ΚΟΥΙΖ

Πόσοι ευελπιστείτε ότι θα είστε την Κυριακή στα διόδια, με το ψήφισμα που έχετε εκδώσει για συνάντηση την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014;
(220214)




Είπαν… 1

«Ο συνδυασμός "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω" του "υπηρεσιακού" δημάρχου Κώστα Λογοθέτη από τώρα το βάζει στα πόδια, σε ποιες εκλογές πάει να κατέβει; Το άτακτο προεκλογικό μπουλούκι του 2010, δεν συμμαζεύεται με τίποτα σήμερα.»
(220214)




Είπαν… 2

«Σήμερα στις 19:00, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου των Αγίων Θεοδώρων, όπου θα γίνει η παρουσίαση της δημοτικής κίνησης "Πρωτοβουλία Πολιτών" δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους με σύνθημα: "Το μεγαλύτερο μέτρο της δημοκρατίας είναι ο βαθμός συμμετοχής".»
(220214)




ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ (Κώστας Λογοθέτης)

ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑ
ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Τι έγινε; Άρχισε το καλαμπούρι με τον «υπηρεσιακό» δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη και τους έμμισθους πολιτικούς συμβούλους του, οι οποίοι έχουν την αίσθηση ότι η ανοησία είναι προσόν;ΤΌποιος μπει στον κόπο και διαβάσει την απαντητική επιστολή του συμβούλου του Γιώργου Γκιώνη Γιάννη Μαυροειδή, αμέσως θα αντιληφθεί ότι η Ιάσωνος είναι πολιτικά βρεφονηπιακός σταθμός. Αυτοί οι έμμισθοι πολιτικοί σύμβουλοι που έχετε μαζέψει δεν κάνουν ούτε για τσιγάρα και εφημερίδες… Όχι να βγάζουν ανακοινώσεις. Μόνοι τους σας βάζουν στο στόχαστρο. Εκτός αν κάνουν μαζί σας καλαμπούρι ή το διασκεδάζετε όλοι μαζί!
(220214)




ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

ΤΟ… ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ
Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Το μαγαζί έχει βαρέσει διάλυση, οι πάντες το βιώνουν, μόνον ο κατά φαντασίαν «αυτοκράτορας» εξακολουθεί να ζει το μύθο του κι ας έχει επιφέρει γενική ισοπέδωση.
Ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης αδυνατεί πλέον να μαζέψει τα ασυμμάζευτα που έχει δημιουργήσει και θεωρεί πολυτιμότερο να το βάζει στα πόδια, παρά να είναι το μόνιμο στόχαστρο των βολών στο δημοτικό συμβούλιο.
Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, επέλεξαν το «δώρο εξ’ ουρανού», την άτακτον φυγήν, δεν είχαν το σθένος… ούτε πίσω να κοιτάξουν και ανέβαλαν τη συνεδρίαση.
Κι αυτό γιατί, αν και η γραμματέας του Κώστα Λογοθέτη Ειρήνη Γκιώνη μετέφερε στον «πυγμάχο» πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σπύρο Νικολάου, ότι υπάρχει απαρτία μετά από αυτοψία της, ωστόσο, ο «μποξέρ» αποφάσισε, αγνόησε το γεγονός και είπε λύεται λόγω έλλειψης απαρτίας η συνεδρίαση, δεδομένου ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι καθόντουσαν στο φουαγιέ.
(220214)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ
Ο ΒΑΡΩΝΟΣ ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Από το Loutraki One

Μιλάμε για παράνοια. Ο τύπος το τερμάτισε...
Όλο το Λουτράκι και οι γύρω περιοχές έχουν πάθει ντελίριο από τα γέλια μόλις έμαθαν ότι ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης δια του γραφείου Tύπου του, κατηγορεί κάποιον για -άκουσον άκουσον- ψέματα!..
Τολμάει να απευθύνεται ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης σε αυτούς που εξαπάτησε.
Μιλάει για ψέματα ο άνθρωπος που:
Παραπλανώντας τους δημότες κοινωνική αλληλεγγύη, έταξε το 20% του μισθού του, καθώς και των μισθών των αντιδημάρχων, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και των προέδρων των νομικών προσώπων.
Ο ίδιος ο νομικός του σύμβουλος και δικηγόρος της Λουτράκι Α.Ε. «συγγενής» - κουμπάρος του Δημήτρης Κονομόδης τον κατήγγειλε για ψέματα, για εξαπάτηση των δημοτικών συμβούλων λόγω απόκρυψης στοιχείων και για αυθαιρεσία!
Δεσμεύτηκε για την ΜΗ μετατροπή σε ανώνυμη εταιρεία της κοινοπραξίας Club Hotel Casino Loutraki (CHCL), κατηγορώντας εμμέσως ως προδότες αυτούς που το είχαν σκεφτεί και μόνο!
Έταξε τον προαστιακό ως βασική προτεραιότητα. Και όχι μόνο τον έταξε, αλλά δεσμεύτηκε και για τους σταθμούς σε Φιλοθέη και τερματισμό στην Αιγαίου.
Μίλησε και υποσχέθηκε δωρεάν παροχές και συνδρομές στους απόρους, στους πολύτεκνους και στους ανέργους.
Δεσμεύτηκε στους χρήστες και στις οικογένειες των πρόγραμμα πρόληψης και απεξάρτησης σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ και το ΚΕ.ΘΕ.Α.
Απέκρυψε το γεγονός ότι ζήτησε € 500.000 ετησίως από τον τέως διαχειριστή της CHCL για να χρηματοδοτήσει δήθεν «ανάγκες» της Λουτράκι Α.Ε.
Παρουσίασε στο δικαστήριο πλαστογραφημένα δικόγραφα.
Διέψευδε χωρίς αιδώ και περιστολή ότι πρόσφερε επιταγές απόρων, ενώ υπεξαίρεσε και δύο επιταγές.
Πήρε μαύρα χρήματα από προσωπικό λογαριασμό του μεγαλύτερου επιχειρηματία με συμφέροντα στον δήμο, και αφού επί 10 μήνες απέκρυπτε το γεγονός, έφερε θέμα στο Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. για αποδοχή «δωρεάς» χωρίς να λέει καν πόσα πήρε και τι τα έκανε αναλυτικά. Ο ορισμός της διαπλοκής και ύποπτης συναλλαγής!..
Είπε ψέματα για τη χρήση του κολυμβητηρίου 2 φορές από ιδιώτες.
Είπε ψέματα για την άμεση ίδρυση παρατηρητηρίου Απασχόλησης και γραφείου για τους ανέργους με ευθεία γραμμή συνεργασίας με τον ΟΑΕΔ, τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης και τα ευρωπαϊκά προγράμματα στήριξης.
Είπε ψέματα για την αναβάθμιση των ΚΑΠΗ σε Αγ. Θεοδώρους και Ίσθμια και για την ίδρυση άλλων.
Είπε ψέματα για το λιμενικό ταμείο και για τον πρώην πρόεδρο του.
Έβγαλε τον κόσμο στα διόδια και στην εθνική οδό για τη Soussaki Logistics αποκρύπτοντας το γεγονός ότι υπήρχε ήδη αδειοδότηση και ότι η άδεια δεν ήταν στην δικαιοδοσία της περιφέρειας Πελοποννήσου, ανεχόμενος και τους 2 αντιδημάρχους του που προπηλάκισαν τον περιφερειάρχη. Βέβαια το πρόσφατο αποτέλεσμα του δικαστηρίου, δικαίωσε την Σουλφούρ Ελλάς, αλλά πα.. πα.. πα και κο.. κο.. κο στο δήμο.
Κινητοποίησε το κόσμο περί δήθεν αγώνα για τις ανεμογεννήτριες στα Γεράνεια, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι δεν ανήκει στη δικαιοδοσία του δήμου Λουτρακίου.
Δεσμεύτηκε στρατηγικά στους κατοίκους των Αγ. Θεοδώρων για το Σουσάκι περί γεωθερμικής ενέργειας, επιμήκυνσης τουρισμού, ύδρευση, ενέργεια, λουτροθεραπείες...
Είπε ψέματα για τη Διώρυγα Κορίνθου και τα έτοιμα σχέδια για τη συμμετοχή του δήμου Λουτρακίου.
Απέκρυψε το γεγονός των προσπαθειών για δημιουργία θυγατρικής της Λουτράκι Α.Ε., με αποτέλεσμα παραλίγο να κλείσει το μαγαζί και ευτυχώς που κινήθηκαν άλλοι...
Είπε ψέματα για τα γήπεδα περιφερειακά του Λουτρακίου.
Είπε ψέματα τάζοντας πίστα moto cross στη Περαχώρα.
ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ
- για τους χώρους στάθμευσης (ο ένας εδώ και 2 χρόνια δεν έχει φωτισμό και πας με μαντεψιές... ο τουρισμός μας μάρανε),
- για τα ετήσια φεστιβάλ λόγου και τέχνης,
- για το ανοιχτό θέατρο 2.000 θέσεων στη Δεξαμενή,
- για τον τουρισμό και την ανάπτυξη (ας μην το πιάσουμε περισσότερο γιατί εδώ ήταν πολλά τα ψέματα και η κοροϊδία, αλλά και η πολιτική διαπλοκή),
- για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση,
- για τα ΚΕΠ.
Ακόμη δεν έχω γράψει πλείστα όσα άλλα, ή ακόμη δεν αναφέρω αυτά που λένε και μεταφέρουν διασταυρωμένα οι δημότες.
(220214)




ΣΤΟ ΘΡΑΝΙΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΤΟΝ
ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ!

Σε απάντηση της ανακοίνωσης του γραφείου Τύπου του δήμου Λουτρακίου για το γήπεδο της Περαχώρας θα πρέπει να αναφέρω τα παρακάτω:
Κύριε Λογοθέτη κοντός ψαλμός αλληλούια, μιας και σας αρέσουν οι παροιμίες, σε λίγες μέρες θα έχουμε δημοτικές εκλογές.
Κύριε Λογοθέτη, τώρα καταλάβατε ότι δεν υπάρχουν τα € 224.000, εγγεγραμμένη πίστωση στον προϋπολογισμό του 2014, για το γήπεδο;
Γιατί εκδώσατε  την ανακοίνωση της δημοπρασίας στις 6-2-2014, τα είχατε τα χρήματα τότε και δεν τα έχετε μετά από 15 ημέρες;
Γιατί δεν λέτε ότι την αρχική μελέτη την πετσοκόψατε και την είχατε στο συρτάρι για 3 χρόνια;
Γιατί δεν αναφέρετε ότι ο μειοδότης του γηπέδου ήταν ο κατασκευαστής του Loutraki Thermal Spa, ο οποίος με τα ψέματα που συνεχώς του λέγατε για την αποπληρωμή του έργου, έχετε την αίσθηση πως θα έβαζε την υπογραφή του κάτω από την δική σας;
Κύριε Λογοθέτη, γιατί τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής δεν υιοθέτησαν την πρόταση της Οικονομικής Υπηρεσίας;
Μήπως θεωρείτε ότι ενεργούν κατά των συμφερόντων του δήμου;
Κύριε Λογοθέτη, μετά από ένα χρόνο καταλάβατε ότι υπάρχει πρόβλημα για ακύρωση της δημοτικής οδοποιίας;
Επειδή σίγουρα δεν τα πάτε καλά με τα μαθηματικά και θα πρέπει να σας κάνω δωρεάν μαθήματα, το συνολικό ποσό για πάσης φύσης οδοποιίες, αλλά και για αναπλάσεις δρόμων - πλατειών (διάνοιξη οδού Παπανικολάου, πλατεία στον Συνοικισμό), που πληρώθηκαν το 2010 ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ € 1.115.062 και όχι όπως ψευδώς αναφέρετε περίπου € 2.000.000.
Δεν είναι δα και πρώτη φορά που λέτε ψέματα!..
Κύριε Λογοθέτη, λέτε πως η δημοτική αρχή Γκιώνη προχώρησε σε κατακύρωση (και όχι κατοχύρωση, όπως αναφέρει η ανακοίνωση σας, μάλλον θέλετε και φιλολογικά μαθήματα…) με αστεία ποσοστά έκπτωσης, μόνο που δεν αναφέρετε και κανένα παράδειγμα.
Να σας πω εγώ λοιπόν μερικές «μικρές» εκπτώσεις των έργων Γκιώνη:
- Ανακαίνιση Beau rivage 49%,
- Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας 51%,
- Νέα Βιβλιοθήκη Λουτρακίου 48%,
- Νέο Νεκροταφείο Λουτρακίου 31,7%.
Φαίνεται λοιπόν ότι όντως έχετε  πρόβλημα στα μαθηματικά.
Κύριε Λογοθέτη, δεν πρέπει να μιλάτε εσείς για εκτέλεση έργων, που το μόνο που ξέρετε καλά είναι να κάνετε έργο χωρίς καμία μελέτη και προϋπολογισμό (δίκτυο ύδρευσης στο Σουσάκι).
ΥΓ1: Το ταμειακό υπόλοιπο του δήμου, στις 31-12-2010, ήταν € 5.070.897 και στις 31-12-2010 το υπόλοιπο ποσό πληρωμής των 7 μεγάλων έργων του Γκιώνη ήταν € 4.287.803. Από αυτά, τα € 2.302.282 ήταν από δημοτικούς πόρους. Αν είχατε πάντως εσείς τα ηνία του δήμου την προηγούμενη 4ετία πιστεύω με την ανικανότητα που σας διακρίνει, μάλλον δεν θα μπορούσατε ούτε ένα πόμολο πόρτας να εγκαινιάσετε…
ΥΓ2: Για την ταμπακέρα των απευθείας αναθέσεων συνολικού ποσού € 3,3 εκατ. φυσικά ούτε λόγος…
ΥΓ3: Περιμένω με ενδιαφέρον, μιας και το Γραφείο Τύπου του Δήμου καταναλώνει μελάνι μόνο για τους λαχανόκηπους, για να πάρετε βέβαια και τις κατάλληλες απαντήσεις, τις ανακοινώσεις για: το ΓΠΣ, τον Προαστιακό, την Μαρίνα Λουτρακίου, την αποθήκευση των Χημικών στο Σουσάκι, την λειτουργία του Κολυμβητηρίου, την ΔΗΚΕΠΑΘ, την μετατροπή της Κοινοπραξίας σε Α.Ε., την απόδοση στο Φιλόπτωχο Ταμείο του 20% των αμοιβών σας, την χρηματοδότηση από την Κοινοπραξία 500.000 ευρώ για δικηγόρους και συμβούλους, το τεράστιο έργο του συγκοινωνιολόγου συμβούλου σας από την Θεσσαλονίκη, την μη σύνδεση των 7 φωτοβολταϊκών συστημάτων, τα οποία έχουν εγκατασταθεί εδώ και 1,5 χρόνο στις στέγες των σχολείων, με το δίκτυο της ΔΕΗ και για πολλά άλλα…
Γιάννης Μαυροειδής
(220214)




«ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» ΚΑΙ ΤΑΣΟΣ ΡΟΤΖΩΚΟΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΜΦΑΣΗ
ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η καρδιά του δήμου Λουτρακίου είναι οι επιχειρήσεις που έχουν τουριστικό προσανατολισμό και καθημερινά αγωνίζονται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους και την συνεχή αναβάθμιση στην παροχή υπηρεσιών.
Αυτό ήταν το κοινό συμπέρασμα της συνάντησης που πραγματοποίησε την Πέμπτη ο υποψήφιος δήμαρχος επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Ενότητας Αναστάσιος Ροντζώκος με το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Επισιτιστών Λουτρακίου «Ξένιος Ζευς».
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η πόλη μας έχει μέλλον και προοπτική, κάτι που για να επιτευχθεί, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, χρειάζεται την στήριξη του δήμου στην αλλαγή της εικόνας της στην κεντρική λεωφόρο και στο παραλιακό της μέτωπο.
Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα όπως η τουριστική ταυτότητα του δήμου, η αστυνόμευση της πόλης, προγράμματα ΕΣΠΑ, υδροφόρος ορίζοντας, μονάδες εμφιάλωσης νερού, η έλλειψη πάρκινγκ και άλλα προβλήματα μείζονος σημασίας που επί σειρά ετών δεν έχουν διευθετηθεί από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές.
"Οι επιχειρήσεις για την Ανεξάρτητη Δημοτική Ενότητα, είναι ο μοχλός ανάπτυξης για το δήμο μας και θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια σας", ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Αναστάσιος Ροντζώκος, για να ανακάμψει ο δήμος μας και να βρεθούν νέες θέσεις εργασίας.
Ο Αναστάσιος Ροτζώκος δεσμεύτηκε επίσης, ότι από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, προτεραιότητα θα είναι η επιμόρφωση του προσωπικού των καταστημάτων τουριστικού ενδιαφέροντος με κοινοτικά κονδύλια ή με έξοδα του δήμου, καθώς θεωρεί ότι είναι σημαντικό το προσωπικό κάθε τουριστικής επιχείρησης να έχει υψηλό επίπεδο κατάρτισης.
(220214)
Return top