ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ




ΚΟΥΙΖ

Την πατρώα του Γη εκδικείται ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, επειδή δεν θα βρει τη ψήφο του κι έχει βουλιάξει στο σκοτάδι την επαρχιακή οδό που οδηγεί στην Περαχώρα;
(010314)




Είπαν…

«Μήπως ο "βετεράνος"(!) δήμαρχος (όπως τον προσφωνείτε) Παύλος Παύλου νομίζει ότι η κοινωνία του Λουτρακίου συγκροτείται από ιθαγενείς ή αναζητά τον… ψυχίατρό της; Σε ποιους νομίζει ότι απευθύνεται μέσω της "παυλιάδας"; Είναι δυνατόν ο άνθρωπος που στέρησε τον προαστιακό από το Λουτράκι για περισσότερα από δώδεκα χρόνια, σήμερα να υπερθεματίζει για την έλευση του προαστιακού; Όπως υπερθεματίζει και για τη μαρίνα Λουτρακίου, ο άνθρωπος που υποστήριζε ότι δεν είναι αναπτυξιακό έργο; Τόσο καιροσκόπος είναι ή έχει την αίσθηση ότι μια πόλη ολόκληρη έχουμε πάθει αμνησία; Ποιός θα σας πιστέψει άραγε μαζί με τα φερέφωνά σας; Περαστικά σας…»
(010314)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




Ο «ΚΑΛΠΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ» - ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ Η ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Ο άνθρωπος που δεν σέβεται τον εαυτό του, δεν τηρεί τα συμπεφωνημένα, δεν κρατά το λόγο του και δεν τιμά την υπογραφή του, αλλά λέει σε όλα «ναι», ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης τελικά επέλεξε ενόψει του συντόμου διαστήματος που μας χωρίζει από τις κάλπες -εβδομήντα εννέα ημέρες- να προσποιηθεί τον ήρωα, κρυπτόμενος, ωστόσο, άνανδρα προσβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ως εκφραστής του, έναν ολόκληρο δήμο.
Ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος που είχε συμφωνήσει σχεδόν στα πάντα για το ξεπούλημα μετατροπής σε ανώνυμης εταιρείας της κοινοπραξίας Club Hotel Casino Loutraki (CHCL), διαπιστώνοντας ότι θα βρεθεί κατηγορούμενος από τις ολοένα νέες αξιώσεις που ανακύπτουν υπέρ των συμφερόντων του δήμου Λουτρακίου - Λουτράκι Α.Ε., κρύβεται και δεν βγαίνει στα τηλέφωνα να μην βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που είχε δεσμευθεί να του δώσει γη και ύδωρ…
Σημειωτέον, ότι επί μεγάλο διάστημα τις συναντήσεις ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης τις πραγματοποιούσε απευθείας με τον διαχειριστή της κοινοπραξίας Νικόλαο Δαούλη Ρεμαντά αφήνοντας ανενημέρωτα τα μέλη της επιτροπής που είχαν ψηφισθεί από το δημοτικό συμβούλιο για να διεξαχθούν οι διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, ο μόνος που είχε ενημέρωση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press και αναφανδόν υπέρ του ξεπουλήματος, ήταν ο «φίλος» του Νικόλαου Δαούλη Ρεμαντά και πολιτικά συνέταιρος του Κώστα Λογοθέτη «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου.
Ενώπιον του απρόσμενου αδιεξόδου -αν και πάντοτε διατηρούσε επιφυλάξεις ως προς τον σεβασμό από τον Κώστα Λογοθέτη των υπεσχεθέντων του- που βρέθηκε ο διαχειριστής της κοινοπραξίας θυμήθηκε τους επικεφαλής των συνδυασμών και τους απηύθυνε πρόσκληση για σήμερα το πρωί, προκειμένου να τους ενημερώσει για τη δεινή οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η CHCL για να τους επισημάνει την αναγκαιότητα της μετατροπής σε ανώνυμη εταιρεία εδώ και τώρα της κοινοπραξίας.
Αλήθεια, όμως, πώς να γίνει αυτό άραγε, όταν το εισφερόμενο εξ’ Αμερικής κεφάλαιο των περίπου € 25 εκατ. δεν καλύπτει στοιχειωδώς όχι μόνον:
- τις υποχρεώσεις που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της διαχείρισης της Club Hotel Loutraki (CHL) S.A.,
- τις αξιώσεις που έχουν αναδειχθεί από τη Λουτράκι Α.Ε.,
- τις αξιώσεις του δήμου Λουτρακίου.
Ακόμα, πώς μπορεί να πραγματοποιηθεί συζήτηση μαζί σας και πώς να επιδειχθεί εμπιστοσύνη εκ μέρους του Λουτρακίου, όταν απερίφραστα έχετε δηλώσει ότι δεν σέβεσθε το κοινοπρακτικό;
Πρώτα θα πρέπει κι επιβάλλεται να επιδείξετε:
καλή πίστη, να αναγνωρίσετε και να εγγυηθεί ο μεγαλομέτοχός σας Τράπεζα Πειραιώς για τις υποχρεώσεις σας προς το Λουτράκι,
πραγματική θέληση, να αναλάβει η CHL να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις που έχει η ίδια από τη διαχείρισή της δημιουργήσει,
ειλικρινή διάθεση, να είναι εγγυημένα εσαεί τα ποσοστά των μετοχών που αναλογούν σήμερα, θα αυξηθούν στο 50% το 2033 και το 2045 θα περάσουν εξ’ ολοκλήρου στο δήμο Λουτρακίου.
Αν σε αυτούς τους απαράβατους όρους οι μεγαλομέτοχοι της CHL δεν έχουν διάθεση να συμβιβασθούν, να τα αποδεχθούν και να ανταποκριθούν, ας τα παρατήσουν και έχει γεια! Ας μην λησμονούν, ότι τεράστιες ποινικές ευθύνες που δεν έχουν παραγραφεί επικρέμονται στο κεφάλι τους και για κανέναν τους δεν θα είναι βολικό.
Από την πλευρά του Λουτρακίου όποιοι προχωρήσουν σε απεμπόληση των συμφερόντων του δήμου Λουτρακίου - Λουτράκι Α.Ε. με πρόσχημα να μην μας κατασχέσουν τα κτίρια θα είναι προδοσία!.. Γιατί απλά το κράτος δεν θα έλθει να κατασχέσει τη δημόσια - δημοτική περιουσία. Όσον αφορά τους ιδιώτες πιστωτές, όταν το κράτος θέλει, αυτοί κρατούνται πίσω μέχρι να εξευρεθεί η λύση και δεν θα κινδυνεύσουν τα ακίνητα του δήμου.
(010314)
Return top