Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΛΟΓΩ ΠΑΝΙΚΟΥ,
ΜΟΙΡΑΖΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ!

Ο πανικός που έχει καταλάβει όχι μόνο το δήμαρχο της μειοψηφίας Γιώργο Γκιώνη, αλλά και το μόρφωμα της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών» δεν έχει προηγούμενο.
Μέσα σε όλα τα ευτράπελα που έχει πει και έχει κάνει ο Γιώργος Γκιώνης στην παρούσα προεκλογική περίοδο, όπως καταγγέλλεται στο loutraki-press, έφθασε στο σημείο να μοιράζει ο ίδιος, προεκλογικά φυλλάδια στην είσοδο του σταδίου, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα του ΠΑΟΛ με τη Θήβα.
Σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες, μετά τη λήξη του αγώνα ο Γιώργος Γκιώνης περίμενε κάτω από την κερκίδα να χαιρετήσει έναν έναν τους φιλάθλους. Όμως, είχε κάτσει σε λάθος σημείο, δηλαδή στην κερκίδα που καθόντουσαν κατά κύριο λόγο οι οπαδοί της Θήβας και μικρός αριθμός Λουτρακιωτών. Έτσι, οι χειραψίες που εισέπραξε ήταν πάρα πολύ λίγες, ενώ οι επισκέπτες στην πόλη, επειδή δεν τον γνώριζαν όπως ήταν φυσικό, αλλά προφανώς δεν τον θυμόντουσαν από το ρεζιλίκι του τόπου στον ΑΝΤ-1, απομακρύνονταν χωρίς να του δίνουν σημασία.
Οι Λουτρακιώτες φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στο Θώδειο Στάδιο, αποχωρούσαν από την άλλη θύρα του σταδίου, με αποτέλεσμα να… χάσουν τη χειραψία του Γιώργου Γκιώνη.
Όταν λοιπόν, ο Γιώργος Γκιώνης σ’ ένα Στάδιο μικρότατης χωρητικότητας φιλάθλων, δεν μπορεί να αντιληφθεί από ποια πόρτα αποχωρεί η μεγάλη μάζα των συμπολιτών του, πώς είναι δυνατόν να οδηγήσει τον τόπο με ασφάλεια κι επιτυχία στο μέλλον, μέσα από δύσκολες ατραπούς και μονοπάτια που βρίσκονται μπροστά μας;
Πώς είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να κινηθεί με ευελιξία και να επιδείξει υψηλά αντανακλαστικά;
Πάντως ο Γιώργος Γκιώνης αποδείχθηκε και γκαντέμης, καθ’ ότι η ομάδα ηττήθηκε με σκορ 1 - 0.
(021110)




ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΤΟ 2006
ΓΙΑ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Το 2006, ο Γιώργος Γκιώνης προκειμένου να εκλεγεί δήμαρχος συμπεριφερόταν με νοοτροπία όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω.
Εκ του αποτελέσματος, υποσχέσεις και ελπίδες που μοίρασε αποδείχθηκαν φρούδες, με συνέπεια τέσσερα χρόνια μετά που θα πάει στην κάλπη να εισπράξει, θα διαπιστώσει ότι το… ταμείον είναι μείον!
Ο λόγος; Το 2006, πριν τις δημοτικές εκλογές, ο Γιώργος Γκιώνης προσωπικά, είχε υποσχεθεί σε καρδιοπαθή ότι θα του δώσει ρεύμα, που δεν του χορηγούσε η προηγούμενη δημοτική αρχή.
Ο ασθενής, ενθουσιασμένος, πήγε και μετέφερε το νέο στην οικογένειά του με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ελπίδα σε όλα τα μέλη της για την επιβαρυμένη υγεία του αδελφού, θείου και ούτω καθ’ εξής, ενώ δεσμεύθηκαν όλοι -όπως κι έγινε- ότι θα ψηφίσουν το Γιώργο Γκιώνη.
Ο ασθενής, αναγκασμένος εκ της μοίρας του να κάνει υπομονή, ανέμενε για μακρό διάστημα, μέχρι που μια ημέρα αποφάσισε να πάει στο δημαρχείο να υπενθυμίσει στο Γιώργο Γκιώνη την προεκλογική δέσμευσή του. Ο Γιώργος Γκιώνης αμέσως σήκωσε το υποκάμισό του και του είπε, προηγουμένως είχε έρθει άλλος ένας χειρουργημένος στην κοιλιά και μου ζήτησε ανάλογα πράγματα. Τι το περάσατε το δημαρχείο τον ρώτησε ο δήμαρχος; Ίδρυμα;
Ο ασθενής, αποχώρησε απογοητευμένος και πικραμένος, νιώθοντας ως περιθωριακός, από τον τρόπο που του είχε συμπεριφερθεί ο δήμαρχος που είχε πιστέψει και εμπιστευθεί ότι θα του δώσει λύση στο πρόβλημά του. Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς, ήταν τελικά να εξοργισθούν μηδενός εξαιρουμένου όλα τα μέλη της οικογένειάς του και ο Γιώργος Γκιώνης παρά κάτι, να χάσει από μία μόνο οικογένεια, παρά κάτι, εκατό ψήφους.
(021110)




«Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ,
ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ!»

Ο Γιώργος Γκιώνης, λίγο καιρό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, βγήκε από το γραφείο του να γνωρίσει εργαζομένους του δήμου που απασχολούνται στο δρόμο.
Έτσι, φθάνοντας σε μια ομάδα που εργαζόταν, κατέβηκε από τη μοτοσικλέτα του, σήκωσε τα μανίκια του μπουφάν του και πλησίασε τους εργαζομένους. Αφού τους χαιρέτησε και πριν ολοκληρώσει δύο προτάσεις τους είπε αυτολεξεί: «Θέλω να ξέρετε ότι μπορεί να λένε ότι ο Γιώργος γκιώνης είναι καλό παιδί, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι είναι και αλήτης!»
Την άλλη ημέρα οι εργαζόμενοι αστειευόμενοι μεταξύ τους, έλεγαν: «Δουλέψτε, γιατί θα έλθει ο αλήτης να μας δείρει!»
(021110)




Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ,
ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΟΧΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ

Ο Γιώργος Γκιώνης συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του, χθες το πρωί αλίευε ψηφοφόρους στο κεντρικό Λουτράκι. Κάποια στιγμή, ο δήμαρχος της μειοψηφίας Γιώργος Γκιώνης, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με γνωστό του τον οποίο χαιρέτησε και στη συνέχεια όλο σιγουριά τον ρώτησε: «Θα με ψηφίσεις;»
Φυσικά, η απάντησή του τον αιφνιδίασε. Γιατί, μόνο όχι δεν περίμενε να ακούσει. ο Γιώργος Γκιώνης ρώτησε το γιατί; Ο γνώριμός του του αποκρίθηκε ότι επισκέφθηκα τον αντιδήμαρχο, ο οποίος παρεπιμπτόντως βρισκόταν δίπλα του, και του ζήτησα να κάνει μια σύννομη ενέργεια. Ακόμη περιμένω… Ο Γιώργος Γκιώνης τότε του είπε: «Ποιος αντιδήμαρχος… Θα έρχεσαι κατευθείαν σε μένα να δίνω άμεσα τη λύση».
Αυτήκοοι μάρτυρες ήταν και άλλοι πολίτες, εκ των οποίων ένας μετέφερε στο loutraki-press και την προαναφερόμενη στιχομυθία. Έτσι κάποιος σιγοψιθύρισε ξέρω - ξέρω και θα το δω.
Πρόκειται για χαρακτηριστικές φράσεις του Γιώργου γκιώνη, όταν του ζητήσει κάτι, κάποιος πολίτης.
(021110)
Return top