ΚΟΥΙΖ 1

«Βετεράνε»(!) δήμαρχε Παύλε Παύλου μια και δηλώνετε υποστηρικτής του προαστιακού, γιατί δεν εκδίδετε ανακοίνωση να καταδικάσετε το τσίρκο που έχει στήσει ο συνέταιρός σας για το έργο;
(120214)




ΚΟΥΙΖ 2

Θυμίζει κάτι το «Παρλαπίπας - Καραπίπας - Κατσαπλιάς» που ήταν ανηρτημένο στην προμετωπίδα του loutraki-press;
(1420214)




Είπαν… 1

«Η φύση του "υπηρεσιακού" δημάρχου φαίνεται ότι έχει γίνει έξις και στους συνεργάτες του, φυσικά δεν το συζητάει κανείς για τα "βαλσαμωμένα πουλιά" του. Στο πλαίσιο αυτό, προχθές στους Αγ. Θεοδώρους, ο πολύς αντιδήμαρχος Δημήτρης Δέδες έλεγε ότι ψέματα έλεγαν τα blogs, γιατί εμείς φέρνουμε τον προαστιακό στην Αιγαίου, ενώ ο Γκιώνης τον σταματούσε στο καζίνο. Τους αποκαλύπτεις, τους το αποδεικνύεις με ντοκουμέντα κι αυτοί συνεχίζουν τη διασπορά ψεμάτων. Αυτό πώς λέγεται; Μπορείτε να φαντασθείτε; Το έχουν αναγάγει το… σπορ σε άθλημα και επιδίδονται σε πρωταθλητισμό…»
(120214)




Είπαν… 2

«Έχει χαλάσει την πολιτική πιάτσα ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαγεωργίου που ανεβάζει με τα κεράσματα το προεκλογικό κόστος στους ανταγωνιστές του. Όταν μάλιστα ο "βετεράνος"(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου αντιληφθεί ότι το πρώην μέλος του συνδυασμού του βρίσκεται σε κάποιο στέκι, αν και είχε προγραμματίσει να μεταβεί εκεί, επιλέγει να το αποφύγει και μαζί τη συνάντηση…»
(120214)




Είπαν… 3

«Αγαπητέ Γιώργο Παπαγεωργίου θα ήθελα να σας παρακαλέσω να σταματήσετε να ισχυρίζεσθε ότι ο γράφων τα "παίρνει", γιατί γίνονται κλήσεις από συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκες να βοηθηθούν, αλλά δυστυχώς υπάρχει αδυναμία ανταπόκρισης, παρά το γεγονός ότι υπάρχει προθυμία και θέλησις. Παρ’ όλα αυτά τους συστήνω να απευθυνθούν στον "υπηρεσιακό" δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, ο οποίος προεκλογικά είχε υποσχεθεί -μαζί με τα "βαλσαμωμένα πουλιά"- ότι θα καταβάλλουν στο Ταμείο Απόρων της Παναγίας Γιάτρισσας το 20% της μηνιαίας τους αποζημίωσης. Όμως, έχουν αντιληφθεί τον εμπαιγμό και λένε "αυτούς θα τους ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους στην κάλπη". Ο Κώστας Λογοθέτης μπορεί να επενδύσει σε τέτοιους ψηφοφόρους.»
(120214)





ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΥΝΟΕΙ
ΤΟΥΣ «ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ» ΠΑΥΛΟΥ - ΓΚΙΩΝΗ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Η διατήρηση αμετάβλητων και αδιατάρακτων των σημερινών συσχετισμών για τις θέσεις 1 και 2 της εκλογικής αναμέτρησης της 18ης Μαΐου 2014, είναι ότι χειρότερο για το παρόν και το μέλλον του Λουτρακίου.
Όσοι δεν το έχουν καταλάβει, ο χρόνος μετράει αντίστροφα -υπολείπονται 95 ημέρες- με τους νέους υποψήφιους να μην έχουν καλύψει ούτε τη μισή απόσταση έναντι αυτής που έχουν καλύψει οι σημερινοί επικεφαλής των δύο συνδυασμών, γεγονός που τους καθιστά επικρατέστερους για το δεύτερο γύρο της 25ης Μαΐου. Ο τρίτος επικεφαλής του συνδυασμού "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω" «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης με τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του δεν εμφανίζονται σε καμία κοινωνική εκδήλωση, με εξαίρεση προ δύο ημερών στην κοπή πίτας στους Αγ. Θεοδώρους, όπου εμφανίσθηκαν δύο αντιδήμαρχοι, παρέμειναν για λίγη ώρα και όπου φύγει - φύγει.
Σύμφωνα με παρατηρητές που δεν χάνουν εκδήλωση για εκδήλωση, πολυσύνθετη και πολυδιάστατη παρουσία σε όλες σχεδόν τις εκδηλώσεις σημειώνεται από τον Γιώργο Γκιώνη, ενώ σε μεγάλη απόσταση από πλευράς εντυπώσεων τον ακολουθεί ο «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου. Στην προαναφερόμενη εκδήλωση για πρώτη φορά είχε παρουσιασθεί συνοδευόμενος από τέσσερα μέλη του συνδυασμού του, ενώ την περασμένη Κυριακή στην κοπή πίτας στις Βαμβακιές ήταν ολομόναχος.
Άφαντος είναι ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος, που δεν είναι απίθανο ένα από τα βασικά «εξαπτέρυγά» του να τον διαβεβαιώνει ότι οι αυθαιρετούχοι θα είναι αυτοί που θα μας δώσουν την εκλογική νίκη. Εεκί είναι που θα υποστούν τη μεγαλύτερη ψυχρολουσία. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα «βαλσαμωμένα πουλιά» διατείνονται και υποστηρίζουν όπου βρεθούν κι όπου σταθούν ότι έχουν κερδίσει τις εκλογές, θα είναι και πάλι δημοτική αρχή, αλλά αυτό που παίζεται είναι αν θα καταφέρουν να καθαρίσουν την εκλογική αναμέτρηση από την πρώτη Κυριακή.
Στον… ψυχίατρο τις απόψεις αυτές τις έχουν πει άραγε;

Πώς κινούνται τα νέα πρόσωπα
Στους Αγ. Θεοδώρους χθες το βράδυ παραβρέθηκε ο κατά πάσα πιθανότητα υποψήφιος δήμαρχος στηριζόμενος ίσως και από το συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στάμου, αλλά δεν φαίνεται στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωσή του να απεκόμισε τα προσδοκώμενα οφέλη, ανανεώνοντας το ραντεβού του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Είναι σαφές ότι ο χρόνος έχει περάσει και οι υποψήφιοι θα έπρεπε να έχουν σχεδόν έτοιμους τους κορμούς των συνδυασμών τους, αλλά ειδικότερα οι νέοι υποψήφιοι είναι αρκετά πίσω και ο πολιτικός χρόνος είναι μάλλον βραχύς για να μπορέσουν να καλύψουν όλο το χαμένο έδαφος.
Πρέπει να σημειωθεί ότι όποιος τελικά επιλεγεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για να στηριχθεί θα είναι σαφώς πιο εύκολο να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο λόγω των οργανωμένων οπαδών του κόμματος. Ζητούμενο είναι αν οι ψήφοι που θα λάβει θα του επιτρέψουν να εισέλθει στο β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών, αφήνοντας εκτός της Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση.
Σε χειρότερη μοίρα από τους προαναφερόμενους υποψηφίους είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι, οι οποίοι δεν βρίσκουν με ευκολία πρόθυμους δημότες να είναι υποψήφιοι για τη στελέχωση του συνδυασμού.
Βασικότερη αιτία είναι ότι ο κόσμος έχει τα προβλήματά του, δεν ακούει κάποιο όνομα να κάνει μεγάλο γκελ, με συνέπεια να μην επιθυμεί να μπλέξει σε περιπέτειες έχοντας άλυτα και σε εκκρεμότητα τα προσωπικά και οικογενειακά του προβλήματα.
Ωστόσο, οι δημότες που επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στην εκλογική διαδικασία, διαπιστώνουν αυτή τη χαλαρότητα εκ μέρους των συνδυασμών, αποφεύγουν να δεσμευθούν και επιδιώκουν να κερδίσουν χρόνο μέχρι τα περιθώρια να γίνουν ανελαστικά, έτσι ώστε κι αυτοί από την πλευρά τους να επιτύχουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον εαυτό τους, ίσως και κάποιοι με αναγνωρισιμότητα να μπορέσουν να επιτύχουν περισσότερα ανταλλάγματα.
(120214)
Return top