ΚΟΥΙΖ

Γιατί περιφερειάρχα Πέτρο Τατούλη ανακαλέσατε την ένταξη στο ΕΣΠΑ του δρόμου Σχίνος - Αλεποχώρι και σήμερα η επικοινωνία γίνεται με προσωπική ευθύνη των οδηγών;
Εκεί δεν θα πρέπει να σας δώσουν και τις ψήφους;
(130114)




Είπαν… 1

«Ο "βετεράνος"(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου διατείνεται αριστερά και δεξιά ότι έχει σχεδόν έτοιμο το συνδυασμό και τους μηχανισμούς για τη μάχη του Μαΐου. Ποιά μάχη όμως, όταν το ποσοστό του προβλέπεται να μην υπερβεί το 20%;»
(130114)




Είπαν… 2

«Όταν θα του τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια του Κώστα Λογοθέτη, το έδαφος θα είναι πολύ μπούζι…»
(130114)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΤΟ «ΠΕΝΤΑΡΕ» ΤΗΣ… ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Μόνο την καταβολή μηνιαίου μισθού ύψους € 4.500 ως αντιπροέδρου στην Λουτράκι Α.Ε. στέρησε από τον πολυχρονεμένο δήμαρχο Παύλο Παύλου, ο νυν δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης για τον πολιτικό τους συνεταιρισμό τη Β΄ Κυριακή των δημοτικών εκλογών του 2010.
Έκτοτε, ειδικότερα από τον Αύγουστο του 2011 συμπορεύονται άλλοτε φανερά και προκλητικά, άλλοτε δια της σιωπής, συμπεριλαμβανομένων στα ανταλλάγματα είτε άμεσα, είτε έμμεσα και φορέων της δημοτικής αρχής. Επομένως κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το συνεταιρισμό και τη συνευθύνη του πλέον έμπειρου «βετεράνου»(!) δημάρχου Παύλου Παύλου για το σημερινό κατάντημα του Λουτρακίου.
1 Ο Κώστας Λογοθέτης πέραν και των πιο ακραίων ορίων της νομιμότητας και καθ’ υπέρβασιν του καθήκοντός του έχρισε τη σύζυγο του πολιτικού του συνεταίρου Κατερίνα Παύλου Πέτρου αναπληρώτρια διευθύντρια του Loutraki Thermal Spa, χωρίς να διαθέτει στοιχειωδώς τα απαιτούμενα για τη θέση τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, ενώ της κατέβαλε και επίδομα θέσης!
2 Το θέατρο του παραλόγου με τη στάση Παύλου Παύλου τη βίωσαν όσοι παρακολουθούσαν τα δημοτικά συμβούλια με αποκορύφωμα ο… νεοσσός δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης να φιμώνει τον δήθεν έμπειρο (για ανάπτυξη) Παύλο Παύλου στην ένταση που είχε δημιουργηθεί με το κλείσιμο του εργοστασίου της «Ν. Προβής Α.Ε.».
3 Στη συνέχεια ως ανταμοιβή ο Παύλος Παύλου πήρε τη διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, όπου εκεί τοποθέτησε ως πρόεδρο το δεξί του χέρι Εβίτα Κούτμου - ένα αξιόλογο πρόσωπο που θα μπορούσε να έχει προσφέρει, ωστόσο, με την εμμονή της να παραμένει υπό τον Παύλο Παύλου έχει αυτοκτονήσει πολιτικά από το 2010.
4 Στη συνέχεια αναδείχθηκε με όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες κι όχι πραξικοπηματικά, αλλά σύννομα, νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ ο διαγραφείς(;) από την κάποτε πλειοψηφία των «βαλσαμωμένων πουλιών» Παναγιώτης Βαρελάς, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του Παύλου Παύλου, επιλέγοντας και ο ίδιος δυστυχώς με τη σειρά του την πολιτική αυτοκτονία! Σημειωτέον ο Παύλος Παύλου θετικά διακείμενο στο πρόσωπό του έχει και το γενικό διευθυντή της εταιρείας Τάσο Μαστραντωνάκη.
Παναγιώτης Βαρελάς και Τάσος Μαστραντωνάκης με την επιλογή τους να εφαρμόσουν τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης, δηλαδή να εισπράξουν αναδρομικά τα τέλη αποχέτευσης, έχουν δημιουργήσει τεράστιο πολιτικό πρόβλημα -κόστος σε ψήφους- σε βάρος του συνδυασμού "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω", ο οποίος πνέει τα λοίσθια και αδυνατεί να προσελκύσει κόσμο…
Όπως εκτιμούν δημοτικοί παρατηρητές του Λουτρακίου, «τα δύο στελέχη της ΔΕΥΑΛ υποκινήθηκαν από τον πολυχρονεμένο δήμαρχο, προκειμένου να επέλθει το πλήγμα που επετεύχθη». Οπωσδήποτε οι εν λόγω παρατηρητές σχολιάζουν αρνητικά από τη μία όπως εκτιμούν την υποκίνηση, από την άλλη θεωρούν «αποκλειστικά και μόνον υπεύθυνο τον Παύλο Παύλου γιατί εξαιτίας του δεν είχαν εισρεύσει στην εταιρεία την ώρα που έπρεπε τα Τέλη Αποχέτευσης».
Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ το 2004 είχε εφαρμοσθεί στον πρώτο λογαριασμό του Ιανουαρίου του 2005. Στη συνέχεια ο «βετεράνος»(!) δήμαρχος είχε εκπαραθυρώσει τον τότε πρόεδρο Δημήτρη Πρωτονοτάριο (οριακά αν θα εκλεγεί και το μέτρο δίνει τρεις έδρες στο συνδυασμό της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης) -ο οποίος ξέχασε τα «κούρασες και κουράστηκες» που εκστόμιζε προεκλογικά κι επέστρεψε στο μέντορά του με την… ουρά στα σκέλια- αναλαμβάνοντας ο ίδιος τα ηνία της εταιρείας και φυσικά βάζοντας στο χρονοντούλαπο την είσπραξη του προαναφερομένου τέλους. Κι αυτό γιατί ο πολυχρονεμένος δήμαρχος διέθετε όραμα, βλέποντας τις κάλπες του 2006, όπου τότε ευτυχώς για το δήμο Λουτρακίου έχασε την εξουσία, παρά τις 600 τότε παράνομες υδροδοτήσεις.
5 Οι πολιτικοί συνέταιροι Κώστας Λογοθέτης και Παύλος Παύλου, είναι τα δύο πρόσωπα σε ολόκληρο το δήμο που έχουν ταχθεί υπέρ της μετατροπής της κοινοπραξίας Club Hotel Casino Loutraki σε ανώνυμη εταιρεία, έστω αν πρόκειται στην κυριολεξία για ξεπούλημα του τόπου με τους πλέον ειδεχθείς για τα συμφέροντα του Λουτρακίου όρους, που έχει αποφασισθεί να γίνει αυτή η μετατροπή.
(130114)
Return top