ΚΟΥΙΖ

Είναι αλήθεια ότι η δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη που καταστρέφει και ξεπουλάει τα πάντα, ότι μέλη της πούλησαν σε γύφτο από την Τρίπολη κάποιους φανοστάτες που ήταν… παρατημένοι στο εργοστάσιο Θρουβάλα, οι οποίοι για το δήμο Λουτρακίου είχαν στοιχίσει ο κούκος αηδόνι;
(240114)




Είπαν…

«Σήμερα αναμένουν στη ΔΕΥΑΛ με συγκρατημένη αισιοδοξία την ανόρυξη ύδατος από τα περίπου 165 - 170 μέτρα στη γεώτρηση που εκτελείται στην περιοχή πλησίον του Εκκλησιαστικού Λυκείου.»
(240114)0




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ «ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ» ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2014 ο Κώστας Λογοθέτης με τους νομικούς συμβούλους της Λουτράκι Α.Ε., εκτιμούν ότι θα έχει ολοκληρωθεί το «ξεπούλημα» και θα έχει μετατραπεί σε ανώνυμη εταιρεία η κοινοπραξία της Club Hotel Casino Loutraki (CHCL).
Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από το αίτημα νέας αναβολής ενός μηνός που κατέθεσαν την Τετάρτη στο αρμόδιο δικαστήριο οι δικηγόροι της Λουτράκι Α.Ε., στο αίτημα πτώχευσης της Λουτράκι Α.Ε. που έχει καταθέσει η «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.». Ένα αίτημα που ήλθε ως συνέπεια του εμπαιγμού που έχει υποστεί η πιστώτρια εταιρεία από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, που δεν έχει τάξη και δεν της έχει καταβάλλει έναντι της οφειλής των περισσοτέρων από € 5 εκατ. Παράλληλα, η αλλοπρόσαλλη τακτική από τον Κώστα Λογοθέτη, έχει επιβαρύνει την εταιρεία με δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε δικαστικά έξοδα που ασκούνται από την πιστώτρια εταιρεία για να κατοχυρώσει τα δικαιώματά της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press οι δικηγόροι της Λουτράκι Α.Ε. ισχυρίσθηκαν και προέβαλαν ως πειστήριο στο δικαστήριο ότι ευελπιστούν να έχουν ευοδωθεί και ολοκληρωθεί οι διαδικασίες της μετατροπής -ξεπούλημα- της κοινοπραξίας σε ανώνυμη εταιρεία με αποτέλεσμα στην δημοτική επιχείρηση να εισρεύσει χρήμα και η Λουτράκι Α.Ε. να ανταποκριθεί σε υποχρεώσεις της, έτσι ώστε να τη βγάλουν από το σημερινό μαρασμό.
Αξιοσημείωτο είναι ότι προς αυτή την κατεύθυνση αντιρρήσεις δεν προέβαλε και η επισπεύδουσα «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.», γιατί ενδεχομένως οι πληροφορίες που διαθέτει θα συνηγορούν στην κατεύθυνση του «ξεπουλήματος» των συμφερόντων του Λουτρακίου κι επομένως πολύ ορθά θα αναμένει να λάβει σημαντικά ποσοστά έναντι της προαναφερόμενης οφειλής.
Το ζητούμενο είναι με τι ποσόν θα ικανοποιηθεί η «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.», όταν ο διαχειριστής της CHCL Νικόλαος Δαούλης Ρεμαντάς έχει προσδιορίσει το τίμημα του «ξεπουλήματος» προς την Λουτράκι Α.Ε. σε καμία των περιπτώσεων να μην υπερβαίνει τα € 3 εκατ. Ένα ποσό που όλα δείχνουν ότι κόπτεται να το εισπράξει ο Κώστας Λογοθέτης, ενόψει και των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου, καθ’ ότι θα υπάρχουν και προεκλογικές δαπάνες…
Εξάλλου, το κόστος των προεκλογικών δαπανών και πώς αυτό θα αντιμετωπισθεί είναι κάτι που εκστομείται μόνιμα από το στόμα όχι μόνον του σημερινού, αλλά και των πρώην δημάρχων, γεγονός που υποδηλοί ότι θα αρχίσουν τα κλέφτικα σφυρίγματα προς την Ποσειδωνία, η οποία αρέσκεται όπως έχει επιδείξει με τη μέχρι σήμερα στάση της να εμπλέκεται στα εκλογικά δημοτικά πράγματα του Λουτρακίου για να εκλέξει δήμαρχο της αρεσκείας της. Εντελώς απρόσμενα, μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και 18 χρόνια για τη μετατροπή της κοινοπραξίας σε ανώνυμη εταιρεία βλέπει να ολοκληρώνεται από ένα ανέλπιστο πρόσωπο, που ούτε φανταζόντουσαν ότι μπορεί να έλθει η ημέρα που θα διαφεντεύει τις τύχες του τόπου, αλλά παράλληλα και δεν θα ορρωδεί προ ουδενός!
Έτσι το Λουτράκι με μαθηματική ακρίβεια, όχι μόνον χάνει τα κεκτημένα του αντί πινακίου φακής, αλλά μεσομακροπρόθεσμα θα απωλέσει και την ίδια του τη συμμετοχή, που θα έχει περιορισθεί σ’ ένα άκρως περιορισμένο ποσοστό που θα δικαιούται ισχνότατο μέρισμα, αφού θα έχει καταστεί φτωχός συγγενής, ενώ ευχαριστημένο θα είναι αν θα μπορέσει να εξακολουθήσει να εισπράττει και ενοίκια για τα ακίνητά του; Αναλογισθείτε μόνον ότι το κοινοπρακτικό αμφισβητήθηκε. Ο Ρεμαντάς του μέλλοντος γιατί να μην αμφισβητήσει το σημερινό καταστατικό που θα συνταχθεί;
Δυστυχώς, για το δήμο Λουτρακίου, αυτοί είναι οι άνθρωποι που θέλουν να διαχειρισθούν την τύχη του!
Ζητούμενο είναι αν οι πολίτες θα τους δώσουν αυτή τη δυνατότητα ή θα τους στείλουν πριν και οι ίδιοι αντιληφθούν σπίτια τους;
(240114)
Return top