Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ… ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ

Μόνιμο θέμα συζήτησης στην πόλη του Λουτρακίου, πέραν των διπλών εγκαινίων - πρόκληση που πραγματοποιεί σήμερα το πρωί ο Γιώργος Γκιώνης θυμίζοντας ολίγον από Στυλιανό Παττακό να κόβει κορδέλες και να κρατάει ένα μυστρί στο χέρι, είναι ο… αποκεφαλισμός χρονιάρες ημέρες της διευθύντριας του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου Βάνας Νικολοπούλου Λάγιου.
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην απορεί με την απόφαση που πήραν οι οκτώ της πρώην ΔΑΕΤ Α.Ε. υιοθετώντας μια πρακτική που περιέχει μόνον εμπάθεια κι εκδικητικότητα, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν.
Το συγκεκριμένο θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να θιγεί διεξοδικά στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου από πολλές πλευρές, δεδομένου ότι την απόφαση που ελήφθη τη χαρακτηρίζουν προϊόν ολοκληρωτικών καθεστώτων, δεδομένου ότι στην κατηγορούμενη, δεν εδόθη το στοιχειώδες του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, αυτό της απολογίας του κατηγορουμένου, έστω και για το θεαθήναι.
Συγκεκριμένοι κύκλοι διερωτώντο πώς είπε ναι ο Κώστας Χατζόπουλος, όταν θύμα ανάλογου διωγμού είχε υποπέσει η ίδια η κόρη του; Ακόμη διερωτώντο πώς συμφώνησαν κι έβαλαν υπογραφή στην προειλημμένη απόφαση του απερχόμενου δημάρχου Γιώργου Γκιώνη κάποιοι που επικαλούνται υψηλό δημοκρατικό φρόνημα;
Δυστυχώς γι’ αυτούς στη συνείδηση μεγάλου αριθμού πολιτών, αποχωρούν αμαυρώνοντας και τα όποια θετικά σημεία είχαν επιδείξει στην τετραετία.
Πάντως η σημερινή συνεδρίαση, αν και τελευταία, θα χαρακτηρισθεί από τις έντονες αντιπαραθέσεις και τους υψηλότατους τόνους.
Για την ιστορία μπορούν να ανακαλέσουν την απόφαση, έστω και δια περιφοράς, αφού θεωρείται υπέρ του δέοντος σίγουρο από νομικούς κύκλους ότι η απόφαση αυτή θα χαθεί στα δικαστήρια σε βάρος του δημοτικού συμφέροντος!

(291210)
Return top