ΑΓΓΕΛΙΑ

Ζητούνται προδότες ή δωσίλογοι
των (Γερμανών) - Εβραίων για
να συμβάλουν σε ανωνυμοποιήσεις
εταιρειών π.χ. Ε.Ε., Ο.Ε., κ.λπ.




ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ € 10.000.000
ΤΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΣΟΒΟΛΑ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΝΑΣ
…ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ;




Προδότης δεν είναι μόνον αυτός
που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας
στους εχθρούς, αλλά κι εκείνος που ενώ
κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του
δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες
για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο
πάνω στους οποίους άρχει
Θουκυδίδης 460 - 395 π.Χ.




Δεν μπορεί να σταθεί η εξουσία
όταν στηρίζεται στην αδικία
όταν στηρίζεται στην επιορκία
και στην προδοσία!
Δημοσθένης (384 - 322 π.Χ.)




ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΓΙΑ ΔΥΟ;
1. 2     0     0.     0     0     0
ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ;




ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
ΜΕ ΧΑΡΑ & ΥΓΕΙΑ




ΚΟΥΙΖ 1

Η ανακύκλωση στο δήμο Λουτρακίου λειτουργεί στο εύρος που λειτουργούσε στο παρελθόν ή έχει περιορισθεί το εύρος της, προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι για να κάνει με μεγαλύτερη άνεση για λογαριασμό του συνδυασμού της η δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη τις δημοτικές εκλογές;
(010214)




ΚΟΥΙΖ 2

Ο ψυχίατρος γιατί δεν δίνει τις ειδικές θεραπείες στα φερέφωνά του να μην παθαίνουν υστερίες;
(010214)




Είπαν… 1

«Όσο ο γράφων πιστεύει ότι ο "βετεράνος"(!) δήμαρχος ήταν καλός κατά την άσκηση των καθηκόντων του και προώθησε την ανάπτυξη του τόπου του, αλλά τόσο και ο Παύλος Παύλου θέλει να έλθει ο προαστιακός στο Λουτράκι. Ενώ θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τον αγώνα που έχει κάνει για να δημιουργηθεί σταθμός στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος κόντρα στα συμφέροντα της πόλης του Λουτρακίου και των πολιτών της, που η ενδεδειγμένη θέση είναι στη διακλάδωση στη θέση Πανόραμα - Φιλοθέη.»
(010214)




Είπαν… 2

«Δημότης πήγε στον "υπηρεσιακό" δήμαρχο και του εξέφρασε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στο συνδυασμό "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω", ενώ του ζήτησε και τι πρέπει να κάνει με τον Κώστα Λογοθέτη να τον παραπέμπει στον… ψυχίατρο για να του δώσει τη… συνταγή.»
(010214)




Είπαν… 3

«Είναι αναγκαίο να καταστεί κάτι σαφές. Τα "κουίζ" και τα "είπαν…" δεν έχουν σχέση με τα θέματα και είναι ανεξάρτητα. Το κυριότερο είναι ξεχωριστά γραμμένα γιατί δεν εκπορεύονται από την ίδια πηγή πληροφόρησης. Στην περίπτωση που θα έχουν συνάφεια, το "κουίζ" ή το "είπαν…" τότε θα παραπέμπουν στο πιο κάτω κείμενο. Κατά συνέπεια να μην γίνονται συνειρμοί γιατί είναι ατυχείς και δεν έχουν σχέση και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.»
Π. Η.
(010214)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




Η «ΝΟΥΒΕΛΑ» ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ

Του Δημήτρη Καραπατά*

Την ώρα που άπαντα τα συμφέροντα του τόπου μας, απροκάλυπτα εκποιούνται και ρευστοποιούνται, στο εσωτερικό ενεχυροδανειστήριο της παραφθαρμένης συνείδησης, ορισμένων χαχόλων δημοσιογράφων και πολιτικών ανδρείκελων, ο γράφων ευρισκόμενος σε πρωθύστερο στάδιο, διαβλέπει με δικανική ακρίβεια ότι στις επερχόμενες εκλογές οι πολίτες είναι καταδικασμένοι να ζήσουν περαιτέρω παρακμιακές καταστάσεις δια μέσου του παρδαλού πολιτικού και δημοσιογραφικού συνονθυλεύματος που έκον άκον, έχει εγκαθιδρυθεί στον τόπο μας.
Το μόρφωμα αυτό που σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι αγλάϊσμα εντιμότητας, εκμεταλλεύεται το ότι τα δεσμωτήρια είναι ''τίγκα'' και ελεύθερο άγεται και φέρεται κατά το δοκούν, αντί να κρύβεται και να σιωπά. Ενώ όχι μόνο σε πλείστες των περιπτώσεων στερείται σοβαρότητας, αλλά η σύνθεση του, αποτελείται αμιγώς από: Λακέδες της πολιτικής, αρσενικοθήλυκες πολιτικές ξερόλες και πουθενάδες, παιδοτραμπαλιστές ταχαδημοκράτες, ουτιδανά αχόρταγα εξουσιομανή πολιτικά ανθρωπάρια και πολιτικούς σχιζοφρενείς αυτοπροβαλλόμενους ως "διανοητές", αλλά στην πραγματικότητα δεκαθλητές του τίποτα. Την ρημαδοκατάσταση συμπληρώνει ένα «πρελούδιο» από χασάπηδες της δήθεν ενημέρωσης και της δήθεν δημοκρατίας, έμμισθοι μηχανοράφοι, εκδότες βοθροφυλλάδων, γηπεδονταήδες τηλεπαρουσιαστές, "μασαχαψαμπούκοι" πολιτικοί αναλυτές, σαφρακιασμένες δημοσιογραφικές γεροντομπεμπέκες που προ πολλού ξεπέρασαν τα όρια της ευτραπελιάς, ανώνυμα διαδικτυακά κουκουλωϊδή σε ρόλο δήθεν αντικειμενικού σχολιαστή, ψωροτσάκαλα της παραδημοσιογραφίας, ύαινες της ρυπαρολογίας και φυσικά μιντιακά ασπόνδυλα που σαλιογλύφουν, σαλιογράφουν και σταυροφιλιούνται με κάθε λογής πολιτικό σκουπίδι.
Όλοι αυτοί, πεσμένοι μέσα σε μια πολιτική, κατασκότεινη, όζουσα καταβόθρα, ορέγονται μόνο ένα πράγμα: Το πως θα υποκαταστήσουν τους εξουσιαστικούς βουλιμικούς γυμνοσάλιαγκες στον θρόνο της μασαμίζας, χωρίς να διαθέτουν καν την στοιχειώδη λογική για να αντιληφθούν, πως ο διασυρμός τους έγινε πλέον... συρμός!
Αξιοσημείωτο είναι, πως πολλοί από αυτούς, ενώ χαρακτηρίζονται και αναγνωρίζονται από εκφραστική δυσχέρεια, κατά την εκφορά του λόγου τους διατυπώνουν δημόσια άποψη επί παντός επιστητού, κακοποιώντας βάναυσα, όχι μόνο την λογική, αλλά και την επιστημονική σκέψη, καθώς στο φόντο αυτών, έχουν στόχο την μικροποίηση και μικροβιοποίηση της σκέψης του πολίτη.
Παράλληλα, μέσα από μια αρμονική συνήχηση της σήψης με το ψέμα, έχουνε οδηγηθεί εμφανώς και σε παροξυσμό και όλοι μαζί, ενωμένοι πορεύονται ενάντια στο κοινωνικό σύνολο για τον ωφελιμισμό τους. Ωστόσο, μέσα από μια ατέρμονη διαδικασία ψευδούς διασφάλισης της διαφορετικής κι αντικειμενικής ενημέρωσης, με στημένες συνεντεύξεις και δια μέσω μιας απατηλής αναπαράστασης «όλων των απόψεων», κατακερματίζουν τα συμφέροντα του τόπου και των πολιτών του. Περνάνε από ιερά εξέταση και ξερνάνε ταλμουδικής έντασης μίσος, λάσπη και παραληρηματικές συκοφαντίες σε όποιον πεισματικά αντιστέκεται, παρεμβαίνει δυναμικά στα εξωθεσμικά τους κέντρα λήψεως αποφάσεων και στήνει αναχώματα στην κατεδάφιση του τόπου.
Τα εν λόγω θολά και επιθεωρησιακά πρόσωπα, (που τα ονόματα τους, εύκολα μπορεί να τα αντιληφθεί ο πολίτης), είναι κατ’ ουσία και μια αισθητική, κακόγουστη θεατρική καρικατούρα, στο θέατρο του παραλόγου που παίζεται αυτή την στιγμή στην πολιτική σκηνή του τόπου μας, με ορατούς μάλιστα και τους υποβολείς και το οποίο μέσα από μια κακογαζωμένη συρραφή θέσεων, με φιοριτούρες και άθλιες μεθοδεύσεις, ιδεολογικοποίησε την πολιτική ανηθικότητα και μετέτρεψε τον πολιτικό βίο του τόπου σε αγυρτεία.
Μια αγυρτεία που προσπαθεί καθημερινά να εξαϋλώσει όλες τις ηθικές αξίες και να μας επιβάλει το μοντέλο της απάνθρωπης μετανεωτερικής κοινωνίας που αμφισβητεί ευθέως, ακόμη και τους προαιώνιους ιστορικούς εθισμούς που πρέπει να έχει ένας Έλληνας πολίτης, καταλύοντας μέσα σε αυτή την κόλαση του Δάντη, κάθε έννοια ισονομίας και ισοπολιτείας.
Το γεγονός πως όλοι οι προαναφερόμενοι είναι αντεπιστέλλοντα μέλη της ίδιας συνομοταξίας, αποδεικνύεται από την ενοχοποιητική μη αντίδραση τους, στην λεηλασία του τόπου που αυτή την στιγμή συντελείται, αφού δεν έπραξαν το αυτονόητο να την καταγγείλουν.
Γυρίστε τους την πλάτη
Συνεπώς, υπό τις προαναφερόμενες προϋποθέσεις, στις επερχόμενες εκλογές, το συνειδησιακό καθήκον όλων των υγιώς σκεπτόμενων πολιτών, επιτάσσει, χωρίς ορρωδία, να αποκρουστούν τα μικρόβια της μισαλλοδοξίας, με τα οποία θα θελήσουν να τους μπολιάσουν, οι γνωστοί αρχιερείς της εξαπάτησης του λαού μας έχοντας συνεργούς τους πρωτεργάτες της λοβιτούρας. Η καταψήφισή τους θα διεμβολίσει αυτόν τον παραπολιτικό μηχανισμό της προπαγάνδας, που είναι ταυτόχρονα και ο φορέας επικοινωνιακής διάχυσης του αντιπατριωτικού μανιφέστου, ώστε να υπάρξει η θρυαλλίδα της μεταβολής του πολιτικού χάρτη. Είναι προβλέψιμο πως αυτός ο "μηχανισμός", θα επιχειρήσει να κεφαλαιοποιήσει τις εξεγερμένες συνειδήσεις των πολιτών με χάντρες, καθρεπτάκια και ψεύτικες υποσχέσεις, με στόχο να τους μαντρώσει στα γνωστά πολιτικά "μαντριά", ενοχοποιώντας παράλληλα κάθε τι άμεμπτο, άσπιλο, αμόλυντο που εμφορείται από το πάθος της ανιδιοτέλειας και της προσφοράς για τα κοινά.
Γι’ αυτό ειδικά, στις επερχόμενες εκλογές, ας απορρίψουμε τη νοοτροπία του dolce far niente και μέσα από μια εκστρατεία ευθύνης, να συνειδητοποιήσουμε πως τα προβλήματα είναι για όλους μας κοινά και συνεπώς, όλοι μας είμαστε μέρος της λύσης τους.
Συμπεριφερθείτε λοιπόν με απάθεια και με περιφρονητικό τρόπο σε όλους αυτούς που μας οδήγησαν αλληλοδιαδόχως στο μηδέν και μην βρεθείτε ούτε από λάθος, εξομοιούμενοι μαζί τους που εις βάρος του τόπου, τρώνε, πίνουν και την Άρτα φοβερίζουν…

Υ.Γ.: Όπως έγραψε ο Απόστολος Καραϊσκος "Και οι λίγοι αποφασίζουν, κι όταν κάνουν αυτείνη την απόφαση, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδίζουν…"

* Ο Δημήτρης Καραπατάς, είναι επιχειρηματίας.
(010214)
Return top