ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΟΥΝ
ΕΛΛΑΔΑ & ΛΟΥΤΡΑΚΙ




ΚΟΥΙΖ 1

Ποιός είναι ο αντιδήμαρχος που φόρτωσε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δήμου Λουτρακίου με τις ελιές του στα τέλη Νοεμβρίου και πηγαινοερχόταν προκλητικά στον κεντρικό δρόμο των Αγ. Θεοδώρων;
(110114)




ΚΟΥΙΖ 2

Ποιός ήταν τελικά ο λόγος που ανάγκασε τον πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Ισθμίας Παναγιώτη Σπανό, να παραιτηθεί από μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ;
(110114)




Είπαν…

«Από τούδε και στο εξής θα είναι κακοήθεια όποιος τολμήσει να πει ότι η δημοτική αρχή δεν έχει κοινωνική ευαισθησία και δεν επιδεικνύει κοινωνικό πρόσωπο. Στο πλαίσιο αυτό ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες, στις 23 Δεκεμβρίου 2013 είχε φορτώσει ξύλα το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δήμου Λουτρακίου, έχοντας πρόθεση να κάνει κατ’ οίκον διανομή ενόψει Χριστουγέννων, προκειμένου να ζεσταθούν αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, αλλά δεν ήξερε που να τους βρει κι έτσι έμεινε με τα ξύλα φορτωμένος...»
(110114)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΓΙΑΤΙ ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ «ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΑ ΠΟΥΛΙΑ»
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ;

Όταν δεν έχεις νύχια να ξυστείς κι εν προκειμένω όταν δεν έχεις παράξει για να επιδείξεις έστω ένα έργο λόγω ανικανότητας, κοιτάς να καπηλευθείς τον κόπο και το μόχθο άλλον και να πουλήσεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Ο λόγος, για το δελτίο Τύπου που εξέδωσε χθες η Ιάσωνος για το έργο της ΔΕΥΑΛ που εντάχθηκε στις 31/12/2013 στο ΕΣΠΑ (δημοσιεύεται πιο κάτω), για το οποίο ο Κώστας Λογοθέτης δεν είχε ιδέα πέραν της μεσολάβησής του(αν;) στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.
Εδώ λοιπόν προκύπτει μία διαπίστωση κι ένα ερώτημα.
Η διαπίστωση: Όταν κάτι είναι έτοιμο και μπορεί να υφαρπάξει εντυπώσεις δραστηριοποιείται για να μοιράσει χάντρες και καθρεπτάκια στους «ιθαγενείς».
Το ερώτημα: Γιατί δεν κινήθηκε προς την αυτή κατεύθυνση και για την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι; Επειδή το έργο ήθελε τρέξιμο ή αφού είχε καταφέρει και είχε εξαπατήσει προεκλογικά για ένα δεύτερο θέμα -το πρώτο ήταν οι έμμισθοι στο δήμο Λουτρακίου το 20% της μηνιαίας αποζημίωσής τους να το καταβάλλουν στο φιλόπτωχο ταμείο της Παναγίας Γιάτρισσας υπέρ των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας- την τοπική κοινωνία θεώρησε ότι δεν υπάρχει πλέον λόγος να ασχοληθεί με το αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών;
(110114)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΕΝΕΚΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΣΩΝΟΣ

Όταν ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης έχει πατήσει το πόδι του όλες κι όλες δύο φορές στη ΔΕΥΑΛ από την ανάληψη των καθηκόντων του, πόσο πρέπει να είναι το πολιτικό του θράσος που επιδιώκει με την προβολή της μεσολάβησής του για την ένταξη του έργου τηλεμετρίας και τηλεχειρισμού των πόσιμων υδάτων σε ολόκληρη την επικράτεια του δήμου Λουτρακίου στο ΕΣΠΑ της προηγούμενης διαχειριστικής περιόδου, να την καπηλευθεί αφήνοντας να αιωρείται ότι ολόκληρο το έργο είναι αποτέλεσμα δικών του προσπαθειών;
Φυσικά, η νέα πολιτική γκάφα των ΠΑΣΟΚοαπομειναριών, έγινε μετά την προχθεσινή απάντηση - καταπέλτη προέδρου και γενικού διευθυντή της εταιρείας Παναγιώτη Βαρελά και Τάσου Μαστραντωνάκη που τον είχαν υποβάλλει σ’ ένα βασανιστικό πολιτικό στριπτίζ, με προφανή τη σκοπιμότητα να καπελωθούν και να υποτιμηθεί ο ρόλος τους στα μάτια της κοινωνίας, αλλά παράλληλα, να αποκομίσει τα προσδοκώμενα πολιτικά οφέλη και ο κατά φαντασίαν «αυτοκράτορας».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press το έργο τηλεμετρίας και τηλεδιαχείρισης, έχει αρχίσει να μελετάται από το προσωπικό της εταιρείας, από προηγούμενη δημοτική αρχή.

Η νέα ανακοίνωση - γκάφα της Ιάσωνος
Ο δήμος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων σας ενημερώνει, ότι μετά από επικοινωνία του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη και σε συνέχεια κατάθεσης του απαραίτητου τεχνικού δελτίου, εντάχθηκε στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007 - 2013, η αναβάθμιση λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης του Δήμου, με τίτλο «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος βελτίωσης λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης, μείωσης των απωλειών και βελτίωσης της ποιότητας πόσιμου νερού της ΔΕΥΑ Λουτρακίου Αγ. Θεοδώρων», συνολικού ύψους € 3.914.475,00.
Η προτεινόμενη πράξη θα προσφέρει βελτιωμένες υπηρεσίες, σε όλες τις περιοχές ευθύνης της ΔΕΥΑ Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων, ενώ από τη λειτουργία του Συστήματος αναμένονται τα παρακάτω:
1 Συνεχής εποπτεία και άμεση επέμβαση, λήψη στατιστικών στοιχείων για βραχυχρόνιο και μακροχρόνιο σχεδιασμό και προγραμματισμό, βελτίωση της λειτουργίας του δικτύου κλπ.
2 Ελαχιστοποίηση των απωλειών νερού.
3 Ελαχιστοποίηση κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.
4 Βελτίωση της ποιότητας πόσιμου νερού μέσω της συνεχούς παρακολούθησης των ποιοτικών χαρακτηριστικών του.
5 Μείωση των λειτουργικών δαπανών (ορθολογικός προγραμματισμός λειτουργίας) και των δαπανών συντήρησης προσωπικού, ενέργειας και μεταφορικών μέσων.
6 Δυνατότητα προσθήκης και ένταξης στο σύστημα νέων σημείων ελέγχου με μελλοντικές επεκτάσεις του συστήματος.
7 Βελτίωση και τροποποίηση προγραμμάτων και μεθόδων ελέγχου.
8 Εκσυγχρονισμός της λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑ Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων και μακροπρόθεσμη κάλυψη των αναγκών της περιοχής που εξυπηρετείται από την επιχείρηση.
Με το προτεινόμενο σύστημα τηλεελέγχου - τηλεχειρισμού θα εποπτεύεται η λειτουργία του συνόλου του εξωτερικού υδραγωγείου που διαχειρίζεται η ΔΕΥΑ Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων, ενώ η υπηρεσία θα έχει πλήρη εικόνα των υδατικών αποθεμάτων που αντλούνται από τις γεωτρήσεις και καταλήγουν στις δεξαμενές αποθήκευσης.
Ωφελούμενος πληθυσμός θα είναι όλος ο πληθυσμός της περιοχής ενώ αναμένεται να προκύψουν νέες θέσεις εργασίας, τόσο κατά την υλοποίηση του έργου, όσο και για την κάλυψη των απαιτήσεων λειτουργίας και συντήρησης του συστήματος.
Η προτεινόμενη πράξη θα συμβάλει, μεταξύ άλλων, στη γενικότερη ενίσχυση του επιπέδου της εξυπηρέτησης των καταναλωτών ως εξής:
- μείωση των αστοχιών, βελτίωση της συντήρησης και της αξιοπιστίας του δικτύου ύδρευσης,
- ελαχιστοποίηση του χρόνου εντοπισμού των βλαβών-αστοχιών και του χρόνου επέμβασης προς αποκατάσταση τους,
- πλήρης κάλυψη των ολοένα και αυξανόμενων αναγκών για πόσιμο νερό, μέσω της περιστολής των απωλειών ύδατος.
Τέλος, όσον αφορά το περιβάλλον, θα επιφέρει άμεσα αποτελέσματα στην εξοικονόμηση και διασφάλιση των υδατικών πόρων της περιοχής μέσω του περιορισμού των απωλειών νερού στο δίκτυο διανομής. Ταυτόχρονα, η μείωση των απωλειών νερού θα οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργία των αντλιοστασίων και των γεωτρήσεων. Αυτό σημαίνει μειωμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Υ. Γ.: Ευτυχώς που βρήκατε γραμμένη από τη ΔΕΥΑΛ την περιγραφή του έργου, τις στοχεύσεις και τους σκοπούς του, γιατί αλλιώς θα τα κάνατε μαντάρα και κανείς δεν θα καταλάβαινε τίποτα!
(110114)
Return top