ΚΟΥΙΖ

Πώς εκταμιεύσατε δήμαρχε Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη τα € 50.000 για την ανάπλαση της «Παλαιάς Βρύσης»; Προσκομίσατε κάποια μελέτη; Ήταν σύννομη η εκταμίευση;
(280114)




Είπαν… 1

«Συγκρουόμενα έχουν γίνει τα αυτοκίνητα του δήμου Λουτρακίου και για να μην φαίνονται επισκευάζονται κρυφά με εντολή του κατά φαντασίαν «αυτοκράτορα», Κώστα Λογοθέτη χωρίς να κόβονται παραστατικά στις δαπάνες του δήμου για ανταλλακτικά και την εργασία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press ο τεχνίτης είναι εξοργισμένος μαζί τους γιατί τους κάνεις τη δουλειά τους στα κρυφά και δεν του πληρώνουν την εργασία του!»
(280114)




Είπαν… 2

«Έχει απόλυτο δίκιο κι οφείλω να ζητήσω συγγνώμην από το "βετεράνο"(!) δήμαρχο Παύλο Παύλου που αποστέλλει φερέφωνα και "βαλσαμωμένα πουλιά" του είτε να με ψέξουν, είτε να μου διαμηνύσουν γιατί δεν κάνω αντιπολίτευση και δεν ασκώ κριτική στον Γιώργο Γκιώνη. Γιατί η κριτική στον Γιώργο Γκιώνη θα έπρεπε να είναι ασταμάτητη -κόντρα κι εμπλοκή- που "έπνιξε" κι αυτός από την πλευρά του το πόρισμα του ΣΟΛ για τα έτη 2005 και 2006 που περιελάμβανε τις υπερκοστολογήσεις μαμούθ 62% για την κατασκευή του δημαρχείου και του έμπροσθεν αυτού πεζοδρόμου. Πώς να ξεχάσει κανείς τα εμπόδια που έβαζε στην Εισαγγελία Κορίνθου για να μην παραλάβει ο γράφων το συγκεκριμένο πόρισμα του ΣΟΛ; Θα αναγκασθούμε τώρα να προσφύγουμε στον Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να βγει ο φάκελος από το χρονοντούλαπο».
Π. Η.
(280114)




Είπαν… 3

Η περιφερειακή σύμβουλος της Νέας Δημοκρατίας Μαριλένα Σούκουλη μπορεί να δημοσιοποίησε την τοποθέτησή της στο περιφερειακό συμβούλιο που τάχθηκε υπέρ της έλευσης του προαστιακού στο Λουτράκι, απέκρυψε όμως, ότι καταψήφισε τις δύο αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, τασσόμενη ενάντια στα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών της. Οι ψήφοι του Λουτρακίου για όλους εσάς που δεν σεβαστήκατε την επιθυμία των πολιτών του θα βρίσκονται στην κάλπη της Γαλότας!
Δ. Κ.
(280114)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί.
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο!)




Ο ΑΤΥΠΟΣ ΣΥΝΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Ο «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου μόνον άμοιρος ευθυνών δεν είναι για τη σημερινή κατάντια του δήμου Λουτρακίου καθ’ ότι έχει εξελιχθεί πλέον σε άτυπο συνδήμαρχο!
Ο Παύλος Παύλου διοικεί άμεσα ή έμμεσα νομικά πρόσωπα του δήμου Λουτρακίου, ενώ όπως έχει αποδειχθεί έχει αγαστή συνεργασία και συναποφασίζει σε όλα με τον άπειρο στην καταστροφή του δήμου, δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη. Αξιοσημείωτος της φανερής ή αφανούς συνεργασίας τους είναι ο ακόλουθος διάλογος για το «ξεπούλημα» του Λουτρακίου, όταν είχαν ακουσθεί να ισχυρίζονται: Ο μεν Κώστας Λογοθέτης να λέει εγώ είμαι ο δήμαρχος και βάζω την υπογραφή μου, άρα εγώ πρέπει .. …. .. ……….., ο δε Παύλος Παύλου να λέει όχι εγώ πρέπει .. …. .. ……….. γιατί χωρίς την υπογραφή τη δική μου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!
Ο άτυπος συνδήμαρχος έχει δια της εκ δεξιών του της απολύτου εμπιστοσύνης του Εβίτας Κούτμου τον έλεγχο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, στο οποίο αν και υπάρχει μια τεράστια προίκα € 580.000, επειδή ο Παύλος Παύλου στερείται όπως έχει αποδειχθεί από τη δωδεκαετή παρουσία του οράματος και φαντασίας, θα μπορούσε, έστω και για το θεαθήναι να προωθήσει έστω και την αισθητική βελτίωση του παραλιακού μετώπου με την αντικατάσταση κατεστραμμένων πλακών. Η εμπειρία, ωστόσο, του πολυχρονεμένου δημάρχου περιορίζεται στη διεξαγωγή μελετών, λαμβανομένου υπόψη ότι για το Loutraki Thermal Spa χρειάστηκαν τουλάχιστον τρεις μελέτες με το κόστος τους να εξανεμίζεται από το παράθυρο και τελικά εγκατέστησε τον εργολάβο, αφού ήδη είχε χάσει τις δημοτικές εκλογές το 2006.
Δώδεκα χρόνια δήμαρχος, φοβόταν μην τον κατηγορήσει κάποιος για την καθυστέρηση των δυόμισι μηνών;
Μιας και ο λόγος για το Loutraki Thermal Spa αναπληρώτρια διευθύντρια, χωρίς να πληροί τυπικά και ουσιαστικά στοιχεία, η σύζυγος του πολυχρονεμένου δημάρχου Κατερίνα Παύλου Πέτρου που αν δεν έχει συμμετοχή κι ενεργό ρόλο στη διοίκηση, τότε τι κάνει από αυτή τη θέση;

Πρόσληψη υποψηφίου και… αλληλεγγύη;
Τρίτος πυλώνας διοίκησης του δήμου Λουτρακίου η ΔΕΥΑΛ που από τις εξελίξεις του προέκυψε ολόκληρη, δεδομένου ότι αρχικά είχε με το μέρος του μόνον τον γενικό διευθυντή Τάσο Μαστραντωνάκη -που τον θεωρεί τον πλέον κατάλληλο στην τρέχουσα συγκυρία, σώνει και καλά ο αρχιτέκτονας της καταστροφής του Λουτρακίου να είναι αυτός που θα βάλει και την ταφόπλακα στον τόπο;- ενώ του προέκυψε και ο πρόεδρος της εταιρείας Παναγιώτης Βαρελάς που κατά πάσα πιθανότητα έχει κλείσει να είναι υποψήφιος στο συνδυασμό της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης.
Στη ΔΕΥΑΛ αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι η ένταξη των αυθαιρέτων του υδροφόρου ορίζοντα στο αποχετευτικό δίκτυο, λαμβανομένου υπόψη ότι την τελευταία χρονιά της θητείας του είχε δώσει 600 παράνομες υδροδοτήσεις, που παρά τις προσπάθειές του το 2006 δεν αποδείχθηκαν αρκετές για να πάρει έστω και το 42%, παρά το γεγονός ότι διαστρέβλωνε τα γκάλοπ για να πείσει την τοπική κοινωνία ότι είναι δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή. Τελικά, κούρασε την τοπική κοινωνία, η οποία του γύρισε οριστικά και αμετάκλητα την πλάτη και όσο επιμένει να είναι υποψήφιος θα λαμβάνει όλο και μικρότερα ποσοστά.
Ωστόσο, στη ΔΕΥΑΛ ο «βετεράνος»(!) δήμαρχος καταφέρνει να έχει ακόμα πιο έντονη παρουσία, δεδομένου ότι κάνει ακόμα και διορισμούς υποψηφίων με το συνδυασμό του. Πιο συγκεκριμένα στη ΔΕΥΑΛ έχει προσληφθεί με πεντάμηνη σύμβαση € 4.950 ο υποψήφιος του συνδυασμού του στις προσεχείς εκλογές, πρώην εφοριακός Γιάννης Κυριαζής, εκ των οποίων τα € 4.000 θα είναι καθαρά και θα του παρακρατηθούν άλλα € 260! Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Κυριαζής ήταν υποψήφιος στις εκλογές του 2010 με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Λογοθέτη.
Ο Παύλος Παύλου δεν περιορίζεται μόνον σ’ αυτά, αλλά φροντίζει να δίνει λύσεις και στα προβλήματα του δήμου στους Αγ. Θεοδώρους, όπου εκεί έχει κυριολεκτικά πατώσει. Πιο συγκεκριμένα τα αυτοκίνητα του δήμου Λουτρακίου έμειναν από καύσιμα, δεδομένου ότι ο δήμος δεν είχε διαθέσιμους πόρους να προμηθευτεί πετρέλαιο. Έτσι ο Τάσος Μαστραντωνάκης πήρε 100 λίτρα πετρέλαιο και τα μετέφερε στους Αγ. Θεοδώρους για να κινηθούν τα αυτοκίνητα του δήμου Λουτρακίου. Επισημαίνεται ότι η ΔΕΥΑΛ είναι αυτόνομο νομικό πρόσωπο και κανείς δεν μπορεί να δώσει εντολή για τέτοιου είδους παρεμβάσεις και… αλληλεγγύη, αν προηγουμένως δεν έχει ληφθεί απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.
Ότι και να κάνει στους Αγ. Θεοδώρους ο Παύλος Παύλου μετά δυσκολίας θα βρει τη ψήφο του…
(280114)
Return top