ΚΟΥΙΖ

Τι πρέπει να πίνουν και δεν μας δίνουν τα ΠΑΣΟΚοαπομεινάρια του β΄ ορόφου της Ιάσωνος που νομίζουν ότι επιτυχία είναι η βλακεία, μ’ αυτά που γράφουν και προσβάλλουν το δήμο Λουτρακίου που τους μισθοδοτεί;
(080114)




Είπαν…

«Του… κουτρούλι ο γάμος θα γίνει με τους νεοφώτιστους υποψηφίους δημάρχους που ακόμη δεν έχουν φτιάξει ούτε στοιχειώδες επιτελείο. Όμως, απρόβλεπτες -για τους πολλούς- εξελίξεις μπορεί να τους καταστήσουν πρωταγωνιστές…»
(080114)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΑΝΙΚΗΤΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ
ΩΣ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ΣΤΟΝ Β΄ ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΙΑΣΩΝΟΣ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Υπό το κράτος απόλυτου πανικού για το ολοκληρωτικό ναυάγιό της, η δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη θυμίζει τη λαϊκή σοφία ο «ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται» και βάλλοντας ανεξέλεγκτα έχει την αίσθηση ότι με πασοκικές πολιτικές της δεκαετίας του ’70, δια της μεθόδου του αποπροσανατολισμού, θα επιτύχει τουλάχιστον να εξοβελίσει την αποστροφή που νιώθει η τοπική κοινωνία σε βάρος της.
Στο πλαίσιο αυτό, οι «κενού περιεχομένου φωστήρες» της Ιάσωνος, εξώθησαν το δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη να εκδώσει μέσω του γραφείου Τύπου μια ανακοίνωση, η οποία μόνον λύπηση για το κατάντημά τους μπορεί να προκαλέσει. Μια ανακοίνωση που δεν έχει αρχή μέση και τέλος, είναι ένα αλαλούμ, και τουλάχιστον στους εχέφρονες γίνεται εμφανές ότι επιχειρείται να κουκουλωθούν τα χάλια τους, αλλά προδίδονται από την πρωτόγνωρη για «πολιτικά» πρόσωπα ανοησία τους.
Όχι μόνον δεν κοιτούν τα χάλια τους που έχουν καταστεί περίγελος κι έχουν διασύρει το δήμο Λουτρακίου σε ολόκληρη την επικράτεια, αλλά επιχειρούν να κάνουν την υπέρβαση και της λαϊκής σοφίας επιδιώκοντας μ’ ένα σμπάρο όχι δύο, αλλά τρία τρυγόνια.
Περίπτωση 1: Ξεχνούν την κοινωνική αναλγησία τους προς τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες τους, και προκριμένου να αναστρέψουν την εικόνα τους λόγω του προεκλογικού εμπαιγμού σύμπασας της τοπικής κοινωνίας που δεν κατέβαλαν οι αμειβόμενοι το 20% της αποζημίωσής τους στο Φιλόπτωχο Ταμείο του ιερού ναού Παναγίας Γιάτρισσας, έρχονται τώρα και προσπαθούν να επιδείξουν φιλολαϊκό πρόσωπο. Επιδεικνύουν δήθεν ευαισθησία, προφασιζόμενοι την αναγκαιότητα ματαίωσης είσπραξης των τελών αποχέτευσης κι αυτά να εισπραχθούν σε ύστερο χρόνο και φυσικά μετά τις προσεχείς δημοτικές εκλογές από τη νέα δημοτική αρχή, που πάντως δε θα είναι οι ίδιοι.
Η συγκεκριμένη εκκρεμότητα είχε τεθεί σε γνώση του Κώστα Λογοθέτη από το Σεπτέμβριο του 2011, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, κατά την προσφιλή τακτική του της αναβλητικότητας είχε πει το θέμα να το κοιτάξουμε αργότερα κι αυτό έπιασε αράχνες στο συρτάρι…
Περίπτωση 2: Στο πλήρες αδιέξοδό τους οι «αυλικοί του αυτοκράτορα» βάλουν αμέσως και εμμέσως κατά του πολιτικού συνεταίρου του Κώστα Λογοθέτη, «βετεράνου»(!) δημάρχου Παύλου Παύλου, τα σπασμένα έργων και πράξεων εκείνου, πληρώνει σήμερα ο τόπος και θα πληρώνει για πολλές δεκαετίες. Αμέσως ο «αυλικοί» τον κτυπούν, γιατί δεν ξεκίνησε να το εισπράττει το τέλος αποχέτευσης το 2005; Αλλά ο άνθρωπος τότε, ήθελε να κάνει εκλογές, ευελπιστώντας να τις κερδίσει και να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του. Εμμέσως, εξαπολύουν τη χολή τους κατά του προέδρου της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτη Βαρελά, για τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν ότι θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Παύλου Παύλου (άλλος ένας ακόμη που αυτοκτονεί πολιτικά) και του γενικού διευθυντή της εταιρείας Τάσου Μαστραντωνάκη, ο οποίος από τη μία το τελευταίο διάστημα ως επικεφαλής των υπηρεσιών, έχουν προωθήσει έργα ανάπτυξης της εταιρείας, από την άλλη οι φημολογίες στην πολιτική πιάτσα θέλουν να θεωρεί ως καλύτερη λύση για τη σημερινή κρίση τον πολυχρονεμένο δήμαρχο Παύλο Παύλου. Αλήθεια ποιόν Παύλο Παύλου και ποιόν τόπο έπιασε ο πακτωλός των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που διαχειρίσθηκε; Που είναι όλα αυτά τα χρήματα σε έργα να έχουν απογειώσει τουριστικά την πόλη;
Περίπτωση 3: Ανίκητη η βλακεία λέει ο θυμόσοφος λαός μας, αλλά οι «αυλικοί» έχουν το δυστύχημα όχι μόνον να μην αντιλαμβάνονται την κατάστασή τους, αλλά ν προβάλλουν τη βλακεία και ως προτέρημα. Λένε στην ανακοίνωση χαρακτηριστικά: «Αξίζει να αναφερθεί ότι, αφενός η επιλογή του προέδρου της ΔΕΥΑ του δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων, έγινε μόνο από την αντιπολίτευση». (Αλήθεια, εκείνη την ώρα τι πίνατε ή τι καπνίζατε;) Είναι δυνατόν σε ένα σώμα, όταν ελέγχεις το 59,25% να ισχυρίζεσαι ότι η αντιπολίτευση εξέλεξε πρόεδρο της εταιρείας; Δηλαδή, ισχυρίζονται μόνοι τους ότι έχουν χάσει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο; Τότε τι κάνετε εκεί; Τσίπα δεν έχετε; Ηθική δεν έχετε;
Γιατί ξεχνάτε ότι το ίδιο σώμα απέρριψε ως πρόεδρο της εταιρείας το δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη;
Ποίου συνδυασμού τελικά προΐσταται ο Κώστας Λογοθέτης; Έχετε αντιληφθεί όλοι μαζί ότι είσαστε μια υπηρεσιακή δημοτική αρχή και παραμένετε στις θέσεις για την αποζημίωση και τις απευθείας αναθέσεις;

Η ανακοίνωση για γέλια και για κλάματα
Ο δήμος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων ενημερώνει τους δημότες, ότι η πρόσφατη απόφαση για το χρόνο είσπραξης των  τελών αποχέτευσης από τη ΔΕΥΑ, αφορά καθαρά τον πρόεδρο Παναγιώτη Βαρελά και τον διευθυντή Αναστάσιο Μαστραντωνάκη και ουδεμία σχέση έχει με απόφαση της δημοτικής αρχής.
Αξίζει να αναφερθεί ότι, αφενός η επιλογή του προέδρου της ΔΕΥΑ του δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων, έγινε μόνο από την αντιπολίτευση και αφετέρου ότι η οφειλή του τέλους αυτού από τους κατοίκους της πόλης του Λουτρακίου, ανάγεται από το έτος 2005, καθότι το τέλος αυτό δεν εισπράχθηκε ποτέ μέσα στον αντίστοιχο χρόνο έως και σήμερα, από τις προηγούμενες διοικήσεις και υπηρεσίες της ΔEYA.
Συνεκτιμώντας τη δεινή οικονομική κατάσταση των δημοτών μας από την εντεινόμενη οικονομική κρίση και ύφεση, αλλά και από τα διαρκή επιβαλλόμενα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, δεδομένα τα οποία οδηγούν τους πολίτες στο όριο της ανέχειας, η δημοτική αρχή, έχοντας ήδη μειώσει τα δημοτικά τέλη διαφωνεί πλήρως με την επικείμενη χρονική εφαρμογή των τελών στους δημότες.
Κατά συνέπεια, υπήρξε παρέμβαση του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, ώστε να μην εκδοθούν λογαριασμοί με το εν λόγω τέλος, με σκοπό να υπάρξει συγκεκριμένο σχέδιο είσπραξης αλλά και αποπληρωμής φόρων, καθώς αυτό θα πρέπει να ανταποκρίνεται στη σημερινή οικονομική δυναμική των νοικοκυριών του δήμου, δίχως να κλιμακώνει τη δυσχέρεια όσον αφορά την αποπληρωμή των υποχρεώσεών τους.
(080114)




ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!

Η δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη έχει γράψει ιστορία στις μελανές σελίδες του δήμου Λουτρακίου και ήδη η τοπική κοινωνία της επιδεικνύει την αποστροφή της με κάθε τρόπο, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση που παρήγγειλε το κόμμα της Συγγρού.
Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση πανελλαδικού χαρακτήρα, σκοπό είχε να μετρήσει την αποδοχή στις περιφέρειες των σημερινών περιφερειαρχών, καθώς επίσης και των δημάρχων σε μεγάλες πόλεις. Όσον αφορά τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, οι πληροφορίες θέλουν αυτός να σκίζει, αλλά τα ρούχα του, δεδομένου ότι η αποδοχή του έχει τσαλακωθεί στο εκλογικό σώμα, με όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Όσον αφορά το δήμο Λουτρακίου, ο Κώστας Λογοθέτης πιάνει… τη βάση λαμβάνοντας μόλις έναν 5 στις προτιμήσεις της κοινής γνώμης. Σύμφωνα δε με πληροφορίες που εκπορεύονται από βουλευτή της Κορινθίας, ο Παύλος Παύλου υπολείπεται σημαντικά του μισητού αντιπάλου του Γιώργου Γκιώνη, ενώ δεν υπάρχουν εκτιμήσεις για τα νέα πρόσωπα που θα τεθούν στην εκλογική μάχη ως υποψήφιοι δήμαρχοι.
Ωστόσο, η τοπική κοινωνία ζητά μετ’ επιτάσεως καινούργιο πρόσωπο ως υποψήφιο δήμαρχο, αλλά ακόμα, παρά το γεγονός ότι πολλά ονόματα πέφτουν στο τραπέζι, κανείς δεν δημιουργεί δυναμική κι όλοι περιμένουν, όσο κι αν δεν ασχολούνται, πρώτα να τον ακούσουν τι λέει;
(080114)
Return top