ΚΟΥΙΖ 1

Τί μεταφέρουν τόσα πολλά φορτηγά που επισκέπτονται τη χωματερή Λουτρακίου; Μήπως είναι ώρα να ειδοποιηθούν οι Επιθεωρητές Ελεγκτές Περιβάλλοντος, γιατί κάτι τέτοιο αν γίνεται, δεν γίνεται αφιλοκερδώς! Ενδεχομένως αν γίνεται, κάποιοι δεν βάζουν μαύρο χρήμα στην τσέπη, καταστρέφοντας το Λουτράκι;
(260114)




ΚΟΥΙΖ 2

Θα βρεθεί κάποιος να ελέγξει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης πώς έχει διαχειρισθεί το ποσό των περίπου € 250.000 που έλαβε ως δάνειο σε επιταγές από την Club Hotel Casino Loutraki;
(260114)




Είπαν… 1

«Πώς είναι δυνατόν το πούλημα των φανοστατών που βρίσκονταν στο παλαιό εργοστάσιο Θρουβάλα να βαφτίζεται "πλιάτσικο" και να υπάρχει απαίτηση η κοινωνία του Λουτρακίου να το πιστέψει;»
(260114)




Είπαν… 2

«Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου στη μεθόδευση εκλογής του Παναγιώτη Σπανού για την πραξικοπηματική αντικατάσταση από μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ του Αργύρη Ψυχογιού, απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δυτικής Στερεάς και Ιονίων Νήσων ως αποσταλείσα εκπρόθεσμα. Ταυτόχρονα, και ο Παναγιώτης Σπανός παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της εταιρείας, προβάλλοντας τη διαφωνία του στην επιβολή των τελών αποχέτευσης.»
Κάτι συμπτώσεις…
(260114)





Είπαν… 3

«Πολίτης ενθουσιασμένος με το έργο της διοίκησης του Κώστα Λογοθέτη, τον συναντάει στο δημαρχείο και τον ρωτάει τί δικαιολογητικά πρέπει να προσκομίσει για να γίνει μέλος του συνδυασμού "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω"; Για να λάβει την αποστομωτική απάντηση του Κώστα Λογοθέτη, πως απαιτείται μόνον ένα χαρτί από τον ψυχίατρο.»
(260114)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί.
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο!)




ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΑΣΩΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ
ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Οι παρανομίες και οι παραβάσεις καθήκοντος, όπως αποδεικνύεται στους τριάντα επτά ολόκληρους μήνες της παρουσίας της, αποτελούν πλέον την τέχνη της δημοτικής αρχής του Κώστα Λογοθέτη, καθ’ ότι είναι κάτι που το συναντάς σχεδόν στη συντριπτική πλειοψηφία των δραστηριοτήτων της είτε αμιγώς στο πλαίσιο δραστηριοτήτων του δήμου Λουτρακίου, είτε στο πλαίσιο δραστηριοτήτων φορέων που εμπλέκονται άτομα της πολιτικής «ομερτά» της Ιάσωνος.
Κάτι μυρίζει λοιπόν στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Οικονομικής Υπηρεσίας του δήμου Λουτρακίου από εντολές άνωθεν που αρνούνται σκόπιμα και μεθοδευμένα να δώσουν στη ΔΕΥΑΛ τόσο τα μητρώα των καταναλωτών, όσο και τα οικονομικά περιουσιακά στοιχεία που προήλθαν από τη συγχώνευση με τον πρώην δήμο Αγ. Θεοδώρων.
Αξιοσημείωτο είναι ότι έχουμε φθάσει στο 2014 και από το 2012 ανάλογο αίτημα είχε υποβάλλει και ο τέως πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Μπάμπης Δοσσαράς που επί των ημερών του ξεκίνησε η ένταξη της υπηρεσίας ύδρευσης των Αγ. Θεοδώρων. Η διοίκηση της ΔΕΥΑΛ, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press που διαρρέουν από την Ιάσωνος, «στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης και διαχείρισης, ενδιαφέρεται να πληροφορηθεί για όλα τα συγκεκριμένα στοιχεία, για να γνωρίζει σε ποίο εύρος, αλλά και ύψος δαπάνης οι επενδύσεις που θα γίνονται δεν θα είναι ζημιογόνες και σε καμμία των περιπτώσεων δεν θα απειλούν με επιβάρυνση ζημιών την εταιρεία».
Ωστόσο, οι αυθαιρεσίες που γίνονται σε οικισμούς αυθαιρέτων στη δημοτική ενότητα Αγ. Θεοδώρων, προβληματίζουν εντονότατα πολιτική και φυσική ηγεσία της ΔΕΥΑΛ, οι οποίοι διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του loutraki-press ότι «εμείς δεν θέλουμε να κάτσουμε για κανέναν στο σκαμνί. Όσοι θέλουν να κάνουν ψηφοθηρικά εκλογικά παιχνίδια και μαγειρέματα, ας αναλάβουν και τις ευθύνες τους».
Επισημαίνεται ότι υπεύθυνο πολιτικό πρόσωπο για την μη σύνταξη του πρωτοκόλλου παράδοσης είναι ο αντιδήμαρχος αναπληρωτής του δημάρχου Γιώργος Γλυκοφρύδης, ο οποίος στα τέλη του 2011 είχε συμφωνήσει σε όλα για την ένταξή του ως υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο του «βετεράνου»(!) δημάρχου Παύλου Παύλου μεταπηδώντας από το ψηφοδέλτιο του πολιτικού του συνεταίρου Κώστα Λογοθέτη. Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες θέλουν ο Γιώργος Γλυκοφρύδης να το σκέφτεται, καθ’ ότι διαπιστώνει και οι δύο συνδυασμοί να μην έχουν τύχει και κατά συνέπεια να προβληματίζεται για το πολιτικό του μέλλον, αφού καλά πέρασε ως αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής!
(260114)
Return top