ΚΟΥΙΖ 1

«Βετεράνε»(!) δήμαρχε Παύλε Παύλου αν το ΣτΕ αποφανθεί θετικά υπέρ της κατασκευής του Τουριστικού Λιμένα Λουτρακίου θα βγείτε και θα πείτε στους «ιθαγενείς» ότι ήσασταν ανέκαθεν υποστηρικτής του έργου, όπως εμφανίζεσθε σήμερα για τον προαστιακό σιδηρόδρομο; Νομίζετε ότι η κοινωνία του Λουτρακίου δεν διαθέτει μνήμη και γνώση; Λέτε να καταπίνει αμάσητα όσα της σερβίρετε;
(310114)




ΚΟΥΙΖ 2

Πίπη ξέρεις ότι ο αντίζηλός σου πήρε τα υπερδιπλάσια από εσένα για τη διαφήμιση που έβαλε; Ενδεχομένως ο «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου να θέλει να καταστήσει την «Παυλιάδα» κυρίαρχη εκφράστρια των θέσεων της Club Hotel Casino Loutraki;
Αλήθεια Πίπη, θα ασκήσεις κάποια στιγμή αντιπολίτευση στο διώκτη σου με αγωγή ή να υποθέσει κάποιος ότι μυρίζει ομηρεία;
(310114)




Είπαν… 1

«Πάντως θα πρέπει η κοινωνία του Λουτρακίου να λάβει σοβαρά υπόψη της ότι αν εκλεγεί δήμαρχος ένας εκ των δύο συνεταίρων, το Λουτράκι θα λύσει οριστικά και δια παντός τα προβλήματά του και θα περάσει σε νέα φάση με την κοσμογονία που θα συντελεσθεί. Έτσι λοιπόν, αν επανεκλεγεί ο Κώστας Λογοθέτης η ΝΑΣΑ θα μετακομίσει και θα εγκατασταθεί στο Λουτράκι, αφού το αεροδρόμιο Καλαμάτας θα μετατραπεί σε διαστημικό κέντρο. Αν εκλεγεί ο "βετεράνος"(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου, στο Λουτράκι θα μετακομίσει το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ποιά είναι λοιπόν η πιθανότητα να συμβούν αυτά τα δύο μεγάλα γεγονότα στον τόπο μας που μακάρι να συνέβαιναν; Όση πιθανότητα υπάρχει να συμβεί κάτι τέτοιο, άλλο τόσο υπάρχει η προοπτική να εκλεγεί δήμαρχος ο ένας από τους δύο συνεταίρους.»
(310114)




Είπαν… 2

«Όσοι τα παίρνουν φανερά ή κρυφά για να κάνουν μαύρη προπαγάνδα, συμπεριφέρονται σαν τις επί χρήμασι εκδιδόμενες γυναίκες, που στην αρχή ντρέπονται να μην το μάθει και τί θα πει ο κόσμος, ενώ από τη στιγμή που γίνεται βούκινο το κάνουν απροκάλυπτα, το βάζουν και σε πλειστηριασμό, για να πάρουν περισσότερα!»
(310114)




Είπαν… 3

«Επειδή ο γράφων δεν είναι αρπακτικό και λαμόγιο και πεποίθησή του ως επαγγελματίας είναι ότι η καθημερινή ενημέρωση της κοινής γνώμης είναι επιβεβλημένη, όποιος δεν αντέχει να βλέπει να αποτυπώνονται τα χάλια του καθημερινά, ας μην επισκέπτεται το ιστολόγιο. Τα νούμερα της επισκεψιμότητας δεν αποτελούν κριτήριο, έτσι ώστε να γίνει κάποια αρπαχτή, ούτε υπάρχει συμβόλαιο με τους σέρφερ του διαδικτύου να επισκέπτονται καθημερινά το ιστολόγιο.
Η καθημερινή ενημέρωση, δεν αποτελεί εμπάθεια, αλλά υγεία. Αν κάποια αρέσκονται να ενημερώνονται από τα φερέφωνά τους με την κατά παραγγελίαν ενημέρωση, είναι στη διακριτική τους ευχέρεια και κανείς δεν υποχρεώνεται να επισκέπτεται το loutraki-press. Καλόν είναι να το αποφεύγουν, γιατί γεγονότα και αλήθειες βλάπτουν σοβαρά την υγεία.»
(310114)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ
ΜΕΤΑΞΥ «ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ» ΚΑΙ «ΒΕΤΕΡΑΝΟΥ» ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Με τον κηρυχθέντα πόλεμο μεταξύ των συνεταίρων εν εξελίξει, αν και στο βάθος υπάρχει η συνεργασία μόλις πάψουν οι εχθροπραξίες, ο δήμος Λουτρακίου θα πορευθεί προς τις κάλπες της 18ης Μαΐου, καθ’ ότι τη δεύτερη Κυριακή θα υπάρχει αγαστή συνεργασία και ταύτιση απόψεων μεταξύ των άσπονδων συνεργατών για ενδεχόμενη συνδιοίκηση του δήμου Λουτρακίου, όπως γίνεται σήμερα.
Αιτία, η γνώση που διαθέτουν και οι δύο, ότι αν υπάρχουν προοπτικές για δεύτερη Κυριακή, θα περάσει μόνον ο ένας εκ των δύο συνδυασμών και πιο συγκεκριμένα αυτός που προπορεύεται από τα ποσοστά της κάλπης. Κατά συνέπεια, μέχρι την 18η Μαΐου θα υπάρχει μάχη χαρακωμάτων και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, για να μην δίδονται και δικαιώματα κριτικής και σχολίων.
Ο σημερινός πόλεμος μεταξύ των συνδυασμών του «υπηρεσιακού» δημάρχου Κώστα Λογοθέτη και του «βετεράνου»(!) δημάρχου Παύλου Παύλου εξελίσσεται στο θέατρο… επιχειρήσεων της ΔΕΥΑΛ, αφού από τη μία στόχος του νικητή είναι να επιβληθεί του αντιπάλου του και από την άλλη να επιφέρει ανεπανόρθωτα πλήγματα που θα τον βάλουν από κάτω και αναγκαστικά θα σύρεται από τις εξελίξεις για τη διάσωσή του.
Το πιο αστείο της όλης υπόθεσης είναι ότι τόσο ο Κώστας Λογοθέτης, όσο και ο Παύλος Παύλου προσποιούνται ότι δεν τρέχει τίποτα, άσχετα αν αποκάτω τα μαχαιρώματα είναι αλλεπάλληλα κι όποιος αντέξει στη μάχη μέχρι το τέλος. Ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος χωρίς να το αντιλαμβάνεται έχει να αντιμετωπίσει και τις επιπτώσεις του κόστους λόγω του ότι είναι δημοτική αρχή, ενώ ο «βετεράνος»(!) δήμαρχος κινεί τα νήματα και παρακολουθεί εκ του μακρόθεν. Ωστόσο, όπως έχουν τραβήξει και οι δύο πλευρές το σχοινί, έχουν πυροδοτήσει την βόμβα που ονομάζεται ΔΕΥΑΛ και ο χρόνος της μετράει αντίθετα για να εκραγεί πριν την πρώτη Κυριακή των προσεχών δημοτικών εκλογών.
Θύματα, πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξουν και από τις δύο πλευρές, αλλά θα επιβιώσει αυτός που έχει ταχθεί και είναι απερίσπαστα υπέρ της νομιμότητας, κάτι που φαντάζει απίθανο να υιοθετηθεί από τη δημοτική αρχή, δεδομένου ότι δεν υπολογίζουν νόμους και κανόνες, εν αντιθέσει με τα στελέχη του Παύλου Παύλου που είναι περισσότερο έμπειρα, αλλά και ξέρουν να φυλάγονται από τις κακοτοπιές.
Κώστας Λογοθέτης και Παύλος Παύλου γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος δεν καταφέρει να προκριθεί στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών χάθηκε οριστικά κι ενδεχομένως αυτός ο λυσσαλέος πόλεμος μεταξύ των δύο συγκεκριμένων συνδυασμών και τις απώλειες που θα επιφέρει, ενδεχομένως να δώσει τη δυνατότητα να ξεπεταχθεί ένας τρίτος συνδυασμός που κάτω από κανονικές και φυσιολογικές συνθήκες δεν θα είχε τύχη. Κι αυτό θα επιτευχθεί αν ο τρίτος συνδυασμός και δή καινούργιος, κινηθεί έξυπνα κι εκμεταλλευθεί την έλλειψη πολιτικής σκέψης στους δύο αντιπάλους.
(010214)
Return top