ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
ΑΠΟ ΤΟ
ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες.
Κατ’ αρχήν σας ευχαριστούμε και προσωπικά και εκ μέρους του συνδυασμού Με τους Πολίτες Μπροστά με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Λογοθέτη, για τη στήριξη μας.
Από τώρα αναγνωρίζουμε ότι είναι μεγάλη η τιμή να εμπιστευθείτε την παρουσία μας στο νέο δημοτικό συμβούλιο, αλλά παράλληλα μας αναθέτετε και μια μεγάλη ευθύνη, στην οποία θα ανταποκριθούμε με αποτελεσματικότητα, καταβάλλοντας άοκνες προσπάθειες ακόμη και πέραν των δυνάμεών μας.
Είναι προφανές, ότι η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος στον συνενούμενο δήμο μας, εκτός από τη στήριξη των εκλεκτών τους, με τη ψήφο του έδωσε και ισχυρότατο μήνυμα ενάντια στην «αναιμική» προσπάθεια «χειραφέτησης» της νυν δημοτικής αρχής από τα ιδιωτικά κέντρα εξουσίας που προσπαθούν να της επιβάλλουν θέσεις και απόψεις, ενώ ταυτόχρονα της αρνούνται τον ουσιαστικό έλεγχο, εκ του νόμου και των συμβάσεων προβλεπόμενο.
Ο δήμος μας, πρέπει να συμπεριφέρεται προς τους τρίτους ιδιώτες -όποια οικονομική δύναμη και εάν διαθέτουν- με σεβασμό, αλλά πρώτα από όλα με αδιαπραγμάτευτο γνώμονα τόσο το Δημόσιο, όσο και το δημοτικό συμφέρον, όπως το οριοθετούν το πνεύμα του Συντάγματός μας και οι σύμφωνοι με Σύνταγμα νόμοι του ελληνικού κράτους.
Επιτέλους, θα πάψουν να γίνονται τα πάντα, προς όφελος του ιδιωτικού συμφέροντος!
Είναι η μεγάλη ευκαιρία να μάθουμε και να εκπαιδευθούμε να απαιτούμε όλοι ανεξαιρέτως, ότι τα όποια συμφέροντα και σκοπιμότητες θα πρέπει και επιβάλλεται να υποχωρούν σε κάθε περίπτωση μπροστά στο Δημόσιο και το δημοτικό Συμφέρον.
Εξάλλου, αυτό πρέπει να είναι το μήνυμα που πρέπει να εξάγουμε όλοι σ’ αυτές τις εκλογές, όταν το 65,55% των συμπολιτών μας είπε όχι στη δημοτική αρχή του Γιώργου Γκιώνη.
Η νέα αρχή που επιβάλλεται να γίνει και θα εμπεριέχει τον παραπάνω γνώμονα, θα είναι δύσκολη και για το δήμο μας. Θα πρέπει να αρχίσει να αλλάζει η έως σήμερα νοοτροπία. Μ’ αυτό το γνώμονα, θα πρέπει κι επιβάλλεται να λειτουργήσουμε όλοι και για την πατρίδα μας. Η μετουσίωση αυτών των στόχων απαιτεί, να έχουμε προηγουμένως αγαπήσει την πατρίδα μας, τον τόπο μας και τον συνάνθρωπό μας.
Η παράδοσή μας, η αρχή της ισότητας, της Δικαιοσύνης και η κοινωνική αλληλεγγύη μέσα στην Δημοκρατία που θα εκφράζει ο δήμος μας, μπορεί κάλλιστα να δείχνει το δρόμο και σε κυβερνήσεις που έχασαν τον φάρο τους.
Η νέα δημοτική αρχή θα δώσει το έναυσμα να σηκωθούμε από τον αποχαυνωτικό καναπέ μας και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τα παιδιά μας, θέτοντας ως προϋπόθεση και δίνοντας προτεραιότητα στην πράσινη ανάπτυξη.
Ελπίζουμε όλοι, να στηρίξουν το συνδυασμό ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ για να δοθεί η ευκαιρία για μια νέα αρχή με πυξίδα τις επιταγές του πνεύματος του Συντάγματός μας.
Οι άνθρωποι του ως άνω συνδυασμού είναι έτοιμοι κι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να εκπληρώσουν τις προσδοκίες όλων μας.
Mε εκτίμηση και με ένα μεγάλο ευχαριστώ!

(101110)




ΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ «ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ»


Ο λαός του Δήμου μας το 2006 ανέθεσε στην Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση το ρόλο της μείζονος αντιπολίτευσης.
Στην τετραετία που μας πέρασε εξασκήσαμε δημιουργική αντιπολίτευση ελέγχοντας την πλειοψηφία και αποκαλύπτοντας με στοιχεία την αδιέξοδη και επικίνδυνη πολιτική του κ. Γκιώνη.
Παρόλα αυτά το εκλογικό αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών δεν μας δικαίωσε.
Η Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση ευχαριστεί τους περισσότερους από τρεις χιλιάδες συμπατριώτες μας που με την ψήφο τους την περασμένη Κυριακή εμπιστεύτηκαν την παράταξή μας.
Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, είμαστε όλοι περήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε και ευτυχείς που θα μπορούμε και αύριο να κοιτάμε τους συνδημότες μας στα μάτια και να περπατάμε με ψηλά το κεφάλι.
Είναι αυτονόητο ότι τα δήθεν «αποκλειστικά» ρεπορτάζ που κάποιοι κυκλοφόρησαν περί δικών μας σκέψεων για επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων λόγω της οριακής διαφοράς, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Απόλυτα προσηλωμένοι στις Δημοκρατικές Διαδικασίες δεν μπορούμε παρά να σεβαστούμε στο ακέραιο το αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου.
Ως εκ τούτου η παράταξή μας δεν θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να επέμβει στη διαμόρφωση του τελικού εκλογικού αποτελέσματος αντιμετωπίζοντας τους συνδημότες μας - που επί πολλά χρόνια μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους – ως αγέλη.
Η θέση μας ως συνδυασμός για το ποιο είναι το συμφέρον του τόπου έχει με σαφήνεια αποτυπωθεί και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, θέση από την οποία δεν θα μπορούσαμε να υποχωρήσουμε ούτε κατά το ελάχιστο.
Παρόλα αυτά, σέβεται το ιερό δικαίωμα και την κρίση του καθενός να αποφασίζει για τον τόπο του. Πλέον, η πληροφόρηση και το αισθητήριο των ίδιων των δημοτών θα είναι αυτά που θα επιλέξουν την καταλληλότερη λύση για το Νέο Δήμο μας.

Για την Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση
Παύλος Παύλου

(101110)



ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ
ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ


Από πότε ο δηλωμένος απολιτίκ Γιώργος Γκιώνης απέκτησε κομματική ταυτότητα και κομματική υποστήριξη;
Από πότε και με ποιό δικαίωμα κορυφαία γαλάζια πολιτικά στελέχη από τη Δευτέρα το βράδυ παίρνουν τηλέφωνο ομοϊδεάτες τους οπαδούς υπέρ του δημάρχου της μειοψηφίας;
Που ήταν αυτά τα κορυφαία γαλάζια τοπικά πολιτικά στελέχη που ξαφνικά θυμήθηκαν το Λουτράκι, να δίνουν αγώνες και μάχη για να κατασκευασθεί η μαρίνα Λουτρακίου, από την οποία θα ωφεληθεί και ολόκληρη η Κορινθία γενικότερα;
Μούγκα στη στρούγκα!
Που ήταν αυτά τα γαλάζια κορυφαία τοπικά πολιτικά στελέχη που ξαφνικά θυμήθηκαν το Λουτράκι, να δίνουν αγώνες και μάχη για να ξεκολλήσει το δήθεν εμπόδιο του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου για να ανοίξει ο δρόμος και να κατασκευασθεί η μαρίνα;
Μούγκα στη στρούγκα!
Που ήταν αυτά τα γαλάζια κορυφαία τοπικά πολιτικά στελέχη που ξαφνικά θυμήθηκαν το Λουτράκι, να δίνουν αγώνες και μάχη για να έλθει μέσα στο Λουτράκι ο προαστιακός σιδηρόδρομος.
Μούγκα στη στρούγκα!
Από πού κι ως που έρχονται σήμερα αυτά τα γαλάζια στελέχη και παρεμβαίνουν στα τοπικά πράγματα;
Από πού κι ως που έρχονται να χρωματίσουν τις τοπικές δημοτικές εκλογές, όταν μέχρι σήμερα τα πράγματα κινούνται όπως είναι φυσιολογικό, οι τοπικές κοινωνίες να εκλέξουν τους εκλεκτούς τους κι όχι να εκλεγούν οι εκλεκτοί των κομμάτων ή των τοπικών επιχειρηματικών συμφερόντων;
Από πού κι ως πού έρχονται τα γαλάζια στελέχη στο Λουτράκι να κάνουν προπαγάνδα υπέρ του Γιώργου Γκιώνη, του δημάρχου που υποστηρίζεται απροκάλυπτα από το καζίνο; Δηλαδή, το πολιτικό τους ήθος υπαγορεύει τη διαπλοκή; Εγκρίνουν ένα δημόσιο πρόσωπο, ένας αιρετός να είναι υποχείριο επιχειρηματικών συμφερόντων;
Αυτό είναι η Δεξιά;
Αυτές είναι οι παρακαταθήκες του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ευάγγελου Αβέρωφ;

Ο Αντώνης Σαμαράς ξέρει ότι κρύβονται τέτοια στελέχη στον κόρφο της Νέας Δημοκρατίας;
Τέτοια πολιτικά στελέχη δεν τα θέλει ούτε ο τόπος, ούτε η Ελλάδα γιατί οι νοοτροπίες αυτές έχουν οδηγήσει μέχρι σήμερα στην καταδίκη της πατρίδας μας.

Υ. Γ.: Τα γαλάζια στελέχη δεν κινούνται κάτω από κομματικές εντολές της Ρηγίλλης, αλλά από πρωτοβουλία δική τους και κάνουν να ντρέπονται όσους είναι καθαρόαιμοι κι έντιμοι δεξιοί!
(101110)
Return top