ΚΟΥΙΖ

Είναι αλήθεια ότι δίνονται τρόφιμα από το κοινωνικό παντοπωλείο σε άτομα που δεν τα δικαιούνται; Η αρμόδια επιτροπή θα διελευκάνει την καταγγελία;
Υπάρχουν στοιχεία και ονοματεπώνυμα ποιοι κάνουν τη δουλειά σε βάρος των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.
(180214)




Είπαν…

«Έχετε σκεφθεί μετά την αποτυχία του τον προσεχή Μάιο, ο "βετεράνος"(!) δήμαρχος που λέτε, να θέλει να είναι υποψήφιος και στις δημοτικές εκλογές του 2019;»
(180214)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΟΙ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ
ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ!

Ποιός μπορεί να πιστέψει ότι οι παράνομες υδροδοτήσεις και η παράνομη ηλεκτροδότηση από το δημοτικό φωτισμό στην δημοτική ενότητα των Αγ. Θεοδώρων, γίνεται από τη φιλευσπλαχνία και την κοινωνική ευαισθησία του Κώστα Λογοθέτη; Όπως ακριβώς πήρε τους ψήφους και εντυπωσίασε την τοπική κοινωνία με το 20% της αμοιβής του που ο ίδιος και οι αξιωματούχοι του θα το κατέβαλαν στο Φιλόπτωχο Ταμείο του ιερού ναού Παναγίας Γιάτρισσας;
Τότε υποσχέθηκε για να πάρει ψήφους. Τώρα δίνει παράνομα φως και νερό στα αυθαίρετα των οικισμών των Αγ. Θεοδώρων, μαζί με τον συνένοχό του αρμόδιο αντιδήμαρχο Δημήτρη Δέδε για να πάρουν ψήφους.
Πώς το επιτυγχάνουν αυτό; Με βροχή παρανόμων μεταδημοτεύσεων, που έχει αγανακτήσει ακόμα και τους υπαλλήλους με τη δουλειά που έχουν να διεκπεραιώσουν.
(180214)




ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

ΑΛΙΕΥΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Το αδιέξοδο ενόψει του εκλογικού βατερλό της 18ης Μαΐου, αναδεικνύει την αναλγησία της δημοτικής αρχής σε ολόκληρο το μεγαλείο της. Οι δήθεν ευαίσθητοι, προσποιούμενους τους κιμπάρηδες, που μοίραζαν προεκλογικά το 20% της αμοιβής τους, τώρα παίζουν με τον πόνο και τη δυστυχία των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.
Χωρίς να έχουν πάρει καμία απολύτως απόφαση, ζητούν από τους εγγεγραμμένους του κοινωνικού παντοπωλείου να τους προσκομίσουν επικυρωμένα έγγραφα, όταν η πολιτεία με νόμο κατήργησε πλέον τα επικυρωμένα αντίγραφα.
Σύμφωνα με άριστα γνωρίζοντες που ζουν στις παρυφές της δημοτικής αρχής και βλέπουν καθημερινά τα… έργα των «βαλσαμωμένων πουλιών», υποστηρίζουν ότι αυτό το κάνουν για να επιτύχουν να βγάλουν από το σχετικό κατάλογο δικαιούχους και να τους αντικαταστήσουν με φίλα προσκείμενούς τους για να τους αποσπάσουν τη ψήφο. Το σχέδιο και οι πρακτικές του πράσινου κράτους των δεκαετιών ’80 και ’90 σε πλήρη ανάπτυξη, τις αναβιώνει ο πράσινος Κώστας Λογοθέτης.
(180214)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί.
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο!)




ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΟΥΛΗΣ ΡΕΜΑΝΤΑΣ ΜΕ
ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ - ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Ένα μεγάλο γεγονός είθισται να συνοδεύεται και από ένα μεγάλο σώου προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού. Μια συνταγή που είχε υιοθετηθεί στην αρχαιότητα κι έχει κληροδοτηθεί μέχρι των ημερών μας.
Το μεγάλο γεγονός είναι η ολοκλήρωση και η πλήρης συμφωνία μεταξύ του διαχειριστή της Club Hotel Casino Loutraki (CHCL) Νικόλαου Δαούλη Ρεμαντά και των δύο συνέταιρων του «υπηρεσιακού» δημάρχου Κώστα Λογοθέτη και του «βετεράνου»(!) δημάρχου Παύλου Παύλου.
Επειδή, όμως, η υπόθεση μετατροπής σε ανώνυμη εταιρεία της CHCL για τα συμφέροντα του Λουτρακίου πρέπει να παρουσιάζεται σαν μια κακοφορμισμένη πληγή που μολύνει προς την καταστροφή τον τόπο, λαμβανομένου υπόψη ότι βρισκόμαστε και ενόψει εκλογών, είναι συμπεφωνημένο ακροθιγώς ένα σώου για να πιστώσει στους δύο πρωταγωνιστές που συνυπογράφουν τον δήθεν «πατριωτισμό» τους, αφού έχουν ξεπουληθεί τα κυρίαρχα σημεία που δεν θα επέτρεπαν κανένα βήμα και ως εκ τούτου οι σκηνοθέτες και οι πρωταγωνιστές να έχουν την αίσθηση ότι το πόπολο το δουλέψαμε.
Εις μάτην, όμως, δεδομένου ότι και οι παράμετροι του σώου έχουν γνωστοποιηθεί, παρά το γεγονός ότι θα ανακοινωθούν για να νιώσουν υπερήφανοι οι «ιθαγενείς» με μότο: οι ταγοί υπερασπίσθηκαν τα συμφέροντα του τόπου τους και το Λουτράκι δεν έχασε τα «αυγά και τα καλάθια». Στην ουσία όμως, έχει χάσει και την «χρυσοτόκο» όρνιθα, που είναι το σημερινό καθεστώς λειτουργίας της κοινοπραξίας. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, οι δύο πρωταγωνιστές της άνευ όρων και προϋποθέσεων μετατροπής, που εκεί κρύβονται και διασφαλίζονται τα συμφέροντα του Λουτρακίου, θα αντιδράσουν ο καθένας από την πλευρά του σε δύο το πολύ τρία σημεία που τους έχουν υποδειχθεί, που μετά από αντιρρήσεις και αντιδράσεις θα γίνουν αποδεκτά για να οδηγηθούμε στη μεγάλη συμφωνία.
Ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος, κατά φαντασίαν «επαναστάτης» για να συγκινήσει τα πλήθη κατά την προσφιλή του τακτική θα ανακοινώσει ότι μετά από μεγάλη και κοπιώδη μάχη επιτύχαμε να σώσουμε το Λουτράκι και δεν θα κινδυνεύσει και το Loutraki Thermal Spa να βγει στον πλειστηριασμό ή να πτωχεύσει η Λουτράκι Α.Ε.
Στην ουσία, όμως, θα έχει ξεπουληθεί οριστικά και δια παντός ο τόπος και θα έχει χάσει δικαιώματα, διεκδικήσεις, απαιτήσεις από την Club Hotel Loutraki S.A. και την άδειά του για το μέλλον.
Οι δύο ταγοί του Λουτρακίου ως πρωτεργάτες του ξεπουλήματος, ας σπεύσουν να κάνουν και την έπαρση της σημαίας του προτεκτοράτου.
(140214)
Return top