ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ




ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΚΙΩΝΗ ΣΕ THERMAL SPA ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Την προεκλογική του καμπάνια για τις δημοτικές εκλογές του Ιουνίου του 2014, έχουν την αίσθηση ότι ξεκινούν τα μέλη του μορφώματος της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών», με τα διπλά εγκαίνια που πραγματοποιεί εκόν άκον ο απερχόμενος δήμαρχος της μειοψηφίας Γιώργος Γκιώνης.
Δημοτικοί σύμβουλοι έλαβαν προσκλήσεις για τα εγκαίνια το πρωί της Τετάρτης στο Thermal Spa και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο. Προβλέψιμη η ομιλία Γιώργου Γκιώνη και αναμενόμενο τι θα πει, το γνωστό ποιηματάκι του μέντορά του Γιάννη Βραχάτη, αλλά δεν θα πει λέξη για το εξωφρενικό οικονομικό κόστος κατασκευής και των δύο έργων, τα € 28.000 μηνιαίως για τη συντήρηση των φίλτρων των πισίνων, τα € 4.000.000 που έχει λαμβάνειν ο εργολάβος.
Επειδή τα νούμερα είναι τρελά, ο νέος δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, θα πρέπει να ζητήσει οικονομοτεχνική έρευνα από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας για να διαπιστώσει και να πληροφορηθεί η τοπική κοινωνία από το Γιώργο Γκιώνη γιατί εκτοξεύθηκε το κατασκευαστικό κόστος, αλλά και πώς πέταγε από το παράθυρο το δημοτικό - δημόσιο χρήμα, αλλά τέλος πάντων έχει ενδιαφέρον να μάθουν οι πολίτες ποιοι το καρπώθηκαν σε βάρος τους.
Υπάρχουν κραυγαλέες περιπτώσεις κι όλα είναι απαραίτητο κι επιβεβλημένο να έλθουν στο φως της δημοσιότητας, για να έχει αποδομήσει ο Κώστας Λογοθέτης τον πρώτο αντίπαλό του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Γιατί αν κοιτάξουμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές, από το υπάρχον πολιτικό προσωπικό:
- Ο Παύλος Παύλου ολοκλήρωσε τον κύκλο του οπότε από το συνδυασμό του θα αναμένεται να αναδειχθεί ένα νέο πρόσωπο.
- Ο Παύλος Μίχας δεν θα μπορέσει να ηγηθεί συνδυασμού, μετά τα όσα έχουν διαδραματισθεί κι όλο το παρασκήνιο σ’ αυτές τις εκλογές.
- Ο Δημήτρης Γέρου είχε την ατυχία με το γνωστό πρόβλημα της υγείας του.
- Ο Γιώργος Πετρίτσης θα δηλώσει παρών και με σαφώς μεγαλύτερες αξιώσεις τούτη τη φορά.
- Από το συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη, κανείς δεν έχει την παραμικρή τύχη με όσα προσυπέγραψαν κατερχόμενοι στον ίδιο συνδυασμό να διεκδικήσει με δικό του συνδυασμό το δημαρχιακό θώκο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε να διεκδικούν το δήμο, εντελώς νέα πρόσωπα.

Το βράδυ δημοτικό συμβούλιο
Τετάρτη βράδυ, η απερχόμενη δημοτική αρχή του δημάρχου της μειοψηφίας Γιώργου Γκιώνη, πραγματοποιεί το τελευταίο της δημοτικό συμβούλιο, το οποίο αναμένεται να έχει ενδιαφέρον, καθ’ ότι θα γίνουν γνωστές αλήθειες για το Γιώργο Γκιώνη. Όπως είναι φυσικό, οι εξελίξεις τρέχουν και η φημολογία στο Λουτράκι δίνει και παίρνει.
Δημοτικός παρατηρητής, επεσήμαινε στο loutraki-press, ότι έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου υπό την απερχόμενη δημοτική αρχή της μειοψηφίας, παρά η ονοματολογία για τα νέα πρόσωπα που θα εμπιστευθεί ο Κώστας Λογοθέτης να αναλάβουν καθήκοντα!

(251210)
Return top