ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΟΥΝ
ΕΛΛΑΔΑ & ΛΟΥΤΡΑΚΙ




ΚΟΥΙΖ 1

Ποιό είναι το πρόσωπο που έχει αναλάβει τη βελτίωση του image του Κώστα Λογοθέτη, το οποίο αυτοσυστήνεται και με πλήρη αδιαφορία του απαντούν το ξέρουμε;
(020114)




ΚΟΥΙΖ 2

Γιατί γνωρίζοντες άριστα τον «Καλλικράτη» ισχυρίζονται ότι η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 30ης Δεκεμβρίου είναι άκυρη, δεδομένου ότι δεν έχουν τηρηθεί οι προβλεπόμενες από το νόμο προθεσμίες;
(020114)




Είπαν… 1

«Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης φυλάει ως Πρωτοχρονιάτικο μποναμά για τους Λουτρακιώτες για το 2014 έχει τον εμπαιγμό και την εξαπάτηση της τοπικής κοινωνίας σε ότι έχει σχέση με την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι. Κανονικά πριν τη λήξη του έτους θα έπρεπε το έργο σύνδεσης Ισθμός - Λουτράκι να έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Είναι αυτονόητο ότι η προοπτική αυτή θα δώσει οικονομική ανάσα και ανακούφιση στην πόλη και δεν θα εξυπηρετηθούν σε βάρος μιας ολόκληρης πόλης συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα στη Γαλότα.
Ο περιφερόμενος πολιτικά περιφερειάρχης το 2014 θα ανακαλύψει τον Μάιο ότι δεν πείθει, βλέποντας από τις κάλπες την πλάτη άλλου αντ’ αυτού να παίρνει τα κλειδιά της περιφέρειας Πελοποννήσου.
Καλή χρονιά Πέτρο Τατούλη. Την λαϊκή σοφία "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" δεν τη λάβατε υπόψη σας και γι’ αυτό μαζί με τους συμβούλους σας θα μείνετε… πεινασμένοι από την κάλπη, γιατί και της Γαλότας άδεια θα είναι!»
(020114)




Είπαν… 2

«Η Εισαγγελία Κορίνθου με μεγάλο ενδιαφέρον ξεκίνησε την έρευνα μετά τη μηνυτήρια αναφορά -υπόθεση που εκτιμάται από έγκριτους νομικούς σε βαθμό κακουργήματος- για τις άκρως παράνομες -χωρίς ψήγμα νομιμοποίησης- υδροδοτήσεις στον οικισμό του Αγ. Χαραλάμπους που έχει αναλάβει ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες σε στενότατη συνεργασία με το δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη. Ε, ρε γλέντια;..»
(020114)





ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ (Κώστας Λογοθέτης)

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ
ΜΕ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!

Την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι συνεδρίασε εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε. στο οποίο παρέστη ο δήμαρχος και τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του, σκοπός των οποίων δεν ήταν τίποτε άλλο να ομολογήσουν και να νομιμοποιήσουν τη διαπλοκή του δημάρχου Λουτρακίου και προέδρου - διευθύνοντος συμβούλου της Λουτράκι Α.Ε. Κώστα Λογοθέτη με έναν από τους μεγαλύτερους μεγαλοεπιχειρηματίες της Ελλάδας, τον Βαρδή Βαρδινογιάννη.
Θέμα ημερήσιας διάταξης της έκτακτης συνεδρίασης ήταν να γίνει αποδοχή από την εταιρεία η δωρεά του επιχειρηματία από τον περασμένο Φεβρουάριο, η οποία έγινε σε «μαύρες» σακούλες και κανείς δεν ξέρει το ύψος του ποσού που παρέλαβε ο Κώστας Λογοθέτης.
Να υπενθυμίσουμε ότι το γεγονός το ξεφώνισε και το «εξαπτέρυγό» του στους Αγ. Θεοδώρους, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες συ συνεδρίαση της τοπικής ενότητας Αγ. Θεοδώρων.
Πρόκειται για τον ορισμό της διαπλοκής και ο Κώστας Λογοθέτης μπορεί να χρησιμοποιείται ως παράδειγμα.
(020114)




ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ, ΜΕΣΗ, ΤΕΛΟΣ!

Πώς είναι δυνατόν ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης να προσλαμβάνει στη Λουτράκι Α.Ε. τον γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑΛ Τάσο Μαστραντωνάκη για να εξετάσει αν ήταν καθ’ όλα εντάξει και σύννομη η ανάθεση της εργολαβίας του Loutraki Thermal Spa στην «Αλέξανδρος Τεχνική ΑΤΕ» προκειμένου να χτυπήσει -τεραστία η ανεντιμότης- ενόψει των εξελίξεων τον πολιτικό συνεταίρο του «βετεράνο»(!) δήμαρχο Παύλο Παύλου;
Από την άλλη ο Κώστας Λογοθέτης που δεν έχει αρχή, μέση και τέλος, την πρώτη φορά να βάζει το «εξαπτέρυγό του» αντιδήμαρχο με μηδενικό έργο Γιώργο Δέδε να καταθέτει μήνυση -διακινδυνεύεται η πρόβλεψη ότι δεν θα συζητηθεί η υπόθεση γιατί είναι μόνον για εντυπώσεις, χωρίς ουσία- κατά του Τάσου Μαστραντωνάκη, τη δε δεύτερη φορά να του επιτίθενται τα «βαλσαμωμένα πουλιά» ομαδόν στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την τελευταία Δευτέρα του περασμένου χρόνου;
Ο ψυχίατρος του Λουτρακίου γιατί έχει σιωπήσει και δεν αναλαμβάνει να κάνει τη διάγνωσή του;
(020114)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ
ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Ο οποιοσδήποτε διαθέτει στοιχειώδη λογική, όταν καεί με το χυλό φυσάει και τη γιαούρτι. Απουσία όμως αυτής, καθ’ ότι δεν τηρείς ούτε τα προσχήματα, όσο αγαθές και να είναι οι προθέσεις σου, δεν κάνεις τίποτα περισσότερο από το να ενισχύεις υποψίες και να επιβεβαιώνεις για άλλη μια φορά κατάπτυστα γεγονότα του παρελθόντος.
Ο λόγος και πάλι για τις επιταγές των απόρων και του τρόπου διαχείρισής τους από την ΠΑΣΟΚοκρατία του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη και του εντεταλμένου υπεύθυνου αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιώργου Δέδε που έχει ορισθεί ως πρόεδρος συγκεκριμένης επιτροπής και απολαμβάνει της πλήρους και τυφλής εμπιστοσύνης του προϊσταμένου και μέντορά του, αλλά έχει και την αίσθηση ότι είναι ο «τα ….. όλα!»
Κατ’ αρχήν συγκάλεσε τη συγκεκριμένη επιτροπή μόλις δύο εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα για να ελέγξουν καταστάσεις δικαιούχων, με συνέπεια να μην ανταποκριθούν τα μέλη της και οι επιταγές να μοιράζονται κατά το δοκούν…
Σύμφωνα με την καταγγελία πολίτη στο loutraki-press του οποίου τα στοιχεία είναι στην κατοχή του ιστολογίου, σε συνάντησή του με το Γιώργο Δέδε του επροτάθη να λάβει μία επιταγή κι αν ήθελε και δεύτερη αυτό ήταν εφικτό. Ο εν λόγω αποδέχθηκε και τις δύο επιταγές, καθ’ ότι είχε εντονότατη ανάγκη η οικογένειά του, αλλά έμεινε με την απορία, χωρίς να τον ξέρει ο αντιδήμαρχος πώς του μοιράζει επιταγές κατά το δοκούν χωρίς κανέναν κριτήριο. Όπως ισχυρίσθηκε, πήρε και τις δύο επιταγές γιατί δεν υπήρχε κάποια λίστα και ήτο προφανές ότι τα πάντα πήγαιναν στην τύχη.
Αυτός ήταν τυχερός και πήρε δύο επιταγές.
Άλλη τριμελής οικογένεια που ζει με τη σύνταξη χηρείας των € 422, είχε την ατυχία στα θαύματα να εξαιρεθεί του καταλόγου απόρων, λαμβανομένου υπόψη ότι το ένα παιδί της οικογένειας είναι τετραπληγικό και κλινήρες, ενώ το άλλο είναι πολλούς μήνες άνεργο.
Στο τέλος του περασμένου χρόνου τρεις γυναίκες δικαιούχες επιταγών απόρων, μετέβησαν στη «Μέριμνα» να τις παραλάβουν, αλλά εκεί διαπίστωσαν, όπως τους ελέχθη ότι ο πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Δέδες τις είχε πάρει μαζί του και τις είχε στο γραφείο του στο δημαρχείο. Ναι μεν τις παρέλαβαν, αλλά εισέπραξαν και τα επικριτικά σχόλια του Γιώργου Δέδε.
Τα προαναφερόμενα γεγονότα έχουν περιέλθει σε πλήρη γνώση μεγάλου αριθμού του πολιτικού προσωπικού του Λουτρακίου και κοινή συνισταμένη είναι ότι παίζουν με την οικονομική δυστυχία του κόσμου, προσπαθώντες να αποσπάσουν ψήφους ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών μπας και διασωθούν…
Αδυνατούν να αντιληφθούν ότι η τοπική κοινωνία στο πρόσωπό τους νιώθει τη μεγαλύτερη αποστροφή έναντι του οποιουδήποτε προκατόχου τους.
Έχει αηδιάσει η κοινή γνώμη από τα σκάνδαλα που έχουν καταστρέψει τον τόπο και τις απευθείας αναθέσεις που έχουν κάνει!
(020114)




ΣΚΛΗΡΗ Η ΚΟΝΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΔΕ ΜΕ ΤΟΥΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΡΕΛΑ - ΤΑΣΟ ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗ

Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η μη νόμιμα κληθείσα (είναι το μαγαζί του πατέρα τους και κάνουν ότι θέλουν) η τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου για το έτος 2013.
Όπως είχε προβλεφθεί αναμενόταν ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του προέδρου της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτη Βαρελά, ενώ στο στόχαστρο βρέθηκε και ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Τάσος Μαστραντωνάκης, ο οποίος αν κι εζήτησε το λόγο για να αντικρούσει τις κατηγορίες που του πρόσαπταν, ο «πυγμάχος» πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου -του οποίου η δημοκρατία τρέχει από τα μπατζάκια και κατά τα’ άλλα το παίζει αριστερός- Σπύρος Νικολάου αρνήθηκε να του τον δώσει φιμώνοντάς τον.
Με τις ευλογίες του δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη τις βολές κατά των δύο εξαπέλυε ο παρανόμως ενεργών αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες, ο οποίος έχει αποδείξει πάμπολλες φορές σύμφωνα και με τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο δημοτικό συμβούλιο, ότι αυθαιρετεί και δεν υπολογίζει στη νομιμότητα και στη συντεταγμένη διοίκηση. Κάτι που του επεσήμανε και ο Παναγιώτης Βαρελάς διευκρινίζοντάς του ότι η ΔΕΥΑΛ θα κινείται εντός του πλαισίου νομιμότητας και δεν θα παρανομεί.
Ακόμη ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ επεσήμανε στον Δημήτρη Δέδε ότι είναι ωραίο το σόου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου έχοντας απέναντι τον πρόεδρο του σώματος και το δήμαρχο καθώς και τους δημοτικούς συμβούλους να τον παρακολουθούν, ωστόσο είναι περίεργος πώς θα αισθανθεί όταν θα κάθεται σε κάποιο άλλο κάθισμα και απέναντί του θα έχει τον πρόεδρο και τον εισαγγελέα ποινικού δικαστηρίου; Όπως ήταν φυσικό ο Δημήτρης Δέδες άλλαζε χρώματα σαν δειγματολόγιο.
(020114)
Return top