ΚΟΥΙΖ 1

«Υπηρεσιακέ» δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη γιατί δεν είπατε τίποτα στους πολίτες που λαδωθήκατε και γιατί τσεπώσατε μέσω τραπέζης από τον ανάδοχο εργολάβο του Loutraki Thermal Spa τα € 10.000;
(050514)




ΚΟΥΙΖ 2

Γιατί ο φιλεύσπλαχνος και αγωνιών για την ισορροπία του κοινωνικού ιστού «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης δεν είπε γιατί δεν έδωσαν και κατάπιαν από την λαιμαργία τους το 20% που είχαν υποσχεθεί ότι θα διέθεταν υπέρ των απόρων του δήμου;
(050514)




ΚΟΥΙΖ 3

«Υπηρεσιακέ» δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη νομίζατε ότι ομιλούσατε στον καθρέπτη σας και είπατε: «Εκεί που περισσεύει το θράσος δεν υπάρχει και ντροπή»;
(050514)




Είπαν… 1

«Οι οικιστές τον πήραν πρέφα για τα ψέματά του τον ″υπηρεσιακό″ δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη, έβγαλαν την υποχρέωσή τους με την παρουσία τους στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρακίου κι ούτε φωνή, ούτε ακρόαση στα εγκαίνια. Οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο θα απορριφθεί και αντελήφθησαν ότι τους εξαπάτησε κατά την προσφιλή του τακτική.»
(050514)




Είπαν… 2

«Κατηγορώντας τον προκάτοχό του Γιώργο Γκιώνη για τις εκτοξεύσεις στις δαπάνες των έργων, ο ″υπηρεσιακός″ δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης έχει την αίσθηση ότι πέραασε από την ″κολυμπήθρα″ τις δικές του απευθείας αναθέσεις, χωρίς να έχει να επιδείξει ένα έργο;»
(050514)




Είπαν… 3

«Τους όρους στα debate δεν τους βάζουν οι πολιτικοί, αλλά οι δημοσιογράφοι διαμορφώνουν το πλαίσιο, εκτός αν τα πάντα είναι στημένα!»
(050514)




Είπαν… 4

«Ο… δαίμονας του ιστολογίου, για κάποιο λόγο δεν ανέβασε την χθεσινή ανάρτηση του loutraki-press τα ξημερώματα της Κυριακής. Έγινε αντιληπτό την Κυριακή το βράδυ και δημοσιοποιήθηκε με καθυστέρηση…»
(050514)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ «ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΣΟΒΟΛΑ»

Αν μη τι άλλο ο γράφων δεν μπορεί να διαπνέεται από μεγάλη χαρά, όταν ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης έρχεται στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου τρία χρόνια μετάνα τον επιβεβαιώσει για τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα και τα περισσότερα από € 10 εκατ. που «έπνιξε» με δόλο και σκοπιμότητα σε βάρος του δημοσίου -δημοτικού συμφέροντος του Λουτρακίου.
Για να μην ξεχνιόμαστε σ’ αυτήν την ομερτά ο Κώστας Λογοθέτης δεν ήταν μόνος του, αλλά στη συνωμοσία της σιωπής είχε μαζί του τον «συγγενή» - κουμπάρο του Δημήτρη Κονομόδη και τον μυστικοσύμβουλό του Γιώργο Γιαννιτσόπουλο, καθώς επίσης και τα μέλη του συνδυασμού του στο Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε.
Τότε «έπνιξαν» τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα υπέρ του οφέλους των μεγαλομετόχων της Club Hotel loutraki S.A., γιατί του είχαν ανοίξει το δρόμο να συμμετέχει στα διάφορα παιχνίδια των μεγαλομετόχων της κοινοπραξίας, αλλά η αλαζονεία του ιδίου και των συνεργατών του συνέβαλε να υπερβούν τα εσκαμμένα και να θέλουν να γίνουν οι ίδιοι τα «αφεντικά».
Είπε αλήθεια -απορώ πως δεν λιποθύμησε- ότι αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η κύρια ανάκριση και τον επόμενο μήνα η κατά παντός υπευθύνου άσκηση ποινικής δίωξης για τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα θα προσωποποιηθεί με την αποστολή κλήσεων για απολογία.
Ενθυμείσθε Κώστα λογοθέτη πώς λοιδορούσατε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα, ενώ ο πολιτικός συνεταίρος σας «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλου Παύλου ισχυριζόταν ότι είναι φούσκα και ότι έγινε για να είναι όμηροι οι πολιτικοί σας αντίπαλοι.
Μόνος στόχος της είναι να βγει όλο το παρελθόν της Λουτράκι Α.Ε. στον αέρα και θα βγει μέχρι κεραίας, για να μάθει η τοπική κοινωνία ποιοι συνέβαλαν και κατά πόσον στη κατάντια αυτού του δήμου.
Σε καμία των περιπτώσεων δεν είχε πολιτικά ελατήρια και κριτήριο για όλους εμάς ήταν η απόλυτη διαφάνεια!
«Υπηρεσιακέ» δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη, κανείς δεν πρόκειται να σας πιστέψει για την κάλπικη εκ των υστέρων δήθεν μεταμέλειά σας.
(050514)




ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ (Κώστας Λογοθέτης)

ΟΙ ΟΠΤΑΣΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ - ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Είναι προφανές ότι το ισχνό ακροατήριο κατά την τελετή των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ″με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω″ του «υπηρεσιακού» δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, δημιούργησε άγχος - έγινε ορατή η γύμνια από ψηφοφόρους, stress - πώς θα γίνει το άσπρο - μαύρο για να παραπλανηθεί η κοινή γνώμη, αφόρητο εκνευρισμό - δεν έβλεπε ο «ηθοποιός» κόσμο μπροστά του για να… μαγέψει τα πλήθη, με αποτέλεσμα όλα αυτά τα ψυχικά φαινόμενα, εικάζεται ότι ενδεχόμενα να του δημιούργησαν οπτασίες, γιατί δεν μπορούσαν να εξηγήσουν αλλιώς οι δημοτικοί παρατηρητές, πώς έλεγε;
«Δυναμική παρουσία σήμερα»! Όταν οι παριστάμενοι δεν υπερέβαιναν τα 120 άτομα.
«Εδώ στέλνουμε μήνυμα»! Σε ποιούς αλήθεια να στέλνει μήνυμα και τι να ζητάει να του δώσουν;
«Σε αυτόν τον αγώνα ο συνδυασμός έχει προκαλέσει προβάδισμα στις καρδιές όλων»! Σε ποίων τις καρδιές έχει προκαλέσει προβάδισμα γιατί εκλογικά τον καταποντισμό που θα υποστούν, μόλις προχθές άρχισε να τον αντιλαμβάνεται ο Κώστας Λογοθέτης, φέρνοντας στη μνήμη του το ακροατήριο του 2010.
(050514)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί.
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο!)




ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ
ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ Η ″ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ″

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Δυναμική αποκτάει ημέρα με την ημέρα ο συνδυασμός ″Πρωτοβουλία Πολιτών″ χάρις στα επικοινωνιακά προσόντα του επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρη Στάμου, αλλά ζητούμενο παραμένει αν θα καταφέρουν να τον παρακολουθήσουν και τα «εξαπτέρυγα» του συνδυασμού, να ανεβάσουν στροφές και να μην μείνουν στη θεωρητικολογία.
Κάθε ημέρα που περνάει ο συνδυασμός κερδίζει ψηφοφόρους και αποκτά ενισχύει τη δυναμική του, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις έγκυρων δημοτικών παρατηρητών που φθάνουν στο loutraki-press, αλλά παράλληλα διατηρούν και τις επιφυλάξεις τους, αν θα τα καταφέρουν να προσεγγίσουν και να διεκδικήσουν την προνομιούχο θέση που οδηγεί στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Ενισχυτική των εκτιμήσεων αυτών, ήταν και η απήχηση πολιτών στα χθεσινοβραδινά εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στο Λουτράκι, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία νέων και ειδικότερα αυτών που έχουν στρέψει την πλάτη τους στον «υπηρεσιακό» δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη, γιατί μπούχτισαν από τα ψέματά του, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν χθες στη συγκέντρωση.
Ο Δημήτρης Στάμου στην ομιλία του που ήταν άκρως επικοινωνιακή, αλλά παράλληλα και πολιτικά δομημένη καταγγέλλοντας τους «αντιπάλους» του, προβληματίζοντας το εκλογικό σώμα και χαράσσοντας το πλαίσιο που θα κινηθεί, έδειξε ότι επιχειρεί την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στο εκλογικό σώμα, τουλάχιστον να μπορέσει να προσεγγίσει όλους εκείνους που φροντίζουν να ενημερώνονται μέσω ΜΜΕ για τα τεκταινόμενα στον τόπο.
Ο επικεφαλής της ″Πρωτοβουλία Πολιτών″ κατήγγειλε τις απατηλές υποσχέσεις και τον εμπαιγμό που υφίστανται οι άνεργοι συμπολίτες μας λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Ορισμένοι από τους συνυποψηφίους μας, δέσμιοι των καταδικασμένων τακτικών του παρελθόντος, μοιράζουν απατηλές υποσχέσεις προσλήψεων και διορισμών σε επιχειρήσεις, αλλά και στον δήμο, γνωρίζοντας ότι οι υποσχέσεις τους και οι ψευδαισθήσεις που δημιουργούν στους δημότες θα διαλυθούν με τρόπο τραγικό» και διερωτήθηκε:
Πόσο όμως μπορούν να κοροϊδεύουν όταν όλοι γνωρίζουν ότι οι προσλήψεις απαγορεύονται;
Πόσο μπορούν να παίζουν με τον καημό των ανέργων και το ιερό δικαίωμα στην εργασία που μας έχουν καταργήσει οι Τροϊκανοί;
Ο Δημήτρης Στάμου προκαλώντας τους «αντιπάλους» του για τις ψεύτικες και άνευ αντικρίσματος υποσχέσεις τους, είπε: «Αν θέλουν να είναι αξιόπιστοι, ας τις κάνουν τώρα τις προσλήψεις και να μην εκμεταλλεύονται τις ανάγκες των συνδημοτών μας με αντάλλαγμα την ψήφο τους» και πρόσθεσε:
«Έτσι όμως έχουν συνηθίσει σε σχέσεις διαπλοκής και εξάρτησης.
Εμείς δίνουμε την υπόσχεση ότι θα παλέψουμε για μια διοίκηση που θα θέσει αρχές για την ίση μεταχείριση όλων ανεξαιρέτως των δημοτών, χωρίς υποψίες ιδιαιτέρων σχέσεων, με γνώμονα την αξιοκρατία.
Θέλουμε ένα δήμο πρότυπο ήθους, συμπεριφοράς και διαφάνειας που θα δίνει το παράδειγμα στους δημότες.»
Ο επικεφαλής της ″Πρωτοβουλία Πολιτών″ επιτέθηκε και στους τρεις πρώην δημάρχους για όσα συνέβαιναν στην νυν Λουτράκι Α.Ε.. επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:
«Σ’ αυτόν τον ευλογημένο τόπο ζήσαμε περιόδους επίπλαστης ευμάρειας και στρεβλής ανάπτυξης βασισμένης κυρίως σε ένα καζινοκεντρικό σύστημα που αφέθηκε να λειτουργεί ανεξέλεγκτα.
Οι προηγούμενες διοικήσεις δεν προέβλεψαν και δεν φρόντισαν να προλάβουν το σημερινό αδιέξοδο με τις δυνατότητες που έδινε το κοινοπρακτικό γιατί το χρήμα έρεε άφθονο στο δήμο και την πόλη.
Η μέχρι τώρα διαχείριση της διαπραγμάτευσης υπήρξε αδιαφανής και τραγελαφική.
Αυτά τα σημαντικά θέματα πρέπει να διαχειριστούμε με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, με γνώμονα την εξασφάλιση των συμφερόντων του δήμου, της Τουριστικής ΑΕ αλλά και των εργαζομένων.»
Η ″Πρωτοβουλία Πολιτών″ ως συνδυασμός με αριστερές καταβολές δεν θα μπορούσε να προβάλει την κοινωνική ευαισθησία και να αναφερθεί ότι:
«Τα κοινωνικά προβλήματα, η αποδόμηση του κοινωνικού ιστού είναι από τα πλέον φλέγοντα ζητήματα.
Η φιλανθρωπία, τα συσσίτια και η βοήθεια από φορείς και συμπολίτες δεν λύνουν το πρόβλημα.
Το δίχτυ προστασίας πρέπει να στηριχθεί στην δημοτική αρχή και στις δυνατότητες που προσφέρει ο θεσμός της κοινωνικής οικονομίας.»
Κλείνοντας τη σύντομη και εύστοχα δομημένη ομιλία του ο Δημήτρης Στάμου περιέγραψε το πλαίσιο μέσα στο οποίο έχει στόχο να κινηθεί η ″Πρωτοβουλία Πολιτών″:
- Να σταματήσουμε και να αναστρέψουμε την κατηφορική οικονομική πορεία.
- Να προβάλλουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τους ανεκτίμητους θησαυρούς του τόπου μας.
- Να στηρίξουμε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
- Να βελτιώσουμε την ποιότητα της καθημερινής ζωής μέσα στις πόλεις και τους οικισμούς του δήμου.
«Συστρατευόμαστε όλοι σε ένα και μοναδικό στόχο: Την σωτηρία του δήμου μας.»
(050514)




ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ LTO ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ
ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Ενώπιους ενωπίω του τουριστικού κατά κερματισμού του δήμου Λουτρακίου, φέρνει τους υποψηφίους δημάρχους Λουτρακίου -ειδικότερα όσοι έχουν διατελέσει δήμαρχοι- στην 3η ετήσια γενική συνέλευσή του ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου - «Loutraki Tourism Organization» (LTO).
Ο LTO προσκαλεί και προκαλεί τους Κωνσταντίνο Λογοθέτη - Γεώργιο Γκιώνη - Παύλο Παύλου - Δημήτριο Στάμου - Χρήστο Ασημακόπουλο, να αναπτύξουν τις θέσεις και το σχεδιασμό της δημοτικής παράταξης τους σε καίρια θέματα τουριστικού ενδιαφέροντος για τον δήμο μας με το ακόλουθο θεματολόγιο:
1 Ο Τουρισμός ως αναπτυξιακή προτεραιότητα στον δήμο μας. Διάθεση κονδυλίων για την Τουριστική Προβολή και Ανάπτυξη.
2 Αξιοποίηση υφιστάμενων τουριστικών υποδομών δήμου.
Loutraki Thermal Spa
Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο
Δημοτικό Κολυμβητήριο
Ποσιθεραπευτήριο - Φυσικά Λουτρά
Λοιπές
3 Ανάδειξη και ανάπτυξη τουριστικών περιοχών δήμου (Διώρυγα Ισθμού, Λίμνη Ηραίου, Πίσια, Αγ. Θεόδωροι, Σουσάκι, κ.τ.λ.). Διοργάνωση και θεσμοθέτηση εκδηλώσεων για προσέλκυση τουρισμού ολόκληρο το χρόνο.
4 Συνεργασία Δήμου με LTO
5 Λοιπά θέματα τουριστικής σημασίας.
Η γενική συνέλευση του LTO θα πραγματοποιηθεί στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, την Τετάρτη 7η Μαΐου και ώρα 18:30.
Πρόγραμμα ανοικτής συνεδρίασης
● 18.30 - 19.00: Προσέλευση και coffee break στην υποδοχή
● 19.00: Χαιρετισμός προέδρου LTO
● 19.15 - 20.30: Ομιλίες υπ. δημάρχων δήμου Λουτρακίου.
(050514)
Return top