ΚΟΥΙΖ

Γιατί στους Αγ. Θεοδώρους δεν δίνουν καμία απολύτως σημασία στην υποψηφιότητα του πολυχρονεμένου δημάρχου Παύλου Παύλου;
(080214)




Είπαν…

«Προς ενημέρωση των τριών προσώπων που λειτουργούν κόντρα στα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του και υπερασπίζονται τα οικονομικά συμφέροντα στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος. Σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος του ΟΣΕ σε χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία δήλωσε κατηγορηματικά ότι η μελέτη της παρακαμπτήριας σιδηροδρομικής γραμμής από τη διακλάδωση του Ισθμού προς το Λουτράκι είναι απόλυτα έτοιμη για ένταξη στο ΕΣΠΑ. Τι θα κάνουν τώρα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο "υπηρεσιακός" δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης και ο συνέταιρός του "βετεράνος"(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου; Θα προωθήσουν την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ ή θα κοιτάξουν να το «πνίξουν» προς χάριν των συμφερόντων στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος; Τα ψέματα τελείωσαν και πλέον είστε εκτεθιμένοι στην κοινωνία του Λουτρακίου που σας αναμένει.»
(080214)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




«ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕ» ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Ότι κάτι πίνουν και δεν μας δίνουν -ευτυχώς κιόλας που δεν μας λένε τι;- είναι ηλίου φαεινότερον και δεν χρειάζεται απόδειξη, καθ’ ότι αυτό προκύπτει από τα γεγονότα, ενώ ενισχύει την ανοησία τους και μόνον.
Είναι απορίας άξιον ότι από τα ψέματα του «υπηρεσιακού» δημάρχου Κώστα Λογοθέτη και τα «βαλσαμωμένα πουλιά»… έχουν χάσει την μπάλα και δεν ξέρουν τι τους γίνεται, όταν μάλιστα ο μέντοράς τους προκειμένου να αποπροσανατολίσει και να διαπομπεύσει ρίχνει τόση λάσπη ανεξέλεγκτα που διαψεύδει απροκάλυπτα και τον ίδιο τον εαυτό του.
Ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος επειδή εξαπάτησε προεκλογικά την τοπική κοινωνία και του εμπιστεύθηκε την τύχη του δήμου Λουτρακίου, ενώ συνεχίζει να κοροϊδεύει τα «βαλσαμωμένα πουλιά», έχει την αίσθηση ότι ακόμα μπορεί να εξαπατά τους πολίτες και το κυριότερο να προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις σε κριτική επί πραγματικών στοιχείων, αποκρύπτοντας την ουσία των πραγμάτων και επικαλούμενος εκ των υστέρων τις μισές αλήθειες μήπως και γίνει πιστευτός. Εις μάτην, όμως!
Ο Κώστας Λογοθέτης αδυνατεί να αντιληφθεί ότι και στην τελευταία ρούγα του Λουτρακίου δεν τον πιστεύουν, δεδομένου ότι όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι τα ψέματα είναι η φύση του. Το loutraki-press με το χθεσινό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ιάσωνος δεν ανακάλυψε τον ομφαλό της Γης, εν προκειμένω τα ψέματα του Κώστα Λογοθέτη, αλλά έχει ιερή υποχρέωση για την προστασία και μόνον των συμφερόντων του δήμου Λουτρακίου να αναδείξει πόσο επικίνδυνος και καταστροφικός είναι ο Κώστας Λογοθέτης κάθε ημέρα που περνάει και παραμένει στη θέση του. Ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος θυμίζει το μικρό παιδί που το πιάνεις να έχει κάνει την κουτσουκέλα και σπεύδει να επανορθώσει για να μην το τιμωρήσεις. Η διαφορά εδώ, όμως, είναι ότι δεν έχεις να κάνεις με μικρό παιδί, αλλά με ένα δήμαρχο που από τις πρωτοβουλίες του εξαρτάται η τύχη ενός ολόκληρου τόπου. Ο Κώστας Λογοθέτης συνειδητά και με σκοπιμότητα φαλκιδεύει τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου ταυτιζόμενος τόσο με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη ο οποίος κάνει τα πάντα να μην μπει ο προαστιακός στο Λουτράκι και ειδικότερα στην οδό Αιγαίου, έτσι ώστε να επιτευχθεί να δημιουργηθεί σταθμός στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος της περιοχής Γαλότα. Στο παιχνίδι να πληγεί ο τόπος, είναι αδιανόητο να μην είναι ενημερωμένος ο συνέταιρος «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου που στην καλύτερη των περιπτώσεων έχει τηρήσει σιγήν ιχθύος και δεν έχει αντιδράσει, λαμβανομένου υπόψη ότι η άποψη του για τον προαστιακό σιδηρόδρομο ταυτίζεται με των άλλων δύο, ενώ τα πολιτικά του σλάλομ, τουλάχιστον τους μυημένους και αντιλαμβανόμενους τη φιλοσοφία του δεν πείθουν.
Η ανοησία τους στην Ιάσωνος φθάνει σε τέτοιο σημείο, που ενώ αναφέρονται οι σελίδες που περιέχουν καταστροφικές προβλέψεις για τον τόπο, θεωρούν ότι το loutraki-press δεν έχει και το ΓΠΣ της Β΄ φάσης στα χέρια του, ενώ υπάρχει και το κείμενο της Α΄ φάσης.

Η ανακοίνωση του δήμου Λουτρακίου
Έτσι, στην προχθεσινή ανάρτηση του loutraki-press με τίτλο «Οι υπηρέτες των συμφερόντων προσπαθούν πάλι να εκτροχιάσουν τον προαστιακό για το Λουτράκι», η Ιάσωνος εξέδωσε χθες το μεσημέρι την ακόλουθη ανακοίνωση με τίτλο «Απάντηση σε δημοσιεύματα για το νέο ΓΠΣ Λουτρακίου» που είναι να γελάει ο καθένας μαζί τους. Στην ανακοίνωση αποκρύπτονται οι καταστροφικές προτάσεις του «υπηρεσιακού» δημάρχου Κώστα Λογοθέτη που περιέχονται στο σχέδιο της Β΄ φάσης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου και επιχειρείται να διασκεδασθούν οι εντυπώσεις με την απόφαση που ελήφθη τελικά.
«Με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν τον τερματικό σταθμό του Προαστιακού στο Λουτράκι, στη θέση κοντά στο καζίνο, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
A. Η πρόταση της Β2 Φάσης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ), εισήχθη για συζήτηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, η οποία είναι αρμόδια για γνωμοδότηση και εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
B. Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής κατά την από 3 Φεβρουαρίου 2014 συνεδρίασή της, γνωμοδότησε επί της Β2 Φάσης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Λουτρακίου Περαχώρας και με την υπ’ αριθμ. 4/2013 απόφασή της, προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο την προσθήκη στο σχέδιο της Β2 Φάσης: "τερματικός σταθμός τρένου στην οδό Αιγαίου (στη συμβολή αυτής με τις σιδηροδρομικές γραμμές)", σύμφωνα με ειλημμένη απόφαση δημοτικού συμβουλίου (κατόπιν κοινής πρότασης όλων των μελών).
Με βάση τα παραπάνω γίνεται κατανοητό ότι, η πραγματικότητα διαψεύδει πλήρως τους εμπνευστές των δημοσιευμάτων.»
Στην ανακοίνωση της Ιάσωνος, που επιχειρείται να «πνιγούν» οι εγκληματικές πρωτοβουλίες του Κώστα Λογοθέτη αποκρύπτονται:
1 Το σχέδιο κειμένου που παρουσίασε η μελετητική εταιρεία «Γεώσφαιρα» και στις σελίδες 69 - 70 στο άρθρο «Π.2.5 Βασικά Δίκτυα Υποδομής - Δίκτυο ΟΣΕ» αναφέρει τα ακόλουθα:
Το υφιστάμενο δίκτυο του ΟΣΕ αποτελεί εμπόδιο στην ενότητα του οικιστικού ιστού λόγω άμεσης γειτνίασης με κατοικίες και είναι φορέας επικινδυνότητας λόγω αφύλακτων διασταυρώσεων με τους δρόμους της πόλης.
Προβλέπεται η κατάργηση του δικτύου μέσα στο σώμα του οικισμού και η κατασκευή νέου σιδηροδρομικού σταθμού, στην είσοδο του οικισμού σε θέση που θα οριστικοποιηθεί μετά την γνώμη του ΟΣΕ.
Αυτά λοιπόν καταγράφονται λέξη προς λέξη στην εισηγητική έκθεση.
Στη «Γεώσφαιρα» οι δύο παράγραφοι ήλθαν με επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος ή κάποιος τις έδωσε από το δήμο Λουτρακίου; Σ’ ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από τον «υπηρεσιακό» δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, δεδομένου ότι συνιστούν παράβαση καθήκοντος και απιστία σε βάρος του δήμου Λουτρακίου, καθ’ ότι προϋπάρχουν όχι μία, αλλά δύο αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου που δήθεν επικαλείται στην ανακοίνωσή της η Ιάσωνος, οι οποίες κλείνουν οριστικά και αμετάκλητα το θέμα, που ανοίγει προς χάριν των οικονομικών συμφερόντων και σε βάρος του συμφέροντος του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του ο θεματοφύλακας του τόπου.
2 Ποιός είχε ενημερώσει τη «Γεώσφαιρα» να θέσει ερώτημα γιατί ο δήμος Λουτρακίου δεν θέλει να γίνει σταθμός στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος; Κι αυτό με επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος έγινε;
3 Γιατί δεν αναφέρετε την αντιπαράθεση του Νίκου Λόη με τον Γιώργο Πετρίτση και από την εμμονή του πρώτου για σεβασμό των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου εξαναγκασθήκατε να τις λάβετε υπόψη σας και προφανώς να τις εντάξετε στο κείμενο που θα εισηγηθεί η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής στην ολομέλεια του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου;
4 Γιατί αποκρύψατε το ψηφισθέν από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου το 2010 ΓΠΣ της Α΄ φάσης στο οποίο ρητά αναφέρεται: «Προβλέπεται η προσαρμογή του δικτύου στο κεντρικό τμήμα του οικισμού και η κατασκευή νέου σιδηροδρομικού σταθμού στην οδό Αιγαίου σε συνδυασμό με τη δημιουργία νέου σταθμού ΚΤΕΛ. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται καταβίβαση του υψομέτρου των γραμμών, όπως προβλέπεται και από το ισχύον ΓΠΣ.»
«Υπηρεσιακέ» δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη έλεος. Φθάνει και είναι υπέρ αρκετή η καταστροφή στο δήμο Λουτρακίου που έχετε προκαλέσει. Αυτή τη στιγμή μην πιέζεται ακόμα πιο βαθιά στο βάραθρο την όποια προοπτική του δήμου Λουτρακίου. Σταματήστε, μπας και φρενάρει ο κατήφορος από μόνος του!
(080214)
Return top