ΚΟΥΙΖ 1

«Υπηρεσιακέ» δήμαρχε Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη πότε θα συμβάλλετε η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου να παρουσιάζει την ίδια εικόνα με την αίθουσα της ολομέλειας του κοινοβουλίου της Ταϊβάν;
(300114)




ΚΟΥΙΖ 2

«Υπηρεσιακέ» δήμαρχε Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη αντιληφθήκατε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου ότι ο «συνδήμαρχος» σας «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου σας κάνει πλάκα; Θυμάστε την ώρα που αποχωρούσατε που σας είπε: «Σιγά μην διακοπεί το δημοτικό συμβούλιο επειδή φεύγεις»;
(300114)




ΚΟΥΙΖ 3

Μπορούσαν στη ΔΕΥΑΛ να εισπράξουν από την Τράπεζα Πειραιώς περισσότερα από € 140.000 έναντι της συνολικής απαίτησης των € 250.000 και δεν το έκαναν; Ισχυρισθήκατε ότι απεμπόλησαν δημοτικό - δημόσιο χρήμα όπως ακριβώς έκανε ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης στην Λουτράκι Α.Ε.; Από το αυτί κι αύριο το πρωί στον εισαγγελέα. Αν όμως η ΔΕΥΑΛ απέσπασε το maximum, έναντι της οφειλής των € 250.000 μαζί με τα πρόστιμα του πρώην εργοστασίου «Δεκανίκα», δεν είστε άθλιοι συκοφάντες κι αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να δημιουργείται πλασματικές εντυπώσεις για να συγκαλύψετε την ανικανότητά σας;
(300114)




Είπαν… 1

«Ο "πυγμάχος" πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Σπύρος Νικολάου έδωσε σε ολόκληρη τη διάστασή του να αντιληφθεί ο καθένας τι σημαίνει φασιστική νοοτροπία. Γιατί έτσι γούσταρε αρνήθηκε να δώσει το λόγο, αν και θιγόταν, στον γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑΛ Τάσο Μαστραντωνάκη, καθώς επίσης και σε έναν ακόμα δημοτικό σύμβουλο. Ο πρόεδρος του σώματος, αν και "πυγμάχος" έχει χάσει πλέον τα αυγά και τα καλάθια, στο… ρινγκ της Ιάσωνος.»
(300114)




Είπαν… 2

«Έπεσαν χθες οι μάσκες ότι το μαγαζί της ΔΕΥΑΛ το ελέγχει απόλυτα "βετεράνος"(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου και οι σύμβουλοι του "υπηρεσιακού" δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, είναι απλά οι φτωχοί συγγενείς. Το επόμενο διάστημα θα ακούσουμε και την παραίτηση με βροχή καταγγελιών -που θα… αδρανοποιήσει τη λειτουργία(!!!) της επιχείρησης- από τον έμπιστο του Κώστα Λογοθέτη πολύξερο αντιδήμαρχο και αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Γιώργο Δέδε
(300114)




ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ (Κώστας Λογοθέτης)

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΘΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ
ΑΠ’ ΟΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΣΑΣ;

«Υπηρεσιακέ» δήμαρχε Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη για να φθάσετε να κάνετε λόγο για τη δήθεν προσβολή της τιμής και της υπολήψεώς σας, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να επιστρέψετε στους απόρους τις δύο επιταγές εκ € 50(!!!) εκάστη, που υπεξαιρέσατε το Πάσχα του 2011. Κι αφού το κάνετε αυτό δήμαρχε για να επανορθώσετε την υπεξαίρεση, ακόλουθα θα σας αναφέρω κι έναν ολόκληρο κατάλογο, που μόνος σας έχετε εκθέσει εαυτόν κι έχει γελάσει μαζί σας όχι μόνον το Λουτράκι, αλλά το πανελλήνιο.
Κώστα Λογοθέτη αν σεβόσαστε πρώτος και καλύτερος την τιμή και την υπόληψή σας και διαθέτατε αξιοπρέπεια, για να μην αναφερθώ σε οποιοδήποτε άλλο θέμα, αλλά σε ένα αμιγώς πολιτικό, δεν θα έπρεπε να έχετε παραιτηθεί από το αξίωμα σας από τη στιγμή που χάσατε την δεδηλωμένη στο δημοτικό συμβούλιο; Όμως, γατζωμένος στην καρέκλα της εξουσίας προτιμήσατε να παριστάνετε τον «υπηρεσιακό» δήμαρχο.
Κοιταχτείτε στον καθρέφτη κι αφήστε τη δημιουργία εντυπώσεων. Βγείτε μια βόλτα στην πόλη να ακούσετε την εκτίμηση που έχουν στο πρόσωπό σας, ακόμα και άτομα που ήταν υποψήφιοι μες το συνδυασμό σας. Κι αν αυτοί έχουν πίκρα, ας ρωτήσετε απλούς πρώην ψηφοφόρους σας.
(300114)




ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

Η ΑΤΑΚΤΗ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΟΥ
ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ RODEO ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γιατί «υπηρεσιακέ» δήμαρχε Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη αποχωρήσατε από τη συνεδρίαση, λέγοντας ότι αυτό δεν είναι δημοτικό συμβούλιο;
Εσείς δεν είστε ο άνθρωπος που το έχετε μετατρέψει σε rodeo και το έχετε υποβαθμίσει σε τέτοιο επίπεδο που αν το συγκρίναμε με οποιαδήποτε φυλή της Κεντρικής Αφρικής, αυτό θα αποτελούσε ύβρι για τους συγκεκριμένους ανθρώπους;
Χθες λοιπόν με πραξικοπηματικό τρόπο ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης ήθελε να μην γίνει αποδεκτή η παραίτηση του Παναγιώτη Σπανού από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ. Το δημοτικό συμβούλιο είχε αντίθετη άποψη και την έκανε αποδεκτή.
Εκείνη την ώρα γινόταν εμφανές ότι το Δ.Σ. θα υπερψήφιζε την επάνοδο, λόγω της πραξικοπηματικής εκπαραθύρωσής του, το πρώην μέλος Αργύρη Ψυχογιό και δεν θα πέρναγε η εναλλακτική πρόταση του «υπηρεσιακού» δημάρχου της μειοψηφίας. Τότε ο Κώστας Λογοθέτης διαπίστωσε ότι είναι διακοσμητικό στοιχείο και ετράπη σε φυγή…
(300114)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΑΧΑΤΗΣ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,
ΧΛΕΥΑΖΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Συνεχίστε και καλώς πράττετε για να ξεπουληθούν τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου Λουτρακίου.
Με προεξάρχοντα τον «υπηρεσιακό» δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, οι εκπρόσωποι των συμφερόντων του δήμου Λουτρακίου υπέστησαν τη χλεύη και τις ειρωνείες του εκπροσώπου της Club Hotel Loutraki (CHL) S.A. Γιάννη Βραχάτη.
Από την πλευρά του αν θέλετε, εκείνος πάρα πολύ καλά έκανε γιατί έχει βιώσει στο πετσί του την ευκολία που έχουν ξεπουληθεί στο παρελθόν και συνεχίζουν να ξεπουλιούνται τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου και κάποιοι να παρουσιάζονται και ως αυθεντίες.
Ο Γιάννης Βραχάτης θα πρέπει να αντιληφθεί ότι σ’ αυτόν τον τόπο μπορεί να έχει επαφές με πρόσωπα που ξεπουλιούνται, δεν είναι πατριώτες και δεν υπερασπίζονται τον τόπο τους και τα συμφέροντα των συμπολιτών τους προκειμένου να πλουτίσουν οι ίδιοι, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που στερούνται ακόμη και από την καθημερινότητά τους για να υπερασπισθούν τα όσα πραγματικά ανήκουν δικαιωματικά στο δήμο Λουτρακίου. Αυτούς λοιπόν θα πρέπει να τους σεβασθεί.
Με πρόσχημα την κατευθυνόμενη και υπαγορευμένη απόφαση του ΚΑΣ του 2002 που επαναεπικαιροποιήθηκε δολίως το 2009 και κάποιοι το 2004 πήραν προαγωγές σε αντάλλαγμα γιατί «έπνιξαν» τον Τουριστικό Λιμένα Λουτρακίου, οι ταγοί του τόπου δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να διεκδικήσουν το συγκεκριμένο έργο και να υπερβούν όλα τα δήθεν προσκόμματα που ήταν απλά γελοία. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο «βετεράνος»(!) δήμαρχος που επί των ημερών του συνέβησαν τα δεινά για το έργο που δεν πίστευε, ωστόσο, φρόντιζε να το περιλαμβάνει στα προεκλογικά προγράμματα τόσο των εκλογών του 2006, όσο και του 2010 για να δελεάσει και να υφαρπάξει τη ψήφο των υποστηρικτών του έργου πολιτών.
Χθες, συζητήθηκε επιτέλους -μετά από τέσσερα χρόνια αναβολών- στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή των φορέων της πόλης του Λουτρακίου που εκπροσωπούντο από το νομικό Περικλή Μπαλοδήμο και προσωπικά του Νίκου Λόη αφενός, καθώς και της Λουτράκι Α.Ε. αφετέρου, κατά της δόλιας, στημένης και κατευθυνόμενης γελοίας απόφασης του ΚΑΣ που παρουσίαζε ανεκδιήγητες και αστείες δικαιολογίες για να μην κατασκευασθεί η μαρίνα Λουτρακίου. Περικλής Μπαλοδήμος και Νίκος Λόης είχαν αναθέσει σε συνάδελφό τους το χειρισμό της υπόθεσης και τη συζήτηση αυτής στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο, ενώ σε έτερο νομικό είχε αναθέσει την υπεράσπισή της και η Λουτράκι Α.Ε.
Ο Γιάννης Βραχάτης επειδή οι δύο νομικοί του Λουτρακίου αν και διαθέτουν τα ουσιαστικά προσόντα να είναι συνήγοροι στις αίθουσες του υψηλοτάτου βαθμού δικαστηρίων, ωστόσο, για δικούς τους λόγους δεν έχουν φροντίσει να εξασφαλίσουν τα τυπικά διαδικαστικά προσόντα, επεδόθηκε σε υποτιμητικά και χλευαστικά σχόλια επειδή δεν μπορούσαν να παραστούν ως συνήγοροι.
Περικλής Μπαλοδήμος και Νίκος Λόης εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη της συζήτησης και ήταν συγκρατημένα αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης υπέρ των συμφερόντων του δήμου Λουτρακίου.
Αυτή είναι η άλλη πλευρά των υγιώς σκεπτομένων ανθρώπων και πραγματικών πατριωτών, έναντι όλων αυτών οι οποίοι ξεπουλάνε τα συμφέροντα του τόπου προς ίδιον όφελος, αδιαφορώντας αν θα καταστήσουν το Λουτράκι φτωχότερο και στο τέλος ερημώσει.

Υ. Γ.: Το συγκεκριμένο άρθρο αφιερωμένο στον εκδότη - αρθρογράφο - ρεπόρτερ - διαφημιστή της «Παυλιάδας» Παντελή Μνηματίδη, που άρχισε κι αυτός να είναι πιστωτής της Club Hotel Casino Loutraki κι αφού πήρε διαφήμιση «παπαγάλισε» -για να πείσει αναγνώστες ως προς την αναγκαιότητα μετατροπής της κοινοπραξίας σε ανώνυμη εταιρεία- τους Νικόλαο Δαούλη Ρεμαντά και Παύλο Παύλου, αλλά έπνιξε την οφειλή των εντολέων του στο δήμο Λουτρακίου, που δεν είναι άλλη από την μαρίνα Λουτρακίου.
Τα κάστρα πέφτουν πάντοτε εκ των έσω, γιατί υπάρχει ένας εφιάλτης. Στην περίπτωση του Λουτρακίου, δυστυχώς, οι εφιάλτες είναι πολλοί!
(300114)




ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ «ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ» ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ

Αν και… σημαδεμένη η τράπουλα, η δημοτική αρχή του «υπηρεσιακού» δημάρχου ναυάγησε στα ρηχά και η αίσθηση που απέμεινε από τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, είναι οδύνη, λύπη και στεναγμός για την σημερινή κατάντια που έχουν φέρει τον τόπο ο Κώστας Λογοθέτης και τα «βαλσαμωμένα πουλιά».
Φυσικά, ο «συνδήμαρχος», του άπειρου στην καταστροφή, «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου, απολάμβανε και έδρεπε καρπούς από την ολική γελοιοποίηση των μελών της μειοψηφούσης στο δημοτικό συμβούλιο δημοτικής αρχής, λαμβανομένου υπόψη ότι τη δουλειά την έκαναν τα «εξαπτέρυγά» του και ως εκ τούτου δεν υπήρχε λόγος να ξυπνήσει τον «υπηρεσιακό» δήμαρχο.
Βαρύτατη η καταγγελία (που μάλλον είναι κατά την προσφιλή τακτική της δημοτικής αρχής για τη δημιουργία εντυπώσεων) του αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Αγ. Θεοδώρων Δημήτρη Δέδε ότι στη ΔΕΥΑΛ γίνεται ξέπλυμα χρήματος. Επιβάλλεται σήμερα κιόλας να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κι όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που στοιχειοθετούν το έγκλημα κατά της δημόσιας περιουσίας να τα παραδώσει στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Σημαντικές οι καταγγελίες στην πρωτολογία του παραιτηθέντος Παναγιώτη Σπανού, ο οποίος στο δεύτερο γύρο προέβη σε στρογγυλέματα και απάλυνε κατά πολύ όσα προηγουμένως είχε καταγγείλει, για τέλη αποχέτευσης, πρόσληψη Ιωάννου Κυριαζή, το κόστος των € 10.000 για την πρωτοχρονιάτικη πίττα, καθώς επίσης και πληθώρα απευθείας αναθέσεων.
Ουσιαστικός και προσεκτικός στην παρέμβασή του, χωρίς να υπερβαίνει τα εσκαμμένα, ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Γιώργος Κακαβάς, ο οποίος έθεσε σειρά ερωτημάτων ως προς την επιβολή του τέλους αποχέτευσης, αλλά πιο κυρίαρχο ερώτημα ήταν αυτό κατά πόσο η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου προέρχεται από επιδοτήσεις, οπότε δεν στέκει η επιβολή τέλους, αλλά απάντηση, λόγω του μπάχαλου Λογοθέτη δεν έλαβε.
Στην παρέμβασή του ο Κώστας Λογοθέτης αφενός ήθελε να διασώσει τον Παναγιώτη Σπανό, αφετέρου θυμήθηκε τον παλαιό «καλό» του εαυτό, θέλοντας να υποτιμήσει τον πρόεδρο της εταιρείας Παναγιώτη Βαρελά, ο οποίος δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω κι έκανε στην κυριολεξία σκουπίδι τον συγχωριανό του Κώστα Λογοθέτη.
Δεν περιγράφονται όλα όσα του έλεγε ο Παναγιώτης Βαρελάς και θα δημοσιοποιηθούν επακριβώς μόλις παραληφθούν τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, για να αντιληφθεί ο καθένας τι γίνεται στο εσωτερικό της δημοτικής αρχής της μειοψηφίας.
Τα χαστούκια, χθες έπεφταν βροχή για τον Κώστα Λογοθέτη, ο οποίος αφού δεν μπόρεσε να σώσει την παραμονή του Παναγιώτη Σπανού στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΛ, καθ’ ότι και ο ίδιος έθετε όρους για τη συνεδρίαση του οργάνου, στην ουσία προέτρεπε για την αποπομπή του. (Κάποιοι ισχυρίζονται -μεταφέρεται με επιφύλαξη- ότι ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Ισθμίας θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο -κάθοδο σε ΚΑΠΗ ετοιμάζεται;- του πολυχρονεμένου δημάρχου Παύλου Παύλου.) Ο Κώστας Λογοθέτης για να σώσει τον έλεγχο της θέσης δεν περιγράφονται οι αερολογίες που προφασιζόταν για να πάρει το λόγο με το έτσι θέλω ο γνωστός και μη εξαιρετέος Δημήτρης Δέδες, να ισχυρισθεί ότι είναι αυτοπροτεινόμενος και να επιδιώκει την εκλογή του ως αντικαταστάτης του Παναγιώτη Σπανού. Αυτοπροτάθηκε και το τέως μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ Αργύρης Ψυχογιός. Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε κατ’ αρχήν για τον Δημήτρη Δέδε και ήταν άλλο ένα ναυάγιο την ίδια ημέρα και σε σύντομο χρονικό διάστημα για τον Κώστα Λογοθέτη και τα «βαλσαμωμένα πουλιά». Το γεγονός αυτό αν΄παγκασε τον Κώστα Λογοθέτη να τραπεί σε άτακτο φυγή, αφού κατάλαβε(!) ότι η ετυμηγορία του σώματος είναι υπέρ του Αργύρη Ψυχογιού, ο οποίος και εξελέγη κι επέστρεψε στη θέση του. Ζητούμενο για τον Κώστα Λογοθέτη και τα «βαλσαμωμένα πουλιά» είναι αν θα μπορέσουν να αντιληφθούν και να κατανοήσουν ότι δεν αποτελούν την πλειοψηφία στη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου, για να σταματήσουν και τα γέλια μαζί τους.
Πάνος Ηλιακόπουλος
(300114)




ΟΨΙΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ

Τώρα που η έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου αποτελεί πάνδημη απαίτηση στην πόλη του Λουτρακίου, όλοι αυτοί που συνέβαλαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να μην τρέχει στις ράγες εδώ και μια δεκαετία το πλέον σύγχρονο συγκοινωνιακό μέσο παγκοσμίως, σήμερα για ψηφοθηρικούς και μόνον λόγους εμφανίζονται ως τιμητές και υπέρμαχοί του.
Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου ο «συνδήμαρχος» του Κώστα Λογοθέτη «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου από τα έδρανα της αντιπολίτευσης επέδειξε ενδιαφέρον(!!!) υποβάλλοντας ερώτημα προς τον «υπηρεσιακό» δήμαρχο για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει να απομακρυνθούν τα σύρματα που παρανόμως καταλαμβάνουν την υπό διάνοιξη οδό Κορίνθου στο ύψος της οδού Αιγαίου.
Ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης απάντησε στον «συνδήμαρχο» ότι φροντίζει το θέμα και πρόσθεσε ότι παρ’ όλο που χρειάζονται δύο πάρκινγκ δεν θα πω τίποτα. Δηλαδή, «υπηρεσιακέ» δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη κάνετε χάρη στην πόλη και δεν προβάλλετε εμπόδια για να μην πραγματοποιηθεί το έργο;
Δυστυχώς για σας, στο πέρασμά σας από το δήμο Λουτρακίου, αυτό που σας ενδιέφερε ήταν οι απευθείας αναθέσεις και οι εισροές χρημάτων που τις αποκαλύπτατε μετά από τη γνωστοποίησή τους λόγω διαρροών, χωρίς να γνωρίζει κανείς το πραγματικό ύψος των ποσών που εισπράττατε, γιατί δεν πρέπει να λησμονείτε ότι πρώτος και καλύτερος σας έδωσε ο αντιδήμαρχός σας Αγ. Θεοδώρων σε συνεδρίαση της τοπικής ενότητας.
Υπηρεσιακέ δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη αν πραγματικά ξέρατε τι σας γινότανε στη θέση που βρίσκεσθε, θα γνωρίζατε ότι ο ΟΣΕ έχει κάνει αποδεκτά, δεδομένου ότι βρίσκονται σε ακτίνα πεζού, τα δύο πάρκινγκ πλησίον του τερματικού σταθμού της οδού Αιγαίου. Δηλαδή, το δημοτικό πάρκινγκ που βρίσκεται στην Ελ. Βενιζέλου και το άλλο που βρίσκεται πίσω από τη Λέσχη Φρουράς Λουτρακίου. Τώρα για τους οδηγούς Ι.Χ., αν τα δύο πάρκινγκ παρουσιάζουν πληρότητα, θα μπορούν να μετακινηθούν σε απόσταση 1 χλμ. στη στάση της οδού Παπανικολάου.
Πάντως οι δύο συνέταιροι θα πρέπει να έχουν κατά νουν ότι η κοινωνία δεν πείθεται για το όψιμο ενδιαφέρον τους, καθ’ ότι αντιλαμβάνεται ότι γίνεται με καθαρά προεκλογική και ψηφοθηρική σκοπιμότητα.
(300114)
Return top