρου να τίθενται επί τάπητος θέματα που αφορούν την προοπτική του τόπου.
(070510)
Return top