ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 1




ΚΟΥΙΖ

Ποιοί είναι οι αντιδήμαρχοι - τρακαδόροι που πηγαίνουν σε παραλιακές ταβέρνες, πίνουν, τρώνε και σηκώνονται και φεύγουν γιατί είναι αντιδήμαρχοι, έχουν την αίσθηση ότι έχουν πιάσει τον πάπα από τα ……. και κατά συνέπεια ως αντιπαροχή στο τεράστιο έργο τους πρέπει να τους πληρώνουν;
(270214)




Είπαν…

«Φαίνεται φιλοσοφία των βαλσαμωμένων πουλιών είναι να χρωστάνε και λογαριασμό να μην δίνουν. Άλλο ένα κατόρθωμα της "υπηρεσιακής" δημοτικής αρχής και των "βαλσαμωμένων πουλιών" της. Απλήρωτο έχουν από το 2011 οφείλοντάς του € 1.200, επειδή κάθε ημέρα φιλούσε στην Περαχώρα την μπουλντόζα  της Σχολής Μηχανικού την επομένη ημέρα από αυτήν που είχαν κλέψει το πετρέλαιο.»
(270214)




ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΣΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΚΛΟΠΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Σε απόλυτο πανικό βρίσκονται από το πρωί ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης και τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του με την αποκάλυψη του κουκουλώματος της κλοπής του δημόσιου - δημοτικού ηλεκτρικού ρεύματος από την επιχείρηση του λούνα παρκ, που όλα δείχνουν ότι ήταν σε απόλυτη γνώση κι απλά έκαναν τους αμερικάνους.
Η παραπλάνηση της δημοτικής αρχής προς την τοπική κοινωνία συνεχίζεται, καθ’ ότι η πίεση του Κώστα Λογοθέτη είχε αποτέλεσμα, με την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Μαρία Κάχρου Λογοθέτη να έχει υπογράψει τη σύγκληση νέου εκτάκτου τοπικού συμβουλίου για τις 17:00, αλλά η πρόσκληση προς τα μέλη του σώματος και τα τοπικά ΜΜΕ να γίνεται στις 15:20, έτσι ώστε να μην υπάρξει σημαντική παρουσία πολιτών. Αντίθετα, επειδή πρόκειται για καραμπινάτο σκάνδαλο, θα πρέπει να παρευρεθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνεδρίαση του συμβουλίου θα παρευρεθεί ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, του οποίου πρόθεση, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από «βαλσαμωμένα πουλιά» είναι να επιτεθεί στο σύμβουλο Άρη Μαρίνη για τις ενέργειες που προέβη την περασμένη Τρίτη, προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να επιδείξει ότι δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα.
(270214)
Return top